28 Ne ki ? :) Takılcak bir yaş değil. Hayatının kısmeti 3 saniyede karşına çıkabilir. İnan bana kısmet işleri hemen olur. Merak etme. Bir gün her zaman gittiğin yoldan gitmezsin, bir yan sokaktan geçersin. Bir tanıdığın seni çevirir ve yanında kuzeni, arkadaşı vs olur. Elektrik olur aranızda face'e ekler. Ya da arkadaşıyla haber gönderir ve bir de bakmışsın 1 sene sonra evlisin. Hiç belli olmaz. Ben aynı bu dediğim şekilde biriyle tanıştım çünkü. Ben hep demişimdir 35 e kdr zaman var.
ben 22 yaşındayım. benim bile çevremde herkes 'sen ne zaman evlencen' diye soruyolar sinir oluyorum ya.
daha okulum bitmedi. bu yıl inş mezun olup çalışmaya başlıcam. bunalr beni evlendirme peşinde. ben evlenirsem rahata mı kavuşuyolar nedir anlamadım. tabi dedikodu çıkcak ya onun peşindeler.
bizim akrabalar ggenelde 20-22 arası evlenir. kızlar okumadığı için. tabi bunlar da bana evlen diyolar şimdi.
burdan başka bi yere gitcem inş bi daha da gelmeyi düşünmüyorum. ta ki evlenene kadar. dinimizde akrabalarınızla ilişkileri kesmeyin diye bi ayet var ama psikolojim bozuluyo bunların arasında. gelmicem, evlenirsem gelirim.
benim daha 2 yıl için planlarım var. bu süre içerisinde bi sevgilim olursa 2 yıla kadar beklemesi lazım zaten. nedir bu acele anlamıyorum. evlilik dışında bi insanın hayalleri olamaz mı?
Onlarda epey bi abartmış yalnız 22 nedir ya :)
ben 22 yaşındayım. benim bile çevremde herkes 'sen ne zaman evlencen' diye soruyolar sinir oluyorum ya.
daha okulum bitmedi. bu yıl inş mezun olup çalışmaya başlıcam. bunalr beni evlendirme peşinde. ben evlenirsem rahata mı kavuşuyolar nedir anlamadım. tabi dedikodu çıkcak ya onun peşindeler.
bizim akrabalar ggenelde 20-22 arası evlenir. kızlar okumadığı için. tabi bunlar da bana evlen diyolar şimdi.
burdan başka bi yere gitcem inş bi daha da gelmeyi düşünmüyorum. ta ki evlenene kadar. dinimizde akrabalarınızla ilişkileri kesmeyin diye bi ayet var ama psikolojim bozuluyo bunların arasında. gelmicem, evlenirsem gelirim.
benim daha 2 yıl için planlarım var. bu süre içerisinde bi sevgilim olursa 2 yıla kadar beklemesi lazım zaten. nedir bu acele anlamıyorum. evlilik dışında bi insanın hayalleri olamaz mı?
Canım sen onlara aldırma okulun bitsin kariyer yap güzel bir iş bul yerini sağlamlaştır daha öğrenciliğin sorumluluğunu at üzerinden gez toz ne evlenmesi daha 22 yaşında ya , onlar eskidendi. Boşver sen onları banada diyorlar hiç aldırmıyorum yani. Evlenenlerde en iyisini yapıyorsun evlenme diyor
Doğru bir gözlem yapmışsınız fakat tamamının öyle olabileceği konusunda yanılıyorsunuz biraz.Mesela ben ,otuz yaşıma gireceğim, geriye dönüp baktığımda aklımın kaldığı, derin iz bırakan, gelecekte evliliğmi etkileyebilecek bi şey yok çok şükür, iyiki de olmamış diyorum, Allah ın bildiği bir şey vardır diyorum, O na sığınıyorum.Bu yaşlarda çoğu insan artık kimseye güvenmiyor,sevemiyor,haklısnız, bense öyle bir şey yaşamadığım için içimde hep güzel duygular var,tüketmedim yani.Tek isteğim hayırlı gönlüme göre bir eşim olması onu çok mutlu etmek ve çok mutlu olmak,ama olmuyor işte.Herkes hayret içinde,bir bakan bir daha bakar bana, senin gibi bir kız neden evlenmedi diye, ama o kadar yalnızım ki, hiç çevrem yok, arkadaşlarım evlenince altı ayda bir aramaya başladılar, artık ben görüşmüyorum onlarla, çok şükür huyum suyumda iyidir, herkes parmakla gösterir.Ama sözün bittiği noktayı siz çok güzel yazmışsınız, kaderde varsa gelir çin den yemenden, kaderde yoksa ne gelir elden..Siz de geçmişi düşünmeyin, hayatınızın aşkı eşiniz olacakmış gibi kabullenin,adayları tanımadan elemeyin, karşısına benim gibi hiç aday çıkmayanları,yapayalnız olanları düşünün, onlara şans vermeyi deneyin, kimse mükemmel değildir.
ayrıca yaş ilerledikçe seçici olur insanlar demişsiniz. ben de hiç öyle olmadı. 20 li yaşların başında hep üniversite mezunu, yüksek maaşlı işi olan, yakışıklı birini isterdim
şimdi ise daha mantıklı düşünüyorum. bu tür maddi şeylere hiç bakmıyorum. önemli olanın insanın karakteri olduğunu anladım.
inşallah olur ama bunu bir takıntı haline getirme 30 yaşında evlendim 31 yaşında anne oldum henüz 20 gün oldu bebeğim doğalı yani hiç bir şeyin sonu değil daha 28 yaşındasın güldürme beni ne evde kalmasıben cok sıkıldım bu duurmdan herkezın sevgılısı esı var cocugu var ben böle tek basıma baskalrına özenıyorum. kısmetim neden benı bulmuyor..28 yasımdayım benden kzuukler cocuk sahıbı artık erkez evde kalmıs gözyüyle bakıyıor.çeyızlerım eskıdı ama yok kımse bırı vardı hayatımda 1 senedır ayrız benı bıraktı gıttı..sımdıde kımse cıkmıyor karsıma benmı olumssuzum bılmıorum arakadaslar ama ıstıyorum yuvam olsun esım olsun cok ıstıyorum...
ayrıca yaş ilerledikçe seçici olur insanlar demişsiniz. ben de hiç öyle olmadı. 20 li yaşların başında hep üniversite mezunu, yüksek maaşlı işi olan, yakışıklı birini isterdim
şimdi ise daha mantıklı düşünüyorum. bu tür maddi şeylere hiç bakmıyorum. önemli olanın insanın karakteri olduğunu anladım.
benim hakkımda yazdıklarınızı okudum ve iki tarafa da hak verdm aslında.
şimdi evlenenlere bakıyorum. hepsi okul okumamış kızlar. 2-3 yıl evde oturmuşlar daha sonra da ne yapsınalr evlenelim demişler.
ama ben daha evde oturmak nedir, paramı okul dışında bi yere harcamak nedir bilmiyorum. bunları yaşamak istiyorum.
bunların dışında 25 yaşını geçince doğru düzgün bi erkek bulmak çok zor onu da biliyorum. ama 25 yaşını geçmemiş bi erkek de hayatı bilmiyo çocuk gibi geliyo bana. evlenirsem 30 yaş üstü biriyle evlenirim zaten :) o yüzden sorun olcağın ısanmam ne derlerse desinler benim 25e kadar beklemem lazım. hem bedenen hem ruhen hem de sosyal yönden bunu kendime gerekli görüyorum. kendimi en iyi tanıyan da ben olduğuma göre başkasının fikirleriyle hareket etmek bana doğru gelmiyo. bildiğimi yapcam ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?