Aşık olarak evlenmek biraz uç noktalar. Daha karşındakine fırsat vermeden tipine bakıp yok yok elektrik alamadım deyip yol veriyoruz. Belki konuşmasıyla etkileyecek belki oturmasıyla kalkmasıyla, başkalarına verdiği değerle saygıyla daha çok gözümüze girecek. Tanıdıkça aşık olmak bence en güzeli. E tabi onun içinde diğer kriterlere uygun olması ve ehhh deneyelim madem diyebilmemiz gerek
inan öyle olmuyor işte. yani ben mesela birisinden başta elektirk alamazsam sonra dahada alamam. çok iyileri çıktı karşıma ve hala da var birisi var mesela gerçekten tam evlenmelik öyle böyle değil banada fazlasıyla değer veriyor ama hiç birşey istemiyorum. bi kere elimi tutmak istedi olmadı yapamadım bana güzel şeyler söylemesi benim ,için birşey ifade etmiyor. off ya bilmiyorum ne oalcak
Aklınızda başka biri mi var? Ya da olmasını istediğiniz biri vardı olmadı ve ona benzeyen birini mi arıyorsunuz?
Evlenme niyetiyle çıkıp kriterleri düşürünce (tabi önemli kriterleri dahil etmiyorum) karşındakine şans vermek istersiniz.
Bende bazen şu da oluyor: Biri karşıma çıkıyor hemen cıks o olmaz diyorum sonra o kişi biraz uzaklaşınca ona alıcı gözle bakmaya başlıyorum
ben cok sıkıldım bu duurmdan herkezın sevgılısı esı var cocugu var ben böle tek basıma baskalrına özenıyorum. kısmetim neden benı bulmuyor..28 yasımdayım benden kzuukler cocuk sahıbı artık erkez evde kalmıs gözyüyle bakıyıor.çeyızlerım eskıdı ama yok kımse bırı vardı hayatımda 1 senedır ayrız benı bıraktı gıttı..sımdıde kımse cıkmıyor karsıma benmı olumssuzum bılmıorum arakadaslar ama ıstıyorum yuvam olsun esım olsun cok ıstıyorum...
aslında o bende de oluyor. ya biten bir ilişkim var aradan 2 yıl geçti ama sanırım hala izleri derin bende sonra bi çocuktan hoşlandım mesela o da benden hoşlanmıştı yakınlaşınca soğudum birden zaten onun en yakın arkadaşı teklif etti bana falan baya karıştı :) nolcak halim bilmiyorum ama ben kesin evde kaldım. içimdeki sevgi ölmüş resmen
aslında o bende de oluyor. ya biten bir ilişkim var aradan 2 yıl geçti ama sanırım hala izleri derin bende sonra bi çocuktan hoşlandım mesela o da benden hoşlanmıştı yakınlaşınca soğudum birden zaten onun en yakın arkadaşı teklif etti bana falan baya karıştı :) nolcak halim bilmiyorum ama ben kesin evde kaldım. içimdeki sevgi ölmüş resmen
bence sen çok güzel bi kızsın o yüzden bu kadar seçicisin :)
Baştan çıkarılmaya ihtiyacınız var ya da çevrenizde mutlu insanlar çoğalacak ve gaza gelip tamam artık olsun diyeceksiniz. Aklınızı ve zamanınızı alacak bir işiniz, uğraşınız olunca sizi etkilemeyen birini hayatınıza almak için uğraşmazsınız. Ben rutin hayattan çok sıkıldım o yüzden taliplerimi değerlendirmeye çalışıyorum. ondan önce hem istiyodum hemde aman çok işim var ona vakit ayıramam deyip resmen taliplerimden kaçmıştım
bekarlık sultanlık
bende 29evlendim evleneli 6 ay oluyor
evet mutluyum ama bekarken yaşadığım gibi yaşayamıyorum e normal haliyle
bende sorun yapmıştım evlenmeden önce çevremde 18 ler 20ler evlenirken ben neden evlenemiyorum diye
ama bu işler kısmet
şimdi derdin 1
evlenince derdin 2 olacak bide kocanın derdi
sonra derdin 3 olacak kaynanan
sonra kayınbaban 4
görümcen varsa ettimmi sana 5
ee eltin falan bu böyle devam edip gider
bence sen böyle iyisin iyi
daha doğacak çocuklarının derdinide saymadım
kızlar moral bozmak gibi olmasın ama, günümüzde "evlenmelik erkek" nesli tükenmiş gibi görünüyor. Eskiden erkekler evlenmeye can atardı, kızlar naz yapardı; şimdi ise kızlar aile kurmak için yanıp tutuşuyor ama erkeklerden tık yok.
ben cok sıkıldım bu duurmdan herkezın sevgılısı esı var cocugu var ben böle tek basıma baskalrına özenıyorum. kısmetim neden benı bulmuyor..28 yasımdayım benden kzuukler cocuk sahıbı artık erkez evde kalmıs gözyüyle bakıyıor.çeyızlerım eskıdı ama yok kımse bırı vardı hayatımda 1 senedır ayrız benı bıraktı gıttı..sımdıde kımse cıkmıyor karsıma benmı olumssuzum bılmıorum arakadaslar ama ıstıyorum yuvam olsun esım olsun cok ıstıyorum...
Kızlar moral bozmak gibi olmasın ama, günümüzde "evlenmelik erkek" nesli tükenmiş gibi görünüyor. Eskiden erkekler evlenmeye can atardı, kızlar naz yapardı; şimdi ise kızlar aile kurmak için yanıp tutuşuyor ama erkeklerden tık yok.
bekarlık sultanlık
bende 29evlendim evleneli 6 ay oluyor
evet mutluyum ama bekarken yaşadığım gibi yaşayamıyorum e normal haliyle
bende sorun yapmıştım evlenmeden önce çevremde 18 ler 20ler evlenirken ben neden evlenemiyorum diye
ama bu işler kısmet
şimdi derdin 1
evlenince derdin 2 olacak bide kocanın derdi
sonra derdin 3 olacak kaynanan
sonra kayınbaban 4
görümcen varsa ettimmi sana 5
ee eltin falan bu böyle devam edip gider
bence sen böyle iyisin iyi
daha doğacak çocuklarının derdinide saymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?