evlenemedim , neden kısmet gelmez

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inan öyle olmuyor işte. yani ben mesela birisinden başta elektirk alamazsam sonra dahada alamam. çok iyileri çıktı karşıma ve hala da var birisi var mesela gerçekten tam evlenmelik öyle böyle değil banada fazlasıyla değer veriyor ama hiç birşey istemiyorum. bi kere elimi tutmak istedi olmadı yapamadım bana güzel şeyler söylemesi benim ,için birşey ifade etmiyor. off ya bilmiyorum ne oalcak

Aklınızda başka biri mi var? Ya da olmasını istediğiniz biri vardı olmadı ve ona benzeyen birini mi arıyorsunuz?
Evlenme niyetiyle çıkıp kriterleri düşürünce (tabi önemli kriterleri dahil etmiyorum) karşındakine şans vermek istersiniz.
Bende bazen şu da oluyor: Biri karşıma çıkıyor hemen cıks o olmaz diyorum sonra o kişi biraz uzaklaşınca ona alıcı gözle bakmaya başlıyorum

aslında o bende de oluyor. ya biten bir ilişkim var aradan 2 yıl geçti ama sanırım hala izleri derin bende sonra bi çocuktan hoşlandım mesela o da benden hoşlanmıştı yakınlaşınca soğudum birden zaten onun en yakın arkadaşı teklif etti bana falan baya karıştı :) nolcak halim bilmiyorum ama ben kesin evde kaldım. içimdeki sevgi ölmüş resmen

canım evde kaldım die düşünme insanın bi ölüm tarihi bide nikah tarihi değişmezmiş.bende bekledim 28 yaşında evlendim.daha yeni 6 ay oldu.bu kısmet işi...o biyerden gelip seni bulacak...benimde arkadaşlarımın çocukları bellerine geliyo.bende daha bişey yok ...öyle düşünme pozitif düşün .bulacak o bulacak seni....

Baştan çıkarılmaya ihtiyacınız var ya da çevrenizde mutlu insanlar çoğalacak ve gaza gelip tamam artık olsun diyeceksiniz. Aklınızı ve zamanınızı alacak bir işiniz, uğraşınız olunca sizi etkilemeyen birini hayatınıza almak için uğraşmazsınız. Ben rutin hayattan çok sıkıldım o yüzden taliplerimi değerlendirmeye çalışıyorum. ondan önce hem istiyodum hemde aman çok işim var ona vakit ayıramam deyip resmen taliplerimden kaçmıştım

bence sen çok güzel bi kızsın o yüzden bu kadar seçicisin :)

kısmetse olur zaten kasmaya gerek yok .herkesin bir kısmeti vardır mutlaka .evlilik kader işidir kaderde ne yazarsa o kişi gelir sizi bulur .içinizi ferah tutun .evlilik önemli değil hayırlı evlilik yapmak önemli .bide şu var erkekler artık herşeyi rahat yaşadıkları için evlenmeye pek razı olmuyor .ileri yaşlarda evlenmek istiyor çocuk sahibi olmak için oda .

kesinlikle baştan çıkarılmaya ihtiyacım var :)) bi de ben hep önce işim olsun istedim ama ne yazıkki ikiside olmamakta ısrarcı

Kızlar moral bozmak gibi olmasın ama, günümüzde "evlenmelik erkek" nesli tükenmiş gibi görünüyor. Eskiden erkekler evlenmeye can atardı, kızlar naz yapardı; şimdi ise kızlar aile kurmak için yanıp tutuşuyor ama erkeklerden tık yok.

NE DEMISLER BI GIDEN PISMAN BI GITMEYEN AMA ILLEDE GIDEN 3AYLIK EWLIYIM KESKE 3SENE DHA BEKLEYIP EWLENSEYMISIM SULTANLIGI ERKEN TERKETMISIM DIORUM.. ABIMDE 30 YASINDA YAKISKLI IYI BIRI AMA SANSA ONUNDA KISMETI CIKMIOR COK KIZ ARKDSI OLDU AMA ARTIK YA KAFASI UYMUO YDA KENDINDEN COK KUCUK KZLAR DENK GELIOR EWLNMK ISTIOR COK BUNALDI AILEMDE BASKI YAPIOR EWLEN YAS GECIO DIE AMA YOK EWLENICEK KIZ BULAMIOR:sBENDE ONACOK UZULUORUM:s

evlenıncede bın burnundan getrıolar

Her kadın ister bu güzelliği… ama zamanı vardır. Herkes için yazılan özel zaman..
Mesela üniversiteden arkadaşlarımız vardır;işte bu en son evlenir hatta hiç evlenmez dediğimiz tipler okul biter bitmez evlendi şaşırıp kaldık.. ama aile ortamına sıcak bakan arkadaşlarımız da daha geç evlendi.. yani demek istediğim Allah’ın yazdığı vakitle ilgili bir durum. O vakit gelmeden olmuyor, üzüldüğün de yanına kar kalıyor.

artık erkekler hemen evlenip sorumluluk almak istemiyorlar çünkü biraz bekleyip düzen kurmak istiyorlar .25-30 yaş arası erkekler evlenmemişse eskiden bir tuhaf bakılırdı şimdi bu yaş aralığında evlenenlere bir tuhaf bakılıyor .ben şahsen erken evliliği mantıklı bulmuyorum .çünkü 25 yaşında istediklerimle 19 yaşımdaki istediklerim çok çok farklı .insan ne istediğini bildiğinde olgunlaştığında evlenmeli ki sonradan hayal kırıklığına uğramasın .herkesin bir yerde kısmeti vardır ben buna inanıyorum ama bu işlere çok takılmamak gerek düşündükçe zıt gider çünkü .o yüzden hayatı akışına bırakmak en iyisi .

herseyin vakti zamanı var....bazı seyler bizim elimizde değil...önemli olan erken evlenmek değil doğru insanla bi ömür boyu mutlu olabilmketir....

Bu aralar biraz yorgun ve isyankarım sanırım ; amaaaaannn ya memlekette adam vardı da biz mi almadık

canım bence de bu işler kısmet işleri Allah herşeyin hayırlısını versin hiç takma kafana emin ol ki birgün dogru insan çıkacak karşına :) yanlış insanla evlenmektense dogru insanı beklemek daha iyidir.

Bu yoruma bayıldım. Gerçekten de evliliğin güzel yanları var fakat getirdiği sorumlulukları da hesaba katmak gerekiyor bazen. :)
Tabi kişinin beklentileri ve evliliğin yapısıyla da alakalı ancak bekarkenki gibi olmuyor hayat, bu da diğer bir gerçek. :)

28 yaş çok geç değil, fakat kritik. Çünkü bu durumdan sıkıldığınız için, yanlış insanı seçme ihtimaliniz artabiliyor. Dolayısıyla size tavsiyem, kendinizi sıkmamaya çalışın ve herşeyden önemlisi doğru insan olmadan evlenmenin de bir mantığı olmadığını hep aklınızın bir köşesinde motive edici bir unsur olarak bulundurun.
Öte yandan evli olan bir çok insanı dışarıdan görüyoruz hep, mutlu bir tablo değil mi? Mesela alışverişe çıkıyoruz yeni evli çiftler el ele kol kola, fakat bu insanların ne kadarı mutlu, ne kadarı o alışverişi kavga ve gürültü ile kapatmıyor, bir muamma..

çocuk içinse uygun birini bulup evlenin, çok seçici olmayn ama çocuk için değilse evlenmeyin bence, bu devirde evlenilmez. intihar etmek gibi bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…