- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi mechulegiden
-
İçgüdü öyle misyon tarzı bilinçli olan bir şey değil zatenValla hicte turumu devam etme gibi bir misyonum yoktu,sadece mini mini tatli suratlari,pompis ayaklari sevmek istedim,cok sukur sevdim de.
Herkes evlensin sarilsin uyusun,pompis ayaklar sevsin,ben kendim icin istedigimi herkes icin isterim:))
Inanclari tamamen yabana atiyorsunuz,bazi insanlari anlamiyorum,adeta goktasi gibi bir gecede dunyaya dusmuscesine herseyden habersizlerİçgüdü öyle misyon tarzı bilinçli olan bir şey değil zaten
E ben de inançla kültürle alakalı diyorum zaten.Inanclari tamamen yabana atiyorsunuz,bazi insanlari anlamiyorum,adeta goktasi gibi bir gecede dunyaya dusmuscesine herseyden habersizler
Okulda buna tecahulu arif gibi birsey diyorduk sanki...
Bizler evlilik istiyoruz,evli yasamayi tercih ediyoruz,evlilik bagi icinde cocuklar doguruyoruz.Aksini isteyene kimsenin birsey dedigi yok...
Yaaa niye öyle diyosunAaa,bir cogu hiiic evlilik aklinda yokken silah tehdidiyle masaya oturuyor unutmayin:))
Aaa,bir cogu hiiic evlilik aklinda yokken silah tehdidiyle masaya oturuyor unutmayin:))
Evet, buna benzer yorumlar okuyorum.
"Hic evlenmeyi dusunmuyordum eşim zoooorla ikna etti illa evlenelim evlenelim dedi. 30-35 yaşinda evlendim çooook mutluyum ama erkenmiş biraz daha bekleyebilirmişim" tarzi yorummlar hele...
Kim mutlu oldugu hayati ertelemek isterse...
Bir de gorucu usulu biriyle tanisacagim diyene,(arkadas tanistirmasi iste)Evet, buna benzer yorumlar okuyorum.
"Hic evlenmeyi dusunmuyordum eşim zoooorla ikna etti illa evlenelim evlenelim dedi. 30-35 yaşinda evlendim çooook mutluyum ama erkenmiş biraz daha bekleyebilirmişim" tarzi yorummlar hele...
Kim mutlu oldugu hayati ertelemek isterse...
Bir de gorucu usulu biriyle tanisacagim diyene,(arkadas tanistirmasi iste)
Aaa oyle tanisma mi kaldi,hangi cagdayiz..
Hayatimda biri yok,nasil tanisabilirim diyene,ese dosta haber sal,gun teyzelerine citlat,en iyisi tanidikla olandir denmiyor mu
Ama tanistiranlarda hata var.Ben kendim için gorucu ya da aracili tanistirmayi uygun bulmuyordum acikcasi bikac farkli nedenden dolayi.
Ayrica ne zaman bir arkadasimin veya kuzenimin vasitasiyla biriyle sevgili olsam igggrennnç insanlar cikti orasi da var.Ben "aşk tesadufleri sever" diyorum
Ama belli bir yaşa gelip hala birileri hayatimda olmasaydi elbette denerdim herhalde.
Ama tanistiranlarda hata var.
Insan kuzenini arkadasini az cok tanir.Iki eli iki kolu var,nefes aliyor diye de her insan tanistirilmaz ki.
Tabii ki kendin rastgelmen en guzeli.Tanistiranlarda suç yok. Suç tanişanda yani bende. Çok iyi bir erkek olsa benimle tanistirmazlar kendileri sevgili olurlardi ben bunu akıl edememistim o zamanlar. Kendileri sevgili olamasalar da benimle tanistirip yar etmezlerdi yani.
En güzel ilişkilerim hep tesadufen kendi tanistiklarim oldu. Eşimle de kendim tanistim en ufak birinin payı yok. En guzeli kafa rahat oh...
Ama herkesin cevresi fesat dolu degildir herhalde, dogru durust adamla tanistirilcaksa neden olmasin.
Bu mesaji yazdigimda bebek istediginizi bilmiyordumKimse yokken evlenmek istenmez mi?
Yani sevdigimiz biri yoksa.
O mantikla cocuk nasil istiyoruz oyleyse?
Hani yuzunu hic gormedik,kokusunu hissetmedik,koynumuzda uyutmadik?
Bu yoruma taw oldumMutlu olabilmek bir yetenek. Ama dersiniz insanın dokunmaya, sevmeye, sevilmeye ihtiyacı var o konuda okeyim. Ama bir insan mutlu olmayı beceremiyorsa evlense yine mutlu olamaz. Kaliteli birlikteliğin sırrı kaliteli yalnızlıktır.
Bu bir tek benim başıma geliyor zannediyordum. Tanıdık vasıtasıyla görüştüğüm kimseye ısınamadım ve çok iyi diye anlatılan adamlar canavardı resmen. Kendim tanımmak istediklerim iyiydiTanistiranlarda suç yok. Suç tanişanda yani bende. Çok iyi bir erkek olsa benimle tanistirmazlar kendileri sevgili olurlardi ben bunu akıl edememistim o zamanlar. Kendileri sevgili olamasalar da benimle tanistirip yar etmezlerdi yani.
En güzel ilişkilerim hep tesadufen kendi tanistiklarim oldu. Eşimle de kendim tanistim en ufak birinin payı yok. En guzeli kafa rahat oh...
Ama herkesin cevresi fesat dolu degildir herhalde, dogru durust adamla tanistirilcaksa neden olmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?