- 1 Aralık 2020
- 90
- 103
- 43
- 44
- Konu Sahibi mechulegiden
-
Belki bana kızacaksınız ama burada evlilerin attığı postları hiç okumuyor musunuz? Evli ama mutsuz ne kadar insan var. Çoğu insan evliliğe bir zorunluluk olarak baktığı için, evlenmek için evleniyor. Sonra da olanlar ortada... Elbette çok iyi evlilikler de var. Ama sadece bakış açınızı sorgulayın diye söylüyorum. Evlilik marifet ya da bizi hayata bağlayan olmazsa olmaz değil. Evlenmemek sizi bu kadar dibe çekmişse, bunun altında başka sorunlar olabilir. Ondan dolayı psikolojik destek almanızı ve evlilik sitelerinden uzak durmanızı öneririm.Merhaba. Ben 40 yaşında şimdiye kadar hiç evlenmemiş biriyim. Psikolojim bugünlerde o kadar bozukki. Uyku dahi uyuyamıyorum. sizce bir psikiyatriye gitmelimiyim? kendimden korkuyorum. Birde evlilik siteleri var oralar sizce güvenli mi? Oradanda korkuyorum. Gerçekten ruhen çökmüş durumdayım.
Evlilik sitesi düşünüyorsunuz diye yazıyorum. Yanlış anlamayın sakın. Eşimin 44 yaşında hiç evlenmemiş evlenmek isteyen bir kuzeni var onla tanışın bi istersenizMerhaba. Ben 40 yaşında şimdiye kadar hiç evlenmemiş biriyim. Psikolojim bugünlerde o kadar bozukki. Uyku dahi uyuyamıyorum. sizce bir psikiyatriye gitmelimiyim? kendimden korkuyorum. Birde evlilik siteleri var oralar sizce güvenli mi? Oradanda korkuyorum. Gerçekten ruhen çökmüş durumdayım.
Cok garip yaa etrafımda erkek-kiz cok kişi bu evlenememekten sıkıntı da.Herkes birini arıyorsa neden bulusamiyorlar anlayamadim...Merhaba. Ben 40 yaşında şimdiye kadar hiç evlenmemiş biriyim. Psikolojim bugünlerde o kadar bozukki. Uyku dahi uyuyamıyorum. sizce bir psikiyatriye gitmelimiyim? kendimden korkuyorum. Birde evlilik siteleri var oralar sizce güvenli mi? Oradanda korkuyorum. Gerçekten ruhen çökmüş durumdayım.
Şimdi kk dan cekecegin var yansın senEvlilik sitesi düşünüyorsunuz diye yazıyorum. Yanlış anlamayın sakın. Eşimin 44 yaşında hiç evlenmemiş evlenmek isteyen bir kuzeni var onla tanışın bi isterseniz
Hahahahhaha ay gelsinler ne yapayım belki anlaşırlar dedim. Oda evlenmek istiyor bir türlü evlenmedi. Yaşlar uygun oluncaŞimdi kk dan cekecegin var yansın senGelirler birazdan ben ayak seslerini duyar gibi oldum
KK iyice izdivaç programına döndüEvlilik sitesi düşünüyorsunuz diye yazıyorum. Yanlış anlamayın sakın. Eşimin 44 yaşında hiç evlenmemiş evlenmek isteyen bir kuzeni var onla tanışın bi isterseniz
Bence olur kısmetHahahahhaha ay gelsinler ne yapayım belki anlaşırlar dedim. Oda evlenmek istiyor bir türlü evlenmedi. Yaşlar uygun olunca
Şuralara yaza yaza bitmedi gerçekten
İnsanın hayatına sevdiği biri girer onunla olmak için evlenir
Evliliğin mantığı budur bence
Evlenecek biri olmadıysa şimdiye kadar da normalde ne yapıyorsak onu yapmaya devam ederiz
Bunu beceremedim gibi görüp kendinize eziyet etmeyin boşuna
Psikolojik olarak kendinizi iyi hissetmiyorsanız yardım her zaman alın. Evliliğe dair bakış açınız da değişir böylece kendinizi boşa üzmeyi bırakırsınız.
Evlilik siteleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?