- 20 Temmuz 2019
- 40
- 52
- 3
- 40
- Konu Sahibi alevimsiyim
-
34 de mi evlendin? Çok sevindim cnm senin adına. İşim gücüm var, maddi bir sıkıntım yok çok şükür. Dış görünüşe gelirsek bence çirkin biri de değilim. Annemler çok üzülüyor aslında. Ama bana çaktırmamaya çalışıyorlar.dış Görünüş herşey maalesef öyle bir zaman olmuş bu zaman hem çalışan hem güzel olsun diyor şimdiki erkekler aileniz ne diyor bu konuda bende 34 evlendim çok iyi anlıyorum seni
Otuz alti yasindayim ayni durumdayim. Benim de hayatimda kimse olmadi. Donup arkama baktigimda hep ciddi biri oldugumu. Kendimi hic dusunmedigimi. Hep elalemi dert ettigimi. Ciddi bir iliski olsun yoksa olmasin kafasinda oldugumu goruyorum. Yani ben kendi kendime ket vurmusum. Simdi donup baktigimda keskelerim var. Ama yapcak birseyim yok. Arkadas da kalmiyor. Olsa da ortak nokta kalmiyor. Sizi cok iyi anliyorum demekten baska bir sey de gelmiyor elimden. Rabbim karsiniza yolunuza istediginiz gibi birini cikarsin.
Yok ki hiç kimse etrafımda. Aslında bakarsanız tanıdığım pek bekar erkek de yok. Yani biraz umutsuz gibi durum.Tanisabileceginiz biri yok mu aile dostunuzun cocugu olur, tanidik birileri olur vs.. bu sekilde bi kisi cikabilir karsiniza insallah iyi biriyle karsilasin mutlu olun onemli olan o.
Olabilir. Ama benim yapıma aykırı. Yani işve cilve yapsam bile yapmacık durur.Acaba çok mu mesafeli duruyorsunuz dışarıdan bakınca? Biraz cilve işve bekliyor erkekler.
Ben de öyleydim. İnsanlara karşı mesafeli ve çok ciddi durdugumu söylerlerdi hep. Eşimle okulda tanıştık, demek ki o bu durumdan rahatsız olmadı. Ama zamanla ben rahatsız olmaya başladım bundan. Ailesiyle tanışınca özellikle. Sevilen biri olmak hep önemlidir benim için, bu yüzden bu huyumu biraz kirmam gerekiyordu. Bayağı torpuledim artık. Yine mesafeliyim, "siz" demeyi birakamadim mesela. Hemen samimi olamam. Ama daha yakın davranıyorum insanlara. Ben de işve cilve yok sanıyordum, sevdiğin olunca gayet de yapıyorsun. Kendimi astım resmen. Biraz çaba gösterin. Kismette varsa olur inşallah.Olabilir. Ama benim yapıma aykırı. Yani işve cilve yapsam bile yapmacık durur.
YAni şu an gerçekten etrafımda tanıdığım hiç eş adayı kimse yok.Ben de öyleydim. İnsanlara karşı mesafeli ve çok ciddi durdugumu söylerlerdi hep. Eşimle okulda tanıştık, demek ki o bu durumdan rahatsız olmadı. Ama zamanla ben rahatsız olmaya başladım bundan. Ailesiyle tanışınca özellikle. Sevilen biri olmak hep önemlidir benim için, bu yüzden bu huyumu biraz kirmam gerekiyordu. Bayağı torpuledim artık. Yine mesafeliyim, "siz" demeyi birakamadim mesela. Hemen samimi olamam. Ama daha yakın davranıyorum insanlara. Ben de işve cilve yok sanıyordum, sevdiğin olunca gayet de yapıyorsun. Kendimi astım resmen. Biraz çaba gösterin. Kismette varsa olur inşallah.
Kendinizi üzmeyin , farklı sosyal ortamlara katılmaya çalışın , imkanınız varsa yurt dışı turlarına doğa gezilerine çıkın. fotoğrafçılık kursuna başlayın vs..
Burada okuyoruz çok genç yaşta evlendiği kişiden hayır görmeyen , elinde mesleği ardında ailesi olmayan, çocuğuyla zor durumda kalan kadınları okuyoruz. Sizin durumunuzda olmak , onların durumunda olmaktan iyidir diye düşünüyorum , Mevlana’nın felsefesi çok doğru bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da olmaması daha hayırlı olduğu içindir
İnsallah sizi daha da hayırlısı güzeli bulacağı için bekletmiştir ,
Allah en hayırlısını nasip etsin
Zaten hafif isve cilve. Yani karsi tarafa direk yapiyomussunuz gibi degil dogal haliniz hareketlerinizmis gibi.Olabilir. Ama benim yapıma aykırı. Yani işve cilve yapsam bile yapmacık durur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?