Evlendim ayrıldım ara ara yine evlenme yuva kurma isteğim geliyor ama bu aralar mutluyum çok da umursamıyorum. Çok mutlu gözüküp stratejik oynama nasıl bir olay bilemiyorum. Ben zaten sinirlenmek yerine herşeye gülen ve sakin bir tipim. Ama dışardan pozitif duran hayatına neşe mutluluk veren tlplerden vazgeçmek zor. Bu devirde herkes herkesin rakibi modunda.
Herşey kısmet evet ama hiç olmaması, senin karşıya yaydığın elektrikle alakalı olabilir. Herkesin dışarıya oynadığı anlar vardır. Kendi hayatına odaklan. Boşandım çok zor zamanlar yaşadım az çok ilişki tecrübem oldu tanıyor gibiyim erkekleri. Kimi evlenmekten korkar bir iki gecelik ilişki bana göre değil der ama tam oyle bir şeref..... dir.
Kimi çok aşığım evleneceğim der anası babası girince işin içine yan çizer. Tercih alternatif bol ya onlar da umursamadan seni cepte tutarak ilerler. Aldatma vs. zaten uzun konular. Evli olup yıllar sonra bu darbe ile yıkılan yuvalar var.
Çocugum yok ama kardeşimin çocugu var onunla ilgilenir oynarım zaman zaman terapi gibidir bana. Arkadaşlarımın çogunun evli ve çocuklu olması sosyal medya da aşırı mutlu olmalarının yalan olduğunu bilirim yakından da şahit olduğum nice durumlar var. Sürekli kendini suçlamayı bırakıp değişmeye ya da hayata başka yönden bakmaya bak. Yalnızlık hep olacak sen kendinle barış, çok iyi gelecektir barışık olmak sana. Hayat cidden kısa bırak önyargı ve mutsuzlukları bir kenara.
Ayrıca cinsellik yaşamak da farklı bir mevzu. Hayatı ciddiye almadan akışıma göre yaşarsanız mutluluk sizi bulur bence