Evlenemedim...

İnş hayırlısı diyelim. Ama yalnızlık çok üzüyor beni. Bir derdim olduğunda dertleşecek biri olmaması. Anne olmak istiyorum. Bilmiyorum yani üzülüyorum.
Anlıyorum sizi.. insan içinde bulunmadığı , tecrübe etmediği bir şeyi yaşamak istiyor ..
Duam, insallah beklediğinize değecek güzellikte birisinin sizi bekliyor olması..güzel bir anne olmanız.. hayırlısıyla

Aslında şöyle. Daha önce çok erkek arkadaşım oldu. Yani sadece arkadaşım. Çok çok samimi olduğum. Ama ne zaman ki sevgililiğe adım atma aşamasına geçiyoruz, “sen benim en yakın arkadaşımsın ama seni sevgili olarak görmüyorum kusura bakma” diyorlar. Böyle oluyor yani. Neden olduğunu ben de anlayamadım.

seni en iyi ben anlarım gel yamacıma :) anlattıklarını dibine kadar yaşıyorum. ben artık bazı insanların cidden kısmetlerinin kapalı olduğunu ne yaparlarsa yapsınlar evlenemediklerini düşünüyorum kendimden de bunu düşünüyorum. evlenmememiz mi gerekiyor acaba diyorum artık. bir de dış görünüş önemli. çoğu erkeğin hatta hemen hemen her erkeğin baktığı şey dış görünüş bence. güzel olmalı, güzel değilse de bi al benisi olmalı, gülüşü olmalı yani dışta etkileyecek bir şey olmalı... bunu da tecrübelerimle öğrendim. bi akrabamın oğlu var: boyu 160 ancadır epey de kilolu koca göbeği var. ailesi ona kız gösteriyordu bunun yüzü güzel değil bu suratsız onun yaşı büyük... diyordu kendisi yakışıklı boylu boslu anlıycam da o da yoktu ama ne yaptı etti hoş güzel bir kızla evlendi. Yani erkeklerin çoğunda zihniyet bu. 36 yaşındayım benimle yaşıt adam benimle evlenmek istemiyor bırak yaşıtı 40 yaşındaki adam bile istemiyor 30'u geçmemeliymiş. Bir arkadaşımla bu konuları konuşmuştum bana sen çirkin bi kız değilsin hoş bir kızsın ama çoğu zaman suratın asık oluyor bu da seni acayip çirkinleştiriyor ayrıca negatif enerji yayıyorsun az gülümsüyorsun giyinmeyi bilmiyorsun cilveli işveli değilsin bunlar çok önemli demişti. ben kendimle ilgili hiç böyle düşünmemiştim arkadaşım haklı olabilir ama bazı şeyler de insanın içinde olmayınca yapmacık oluyor. ve artık böyle saçmalıklar midemi bulandırıyor her şey maddeleşmiş durumda. niye kendimiz gibi olmamız yanlış? kendimiz olsak rol yapmasak taktik uygulamasak daha iyi değil mi karşıdaki için de

halbuki evlenmek isteyip de evlenemeyen de çok erkek var çevremde. bir müessese olmalı. Gençleri tanıştıran falan
ben de bekar bir bayanım 36 yaşındayım çevremde bu yaş ve üstü bir sürü bekar erkek var ama olmuyor. yaşını almış hiç evlenmemiş erkekler daha bi korkak daha bi seçici beğenmeyen tipler.bunu iyice anladım. biz biraz daha cesuruz. 43 yaşında hiç evlenmemiş bir erkekle tanıştım eğitimimiz kültürümüz aile yapımız işimiz birçok yönümüz uyuyor ben çok olumlu bakıyordum tanımak için uğraşıyordum. tanışmak için teklif eden o idi. ama o kadar soğuk o kadar korkaktı ki anlatamam. 43 yaşında ama kendini 30 yaşında zannediyor dedeleri 95'e kadar yaşamış o yüzden onun da önünde uzun ömür varmış evlenmek için acelesi yokmuş. ve tanıştıklarımın çoğu böyleydi.

Benim gördüğüm de erkeklerin kendilerinden çok genç bayanlarla evlenmek istemesi. Yani mesela 40 yaşındaki erkek bile 35 yaşındaki bayanı yaşlı buluyor. 30 dan genç olsun istiyor. Ve işin kötü yanı ne biliyor musunuz? Gerçekten de 30 dan daha küçük bir bayan buluyor ve evleniyor. Kader işte.

52 yaşında eşinden boşanmış bi erkek bile 40 yaş üstüyle evlenmem diyor. Bu da fazla özgüven bence.

YAni böyleyse de bu konuda ne yapabilirim bilmiyorum.
Daha sempatik ve mütevazi görünebilirsiniz
Veya susabilirsiniz
Erkekler biraz saf kızları daha cok seviyor hayat hakkında saglam görüşleri olan ne bileyim ben herşeyi yaparım tek basıma herşeye yeterim modundaki kadınlardan korkuyorlar
Muhtacı oynayan kadınlar daha cok hoslarına gidiyor
Bikaç makale okudum videolar vaktiyle izledim bununla ilgili
Erkekler üstte olmayı üstün olmayı daha cok seviyorlar kendilerinden üstün kadınlardan korkuyorlar

Ya işte burda bazen bana kızıyorlar hatta mune abla beni banlıyor uslubumdan dolayı.

Ama evlenemedim demenin de bir yolu yordamı var.

Evlenmek istiyorum işim var yaşım müsait demek başka.

Internetten sevgilim var 23 yasindayim evleneceğim demek başka şey.

Sizi çok iyi anladım. Yazınızdan olgun ve akli başında oldugunuz belli.

Derdinizi anlatma beceriniz seviyeli ve düzgün.

Ama inanın bana etrafımda sizin gibi kadınlar çok fazla.

Eğitimli oluşunuz, paranizı kazanıyor oluşunuz, hanımefendi duruşunuz büyük artılar. Ama etrafınızsa bu artılara denk olan erkek yoksa kimse sizinle bir yola girmek istemez. Çünkü davul bile dengi dengine derler ya hani.

Ya da genclerin deyimiyle "bu bana bakmaz"

Ben bu kadınlara kusursuzluk sendromuna yakalanmak diyorum.

Dış görünüş ise sınırlı göreceli bir kavramdır. Nihayetinde hiçkimse fahriye evcen icin çok cirkin demez.

Allah bir nasip yazmıştır. Onu yaşarsınız. Ama ayette de diyor ya "biz her insanın kaderini kendi cabasına bağlı kildık"

Eger inaniyorsaniz bu ayette size verilen vazife şudur: yeni tanıştığınız insanlara "acaba bu olabilir mi" gözü ile bakmayin.

Bu düşünce jestlerden ve mimimlerden anlaşılır ve itici durur.

Daima güleryüzlü olun.

Ve beklemekten vazgeçmeye çalışın.

O zaman kafa olarak rahat edeceksiniz.

Ve unutmayın ki hayat mükemmel değil.

Ben severek evlendim. Halen daha eşimle birbirimize doyamıyoruz ama bilseniz bir işim olmasını ne kadar isterdim. Ögretmenim. Ozel kurumlarda az paraya çok calismaya da raziyim . Ama yok.
Einizde olanı sevin. Kıymet bilin.

Sağlığınızı daima hatırlayın.

Allah yanınızdadır. Yalniz hissetmeyin.

Erkeklerin yaşı ilerledikçe iyice ergene bağlayıp kontrol mekanizması çalışmayan insanlara evriliyorlar. Kadınların yaşı ilerledikçe duygularını bir tarafa biraz daha bırakıp mantıklarıyla hareket ediyorlar. Bir taraf giderek çocuklaşırken diğer taraf daha çok mantığa bürünüyor. Sanırım temel sebep bu

Bir kız arkadaşım var 27 yaşında. Eli yüzü düzgün, ortalama bir gelirli iş sahibi, sosyal ama sakin, kendi halinde bir kız.
Bu kızın hiç sevgilisi olmamış, flörtten ileri gidemiyor. Kendisini beğendiğimden yakın erkek arkadaşımla aralarını yapmak istedim olmadı. Bakıldığında hiçbir “sorun” yok kızda ama olmuyor. Bence sebebi işve cilve eksikliği değil çünkü her erkek bunu beklemiyor. Veya kız “evlenmek istiyorum” enerjisi yayan biri de değil, sadece düzenli bir ilişkisi olsun istiyor.
Yani bazen sadece kısmet meselesi.

Evet 34 de evlendim saol canım darısı tüm isteyenlerin basına hayırlısıyla çirkinlik alakası yok çok bende çok çirkin bulduğum zamanlar oldu yeri geldi kendimi güzel buldum kilolu buldum diyet yaptım zayıfladım hepsin de gördüm ki alakası çok yok güzel bulanlar işi yok dediler çalışan arıyorlar mış çalıştım bu sefer kapalı kız istiyorlarmış vs uzar gider nasip kısmet tamamen

E asık olmadınız mı hic bu zamana kadr
34 yasnda kadının hic sevgilisinin olmaması normal değil yanı.
Uzun sürmemiştir ama illaki olmustr.
Bunun dıs görünüşle alakası yok bence.
Ne kadınlar ne sevgilier yapıyr:)

Öncelikle merhaba sizi çok iyi anlıyorum... bazen ben de sizinle aynı hisleri paylaşıyorum... 29 olmama 3 ay var ve hayatımda henüz kimse yok... ailemden uzakta yalnız yaşıyorum... evlilik değil de en azından hayatımda birşeyler paylaşacak biri olsun istiyorum... mühendisim mesleğim gereği daha çok erkeklerle muhattabım... bu süreçte benimle ilgilenen çok kişi oldu ancak ne yazık ki benim ilgim olmadı... ilgi duyduğum kişilerden de bir geri dönüş olmadı... aslında şunu demek istiyorum bu tamamen nasip meselesi güzellik veya çirkinlikle alakalı bir durum değil.... böyle bakarsak her evlenen güzel olmalı! Kendinizi üzmemeye ve sosyalleşebileceğiniz ortamlara katılmaya çalışın... umarım tez zamanda gönlünüzce göre biri çıkar karşınıza...

Yanlış anlamayın size sarmak değil amacım.Belki hani düzeltmenize bir katkım olur diye yazdım.Ben sizin dediklerinizden birşey anlayamadım gerçekten.Bir dediğiniz diğeriyle çelişiyor.Bir tuhaf anlatım.Kusura bakmayın yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…