Evlenemedim...

3 maddeye de uyuyorum (stratejik oynama dışında) 35 yaşımdayım ama elde var sıfır

sırf ondan kaybediyosam napayım net olmalıyım ben

Güzellikle de alakası yok gülümserim ve güzel olduğumu söylerler genelde beğenilirim peşimden koşanda olur ama niyetleri sadece yatağa atmak olan cinsler karşıma çıktı. Tamamen nasip kısmet...

sadece güzellik değil sahip olduğun özelliklerin hiç bir önemi yok

150 kilo olan arkadaşım yıllardır aynı adamla beraber 3 çocukları var üstelik kızın işi gücü de yok ama kocası ona aşık

yine asık suratlı kaprisli kendini beğenmiş 1.45 boyunda 70 kilo bir kadın tanıyorum oda evli çocuklu

ter kokan kafasından yağ damlayan kadınlar bile kocişkosunun biriciği olduğunu da gördüm

hani erkekler güzelliğe işve cilveye bakıyo du

yok yok hepsi yalan hepsi boş

Stratejik olma en en önemli madde .Net! Ha siz derseniz ki siz yaptiniz mi bunlar diye ? Ben zaten 21 yillik evliyim ve yapmadim bunlari yapamazdim da karakterim geregi sizin gibi.Ama çağ degisti ,insanlar degisti.degerler degisti.Degişti de degısti yani .Ben nişanliyken beni rahmetli babam kv ve kp ile dugun vardi 2 saatlik yola akrabalarindan nisanlim yoktu hatta ,oraya bile salmadi .biz öyle ilkel dönemlerden gectik ama cok degil 10 yil sonra kizlar erkek arkadasinin da oldugu grupla tatile ciktilar yatili.ve aileleri gayet rahat karsiladi.Bilmem anlatabiliyor muyum? Su anda da kisitlananlar vardir vardir istisna onlar.kizlar artik özgur,rakipler cogaldi! O yuzden stratejik olma maddesi cok onemli
En ufak bir dirdir da erkeklerin gözu ,akli baskasina kayabiliyor .benim cok kiz kuzenim var .hepsi böyle davraniyor onlardan gözlemledim.cok da guzel evlilikler yaptilar şu 2 _3 sene icinde.Allah gönlünüze gore versin sizin de insallah

ya bilemiyorum o da boş geliyor erkeklerde saf değil ki artık cin gibiler ben bu numaraları yer miyim modundalar

Evet ya kesinlikle bu fiziğe boya posa bakmıyor tamamen kısmet nasip

stratejik derken neyi kastediyorsunuz?Mesela nasil davranmali

ay hiçbir şey yapmayın
sütte arkadaşın yazdığı yoruma katılıyorum
ne çirkinler ama hakikatten çirkin ve bakımsızlar yani kendisine saygısı olmayan kadınlar bile evlenebiliyorlar.
işve cilve de yok, bir parıltı bile yok bazısında, ben kadın halimle dinleyesim gelmiyor kadını mesela
o nedenle KISMETTTT
bolca gezmeniz falan lazım bir de
ama yine de işte o kısmet var ya o kısmet...

Bırak allah aşkına evlenenlerin başı göğe mi erdi.. hayatını yaşa elin oğluyla karartma hayatını lütfen.. sultanlık senindir hayatın keyfini çıkar...

Hazır konusu gelmişken burdaki arkadaşlara bir şey sorabilir miyim?
20li yaşların sonundasiniz.mesleginiz var ve özgürsünüz.yer içer gezer tozar bi hayatınız var.bircok insanin imrendiği.
Her neyse karşınıza biri çıkıyor mesleği güzel fakat ailenin reisi olmuş başta baba yok anne ve 3 kardeş var.sorumluluk da hemen hemen bu kişide.siz olsanız ne yaparsınız?
Tecrübeli arkadaşlarım fikrini bekliyorum

Hikaye baştan belli.Tercih sizin

25 yasimda evlendim. Aramadim hic öyle resmen kismet kapimi caldi. Almanyadan teyzemin tanidigi birisi sadece kepli abuk sabuk bir resmimi begenmis:) benle görüsmek istedi bir kac kez görüstük evlenmeye karar verdik. Üc sene oldu bosanali; siddet psikolojik baski hertürlü zorlugu yasatti bana keske evlenmeseydim dedim. Bazi seyler gercekten kismet böyle olcagina hic olmasin. Bu zamanda bir cok insan yalniz almanyada yasiyorum burda her üc kisiden biri bosanmis ve yalniz. O yüzden kendinizi herkes evli mutlu ben yalnizim diye sikmayin. Herkes neler yasiyor. Bende evliyken disardan mutlu saniyorlardi ama dünyada cehennemi yasiyordum öyle söyleyim.

Yani görünen köy klavuz istemez demek istedim.Bu kisi simdi nasilsa evlendigi an pat diye keser mi sizce sorumluluklarini? Kimi kadin kabul eder kimisi etmez.karar kişinin kendisinde
Doğru diyosunuz buradan fikir almak istedim bu kadar tecrübeli kadını bir arada bulamam :)

Doğru diyosunuz buradan fikir almak istedim bu kadar tecrübeli kadını bir arada bulamam :)
Aslinda burasi bu tip şeyler icin en güzel platform.kimse kimseyi tanimiyor,kimsenin kimseden çikari yok ,kimse arkanizdan konusmuyor herkes objektif fikrini söylüyor.cünkü reel hayatta bu denli dost görüş bulmak epey zor..

Evet kesinlikle kısmet bende dahil çevremdeki birçok kişi bekar ve gayet de bakımlı ve güzeliz.. ama gel gör ki kısmet çıksa sonuca varmıyor ben artık kabullendim. Herkes evlenecek diye bişey yok hayırlısı olsun

Çok üzüldüm sizin adınıza ınş çektiğiniz acıları unutturacak hayırlı biri çıkar karşınıza evlilik de bir imtihan hayırlıolacaksa olsun

Foruma çöpçatan hattında destek elemanı lazım olursa sevabına ben gönüllüyüm maksat gönüller bir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…