Evlenemedim...

Size tavsiyem Dua etmekten vazgecmeyin yarın ne olacağını sizi nasıl bir mutluluk beklediğini bilmeden bugununuzde üzülüp kendinizi bunaltip yipratmayin böyle isler güzelliğe dış görünüşe vs.bakmıyor her sey nasip kısmet ve benim çevremdeki bircok 30 yaş ve üstü bekar erkek kendi yaşıtı kızla evlenmek istiyor dengim olsun diye insallah sizin ve isteyen herkesin karşısına en yakın zamanda kısmeti olan kişi cikar o güzel canınızı sıkıp kendinizi uzmeyin

Hmmmm
O zaman 2 seçenek var açık söyliim
Ya güzel bulmuyorlar ya da erkeksisin

Hic caninizi sıkmayin.Insanin kaderi anne.karninda yazilirmis.
Allah herseyi kararlayip verirmis.Bu isler.nasip isi daha vakti gelmedi demekki sizin nasibinizde.sizi bekliyordur bir yerde zamani geldiginde oluverir siz bile anlayamazsiniz gec olsunda guc olmasin rabbim gonlunuze gore versin.

İyi bir ornek vermek için geldim.
Ben 19 yasında ilk evlılıgımı yaptım benden 7 yas buyuk biriyle. Bir cocugum vardı ayrıldık 22 yasındayken. 24 yasındayken yeniden bekar biriyle evlendim. Mahallemizde o zaman 32 yasında olan bir kız anneme, ben daha birinciyi bulamadım ne cabuk bulduda evlenıyor diye hayıflanmıs. Sanırım ki sımdı sımdı dank ediyor sey demek istedi hani ben aldatmısımda o kısıyle evlenıyormusum gıbı ki tamamen tersi aldatıldım.
Gecen gun yolda o kısıyle karsılastık, evlenmıs suanda 40 yasında 3 aylık ucuz cocukları olmus. Ah dedim ayse abla bak beni gectın gordun mu dedim guldu, cok mutlu oldugundan bahsetti. Niye olmasın gayette olur. Bana gelince basıma gercekten cok kotu seyler geldi, o kadar sıkıntı yasadım ki o kadar uzuldum ki ama yinede oldukca neselı biriyim. Gomdum onları. Benim size tavsiyem madem durumunuz da ıyı kısısel gelısım kitapları degıl yasam kocundan yardım almanız. Cunku gercekten negatif enerji yaydıgınızı dusunuyorum, birde biraz espri kabiliyeti olursa salarsanız biraz kendinizi valla tadından yenmez

Ne kadar kötü olay yaşarsak yaşayalım iş bizde bitiyor galiba. Bende aldatıldım ve boşandım. Kısa bir süre hayata küstüm ama sonra baktım yaşam bir sürü güzellikle akıp gidiyor bende akışa bıraktım. Şimdi yeni bir evlilik durumu var ona yoğunlaştım ama bakalım hayat ne çıkaracak karşıma

Benim de böyle bir arkadaşım var kimse yok çevremde diye şikayetçi diyor ki uç beklentilerim yok..,, kendi de çok güzel değil ama temiz ve bakımlı bence çok rahat bulur birini diyordum kiiiii birini gösterdim çok çok yakışıklı demesin mi ayy ıyyy çok şaşırdım dedim demek ki böyle bulamıyor siz de uç olmayan beklentilerinizi sorgulayarak başlayabilirsiniz

Çok fazla kafanıza takıyorsunuz bu durumu. Daha önce anksiyete ile ilgili bir cevap yazmıştım size. Öncelikle bunun için destek alıp kaygılarınızdan kurtulmalısınız ya da kaygılarınızı kontrol altına almalısınız hiç değilse. Zira ben bu yalnızlığınızın kaygılarınızdan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Zaman kaybetmeden psikiyatriste gitmeniz ve tedaviye başlamanız inanın sizin için çok büyük bir adım olacak. Ondan sonra gerçekten kendinize güveniniz yerine gelecektir. Kaygılarınızı dışa yansıtıyor ve insanları bu sebeple kendinizden uzaklaştırıyor da olabilirsiniz ve bunu siz fark etmiyor olabilirsiniz. Hiçbir şey için geç değildir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

kesinlikle yalnız değilsiniz.Belki de hatayı şunda yaptık,oluruna bırakmak yerine dünyamızın merkezine bu durumu koyup takıntı haline getirdik
Biz Allahtan hayırlı evlilik dilemeye devam edelim,ama kendimizi yıpratmadan,kendimize yüklenmeden

Uzulmeniz normal. Ama yarın ne olacagını bilemıyoruz. Rabbim karsısınıza bu uzuntulerınızı unutturacak, gec kaldıgınıxı dusundugunuz zamanı katbekat telafi edecek birini çıkarır inşallah. Çok güzel bi aşk yasar,eelst sahıbı de olursunux inşallah. Nedenolmasın. Neler neler oluyor. Siz olumsuz dusunmeyın.

Mantıklı bşr tespit bence de.

Olabilir, belki de . Ama bu anksiyete durumum da yaşadığım üzücü olaylardan sonra oldu. Uzun yıllardır “hayat ne güzel” demedim. Belki 10 yıldır. İşim gücüm var, param var. Çok şükür kimseye muhtaç değilim. Ama yalnızın ve mutsuzum. Ondan dolayı eve gelince yemek yapasım bile gelmiyor. Bütün akşam boş boş oturuyorum. Hayat enerjim yok sanki.

dış Görünüş herşey maalesef öyle bir zaman olmuş bu zaman hem çalışan hem güzel olsun diyor şimdiki erkekler aileniz ne diyor bu konuda bende 34 evlendim çok iyi anlıyorum seni
Eşiniz kaç yaşındaydı evlendiğinizde? Yani yaş konusu sıkıntı oldu mu sizde?

Niye hiç arkadaşın yok mu

Bunun sebebide yine kadinlar degilmi?sirf zengin olsun diye kendilerinin dengi olmayan yasli basli adamlarla evleniyorlar.sonrada bu erkeklerin biyerleri kalkiyor.kendilerinden gencleri ariyor hep gozleri

Allah Allah..daha gençsin, neden kendini koyverdin böyle. Sporunu, bakımını yap. Ruhunu besle, kendini sevmekle başla. Kişisel gelişim kitapları ile kendini çok kasmışsın bence. Kitaplara gömülene kadar çevrene bak. Fırsatlar yarat. Ben 39 yaşında evlendim. Hatta 40 diyelim. Bir iki ay sonra kırk yaşına girmiştim. Mutlu olmadım ama o ayrı bir konu. Onun garantisi yok. İnsanları genel görünüşleri ile değerlendirip baştan silip atmayın. Fırsat verin. Ayrıca illaki birini bulacağım diye çok kasarsanız onunda büyüsü gider. Rahat olun. Akışına bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…