Evlenemedim...

Son kısmı ben de düşünüyorum en güzel zamanları yapayalnız geçiriyoruz şimdi biri gelse be olacak gelmese ne olacak

Valla şurdan okuduklarıma bakıyorum da Türk erkekleri iyice bozmuş. Adam kalmamış toplumda yazık.
Aynen ben de öyle düşünüyorum hele az önce duyduklarımdan sonra...(arkadaşım evleneli 10 ay oldu kocası kızı pazarlamaya kalkmış)

Benim genel gorusum erkeklerin 30 yasi ustu kadinlari istememesi. 35 yasindayim 2 yil once 30 yasinda birisiyle arkadasin da tavsiyesi ile bulustum gorustum. Gorusmeden once yasimin bir sorun teskil etmedigini soyledi. 3 yas buyuk olunca onceden soyleyeyim dedim. Bulusma benim acimdan olumlu gecmedi. Oncesinde yasi sorun etmeyen adam bulusma sonrasi sen buyuksun benden dedi. Ha ikimiz yanyana gelsek ben ondan rahat 10 yas kucuk gosteriyordum o ayri. Rahat 90 100 kilo saclari epeyce dokulmus kellesmis bakimsiz 30 yerine 40larinda gosteren kisi dedi bunu. Benim acimdan da olumsuz dedim bitti oyle.

Bazen konusmalar geciyor filanca var ama annesi ogluna genc gelin ariyor diyorlar. Sanki öldük 80 yasimiza geldik:)) N'apayim bu kafadakilerin oglunu ya. Beni de mesafeli bulurlar ilk etapta. Ben oyle hemen herkesle samimi olan bir insan degilim. Herkes beni sevsin gibi bir cabam da hic olmadi. Ama herkesle sohbet edebilirim. Cevreme negatif enerji yaydigimi hic dusunmedim. Bu yasima kadar boyleydim neden degismem gerek? Niye hep isveli cilveli mi olmali?

Ben de 27 yaşındayım 33 yaşındaki biriyle görüşmüştüm bana sen de 28 olmuşsun bu saatten sonra ne olura getirdi, tabii o olumluydu bu ve benzeri saçma fikirleri yüzünden ben olumsuzdum çok yalvardı kurban olsun bana öküz

Sanki siz onu secmek zorundasiniz, begenmek zorundasiniz gibi hissettirmeye calismis ama amacina ulasamamis.

Degil mi ya. Bence de bize kurban olsunlar. Iyi yapmissiniz, surunsun boyle okuz gibiler

Ben çok begendim yazinizi. Tarziniz güzel.
Bundan kısa süre önce bir arkadaş konu açmıştı internetten evlenecek adam arayacakmış. Yaşı da küçüktü. Ben de öfkelendim . Arkadaşa ağır konuştum. Mune abla banlamış beni.

O konuya ithafen sizin olgunluğunuz ve aklı başında tavrınıza bakarak evlenmek istemeniz çok normal.

Yani ben evlenmek isteyenlere kızmıyorum. Olgun olmayıp evlenmek isteyenlere kızıyorum.

Yorum yapan arkadaş da sanırım yeni üye. Çünkü burdaki arkadaslar az çok tanıyor beni. Tarzımı uslubumu biliyor.

Yorumumu 10 kişi anliyor. Bir tek kendisi anlamiyor. Sonra dönüp sorunu bende arıyor.

Neyse.

Önemli olan konu sahibesi arkadaşın anlamıs olmasıydı. O da anlamış zaten.

Allah kalbinize göre versin.

S Seyirname
Benim de niyetim kötü değil. Zamanlar burdaki üyeleri daha iyi tanırsınız. Ve yabancılık çekmezsiniz. Iyi akşamlar.

Sanki siz onu secmek zorundasiniz, begenmek zorundasiniz gibi hissettirmeye calismis ama amacina ulasamamis.
Degil mi ya. Bence de bize kurban olsunlar. Iyi yapmissiniz, surunsun boyle okuz gibiler

Valla epey çirkinleşti çantada keklik sanmıştı, nasılsa 30 a gidiyor mecbur dedi herhalde Allahım böylelerin eline düşürmesin

29 yaşındayım evlendim 4 ay sonra baba evine döndüm.Beni çok sevdiğini sanıodum yanılmışım.

evlenememenin en büyük sebebi yaşadığımız zamanın zor olması. 30 lu yaşlarda her 3 kişiden biri bekar. önceden herkes evleniyordu artık zorlaştı. herkes güzellik demiş, çalışma çalışmama demiş yok sosyallik demiş. önceden herkes güzel, çalışan ve sosyalmıydi.günümüzde artık gerçekten evlenmek isteyen kişi azaldı. lafta istiyorum deniyor ama biri çıkınca bir sürü bahane. iddia ediyorum boyle giderse 20-30 seneye evlilik diye birşey kalmayacak.tabi boşananlar da cabası.

Bence hayırşısını ıstemek şazım bende çok yorgunum yalnızlıktan.Sevilmemekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…