evlenememe korkusu

akrabalarıma soroyorlarda aracı olmuyorlar zaten sülalede bir ben bekar kaldım.diğerleride yaşı kçk.hayırsız biri çıkarsa bizi suçlarsın diye aracı olmadılar.bir şey diyemedim.büyüğüm sonuçta.zaten illede evleneyim demedim.sevgilim dahi olmadı.dönüp bakan olmadı.yaş 30 a yaklaştı.insan kendini çirkin görüyor sonra

yok sanmıyorum öle diyeceğimi.evleneyimde hayırlı olmasada olur
senin kafan karılmış belli ki..ya adam alkolik oluır, madde bagımlısı olur, seni 7-24 döver.. gene de olsun bir kez evleneyim mi diyorsun ?
kızım sen bu kadar cok evlenmek istiyorsan sana koca cok. sokaga cıkıp her ne şekilde olursa olsun ac susuzda kalsam sogan ekme razıyım ben evlenmek istiyorum diye bagır elbet biri gelir.

evlensem bekarlığı arıyacağımı sanmam.yeterince süre bekar kaldım zaten
Evlilikten beklentin ne ki?
Sevmek sevilmek mi?
O en kolay kısmı,gerisi çok zor.
İkinci günden ne sevgisi kalabiliyor,ne saygısı.
Bu konuda şikayet etmeniz bile Allah'ın gücüne gidiyor eminim,zira her işte olduğu gibi bu iş de O'nun elinde.
Ayrıca ,ne istediğine dikkat et, gerçekleşir. diye bir laf da var.

Hayirsiz olsun da yeter ki olsun evleneyim nedir yahu? Kesinlikle bir hastaliginiz var,inanamiyorum size. Onceki konunuzda bosuna kitap okuyun dememisim size. Bu kafalar degismeli, ne demek her seye raziyim? Allah akil fikir versin,allah ananiza babaniza yardim etsin

Nefes alsin yeter diyor iste
Bu erkek duskunlugu bence,bu kadari da olmaz

yok sanmıyorum öle diyeceğimi.evleneyimde hayırlı olmasada olur
çirkin misin ? boyun posun kilon ne ? ailen mi cok tutucu? sen mi ? sokaga cıkmıyor musun ? işin gücün kıursun okulun yok möu ?

evlenmemek ikinci planda zaten. bu yaşa kadar hiç bir talibin olmaması ilginç. Kısmetin bağlıdır belki. İnanır mısın öyle şeylere bilmem de.. Hocalara gidip kısmet açtıranlar oluyormuş. ne kadarı doğru anlamam.
Bence sosyalleş. Okul hayatın da mı olmadı. Kurslar falan.. Akrabalardan pek fayda gelmez zaten. Hemen hiç bir konuda. Ama arkadaşlar komşular anne baba dostları falan aracı olur böyle şeylere. Arkadaş çevresi kur. bi işe gir yapabilicen bişiler vardır elbet.
Ayrıca biri ilgilenirse de hemen atlama. Evlenmeden aynı evde yaşamadan kim nasıldır bilinmiyor. Dürüstüm diyenler bile saklıyor bi çok şeyi. Çok iyi analiz et. yaşın erken daha bence. Ankara gibi bi yerdesin kırsalda değilsin.
Sen önce çevre edin sosyalleş işe gir. Gerisi zamanla olur. Aklını kullan. Böyle melankolik olma.

peki.haklısınız.dediklerim çok mantıksız farkındayım.ama depresyona girdim sürekli ağlıyorum.kendimi çirkin görmeye başladım
Gönlü güzel olanın yüzü cirkin olsun ne fayda... Amaaannn boşversene ne güzel hatunlar var aldatıliyor ayrılıyor bu işin güzellikle alakali olmadığını düşünüyorum

haklısınız.teşekkürler cevap için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…