Evlenememek değil, güzel bir ilişki yaşayamamak..

Bende bir zamanlar birini cok sevmistim oyle yakisikli da degildi.Arkadastik surekli birlikte takilirdik.Canimdan ta icten sevdim salaklik yapmisim.Sonra farkettim ki ne kadar egoluymus.Biraktim o cabaladi ama artik nafile yikilan duygular geri gelmiyor.
Ben sevecegim durust ahlakli birini istiyorumda bunlari bulmak mumkun degil mi yani insanlardan da sogudum yasayip gidicez bu kadar aci uzuntu yipratma neden var anlamiyorum
Amacim sadece huzur sevgi saygi destek olan bir ortamdi ama onu yasayacak birini de bulamadim.

Hepsini bir arada bulmak çok zor canım ne yazık ki ya çok beğeniyorsun huyu kötü çıkıyor ya da huyu çok güzel ama kendisini beğenmiyorsun

Hepsini bir arada bulmak çok zor canım be yazık ki ya çok beğeniyorsun huyu kötü çıkıyor ya da huyu çok güzel ama kendisini beğenmiyorsun
O da bizim şansımız.. bazıları tam da istediği birini bulabiliyor. Dışardan bakan gözle biz bile söylüyoruz bunu bazı çiftlere ne güzel tam da birbirini bulmuşlar dye. Beklememek lazım bir de onu anladım. Bekleyerek düşünerek olmuyo bu işler. Olacağı varsa vaktinde oluyo zaten beklenmedik bir şekilde.

Zaten ondan yalnizim ve olmaya devam edicem o zaman.
Ama bunlari bulan da oluyor sanki biz onlardan degiliz galiba.
Her zaman derim biriyle mutsuz olmaktansa yalnız olup mutsuz olmayı tercih ederim. En azından sorumluluğun yok birine karşı. İnan böylesi daha rahat ve burda birileri demişti kriterlerimiz olduğu için de yalnızız. Olsun da ne olursa nasıl olursa olsun düşüncesiyle hareket etseydik biz de yalnız kalmazdık ama önemli olan içine sinmesi. Zoraki sevilmez kimse. Baktığımda benden ışık bekleyen gerçekten düzgün insanlar var çevremde ama içinde o kıpırtı olmuyorsa olmaz. Ben yapamam en azından. Seviyesiz birlikteliktense kaliteli yalnızlığı tercih ederim.

Insanin kendini tanimasi lazim canim ben de yapamam duygusalim sevmedigimle olmaz.
Tek basinalik da zor bilmiyorum bazen duygusal olmama kiziyorum baskalari gibi olsam diyorum onlar iyi oluyor sanki.

Kriterlerim var ahlaki ve dusunce olarak bunlara uyan bulmak istedigimden yalnizim tabi ondan zaten.

Bazilari buluyor oluyor nasil yapiyorlar anlamiyorum.

Evet beklemek sadece zaman kaybı

Ben öyle yaptım. Beni isteyenler arasından beğendiğimi seçip evlendim. Yine bekar olsam yine sorar soruşturur bulurum.

Yok öyle maaşlıymış işi varmış bütün erkekler bunu istiyomuş gibi şeyler doğru değil. Bazıları böyle istiyor bazıları da çalışmasın evde otursun ona bağlı olsun kafasındalar. Çok istediğin şey olmaz derler ya bundan belki..Ve evet aynen katılıyorum çevre genişliği önemli.

Umudumu kestip derken bile kabul etmediğiniz içinizde umudunuz var:)) Beklemekten vazgeçmek üzülmemek. Konumda da yazdığım gibi arada insanın aklına geliyor normaldir, ama bunu hemen defetmek önemli olan sanırım:)

Bunlar(aldatılma, yalan vs) hep evlendikten sonra mı oldu?

Ve aşktan ziyade sevgi daha önemli değil mi.Öyle birine sırılsıklam aşık olmasakta içten sevgimiz olur en azından.
Aşk acı veriyo sanırım ya evet aşık olmadan evlenmek belki zor gibi ama mantıklı olan daha iyi sanırım günümüzde

Hikayenizi çok merak ettim ben:))

Ben öyle yaptım. Beni isteyenler arasından beğendiğimi seçip evlendim. Yine bekar olsam yine sorar soruşturur bulurum.
Nasıl yaaa? Beğendiğinizi seçerken kaşının üstünde gözü var mı diye baktınız yaniii???E bize bakmadan gidin evlenin diye tavsiye veriyodunuz

Sevgiliyken de oldu evliyken de oldu canım. Zaman çok kötü bir erkeğin tipi biraz iyi olsun ve birazda iyi bir işi olsun geneli aldatıyor bana göre ..
Peki neden bilerek devam ettiniz evlendiniz? Gerçekten hesap sormak kınamak amaçlı sormuyorum sadece merak ettim.

Peki neden bilerek devam ettiniz evlendiniz? Gerçekten hesap sormak kınamak amaçlı sormuyorum sadece merak ettim.
Çok seviyordum ve defalarca mantığım kabul etmeyip ayrıldım ama hiç peşimi bırakmadı ama evlenmek için İstanbul’a gidip yerleştim orada da buldu evlenirsem bir daha beni üzmeyeceğini aldatmayacağını söyledi bende salak gibi inandım beni gerçekten çok sevdiğine emindim ama kişilik bozukluğu olan bir adamdı aramız bozuk olduğu ve ayrılmak üzere olduğumuz zamanlarda aldatırdı hep birde yaşayıp göreceğin varsa kaderinde maalesef engel olamıyorsun bazı şeylere

Anladım canım... Ve üzüldüm.. Şimdi birlikte misiniz durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…