- 16 Eylül 2017
- 1.082
- 573
- 38
- Konu Sahibi B_Bianco_B
-
Ve aşktan ziyade sevgi daha önemli değil mi.Öyle birine sırılsıklam aşık olmasakta içten sevgimiz olur en azından.Aynen canım hatta şuan hayatımda biri var işi gücü iyi ama çirkin fakat kalbinin güzelliği yeter en azından bana huzur veriyor aşık değilim ama sevebilirim ve çok değer veriyorum onunla vakit geçirdikçe ve konuştukça mutlu oluyorum çünkü bana öyle değerli biriymişim gibi davranıyor ki ne kadar çirkin de olsa insanın öyle birini sevmemesi mümkün değil umarım böyle birini kaybetmem ve bende aşık olurum en azından adam gibi adam
Sanırım yaşadığım kötü aşk deneyiminden sonra gerçekten de öyle sevgim ve saygım var şuan en azındanVe aşktan ziyade sevgi daha önemli değil mi.Öyle birine sırılsıklam aşık olmasakta içten sevgimiz olur en azından.
Yaşadıklarımız sevginin daha önemli olduğunu öğretti sanırım.Sanırım yaşadığım kötü aşk deneyiminden sonra gerçekten de öyle sevgim ve saygım var şuan en azından
Umarım hepimiz için herşeyin en hayırlısı olur teşekkür ederim hayatımYaşadıklarımız sevginin daha önemli olduğunu öğretti sanırım.Sevgiye sığınışımız daha güvenli
İnşallah her şey istediğiniz gibi olur mutluluklar bu arada.
Peki aşkı yaşadıktan sonra o duyguyu tattıktan sonra sevgiyle yetinilebiliyor mu? Şunun için soruyorum yanlış anlaşılmasın: benim de kötü bir aşk deneyimim oldu unutamıyorum ve o duyguyu tattıktan sonra kimseyi sevemem, sadece sevgiyle yetinemem gibi geliyor..Sanırım yaşadığım kötü aşk deneyiminden sonra gerçekten de öyle sevgim ve saygım var şuan en azından
Bende aynı senin gibiydim ama gerçekten anladım ki aşık olduğum zaman üzülüyorum ve şuan bana gerçekten kimsenin vermediği kadar değer veren ve bana kendimi prenses gibi hissettiren ve beni konuşmaları ve davranışlarıyla kendine çeken bir adam var evet aşık değilim ama sevebilirim.Ben oldum olası ufacık şeylerden mutlu olabilen biri olduğum için bana sevmek de yeterli gelebiliyor şuan yani o kişi ile uzun süre konuşmayınca kendimi kötü hissediyorum alıştım sanırım ve bence bu da güzel bir duygu.Peki aşkı yaşadıktan sonra o duyguyu tattıktan sonra sevgiyle yetinilebiliyor mu? Şunun için soruyorum yanlış anlaşılmasın: benim de kötü bir aşk deneyimim oldu unutamıyorum ve o duyguyu tattıktan sonra kimseyi sevemem, sadece sevgiyle yetinemem gibi geliyor..
Canım bence bir zaman sonra artık sana sevmek sevilmek yetiyor.O büyük aşkı aramıyorsun.Zaten o aşk kalbini perişan ettiğinden dolayı bir daha kolay kolay olmuyor.Peki aşkı yaşadıktan sonra o duyguyu tattıktan sonra sevgiyle yetinilebiliyor mu? Şunun için soruyorum yanlış anlaşılmasın: benim de kötü bir aşk deneyimim oldu unutamıyorum ve o duyguyu tattıktan sonra kimseyi sevemem, sadece sevgiyle yetinemem gibi geliyor..
Bende aynı senin gibiydim ama gerçekten anladım ki aşık olduğum zaman üzülüyorum ve şuan bana gerçekten kimsenin vermediği kadar değer veren ve bana kendimi prenses gibi hissettiren ve beni konuşmaları ve davranışlarıyla kendine çeken bir adam var evet aşık değilim ama sevebilirim.Ben oldum olası ufacık şeylerden mutlu olabilen biri olduğum için bana sevmek de yeterli gelebiliyor şuan yani o kişi ile uzun süre konuşmayınca kendimi kötü hissediyorum alıştım sanırım ve bence bu da güzel bir duygu.
Aşk fırtınalı çalkantılı yorucu bir duygu zaten ama aynı zamanda çok da güzel tabi. Sevgi saygı daha güvenli huzurlu tabi.. umarım bir gün yine sevebilirim.Canım bence bir zaman sonra artık sana sevmek sevilmek yetiyor.O büyük aşkı aramıyorsun.Zaten o aşk kalbini perişan ettiğinden dolayı bir daha kolay kolay olmuyor.
Aşkın o kadar da önemli bir şey olmadığını görüyorsun.
Yani o sevgi sana fazla fazla yeter bence
Çünkü bence aşk sevgiden çok çok öte.İçinde bütün güzel duygular var.Saygı, merhamet, güven...
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben aşık olduğum adama 8 yılımı verdim ve çok üzüldüm o yüzden artık aşkın değil gerçek sevginin peşindeyim. Tabiki her aşık olan üzülecek diye birşey yok mutlu olanlarda var ama ben gerçekten aşık olmaktan ziyade sevmeyi ve değer vermeyi istiyorumAşk fırtınalı çalkantılı yorucu bir duygu zaten ama aynı zamanda çok da güzel tabi. Sevgi saygı daha güvenli huzurlu tabi.. umarım bir gün yine sevebilirim.
Benim yaşım 36 bu yaştan sonra aşık olma ihtimali de az biraz işteKaç yaşındasın bilmiyorum ama ben aşık olduğum adama 8 yılımı verdim ve çok üzüldüm o yüzden artık aşkın değil gerçek sevginin peşindeyim. Tabiki her aşık olan üzülecek diye birşey yok mutlu olanlarda var ama ben gerçekten aşık olmaktan ziyade sevmeyi ve değer vermeyi istiyorum
İnşaalahAşk fırtınalı çalkantılı yorucu bir duygu zaten ama aynı zamanda çok da güzel tabi. Sevgi saygı daha güvenli huzurlu tabi.. umarım bir gün yine sevebilirim.
Bende otuzlarin başındaym. Ruhumu yıpratmamak için yillarca uzak durdum gönül işlerinden. Biri olsun son olsun istedim. Sonra biri geldi evlenelim dye tutturdu kendine aşık etti güven verdi. Yıllardır içimde biriktirdiğim sevgiyi güveni aldı gitti. Böyle bir hikaye. Büyük bir hayal kırıklığı..Benim yaşım 36 bu yaştan sonra aşık olma ihtimali de az biraz işte
Benimde hikayem hemen hemen aynı ama dahası var canım maalesef aşık bir kadın sorun yaşadığı zaman kendini çok yıpratıyor ben artık yaşımdan da dolayı sonu belli olmayan aşk macerasına giremem ilk önce mantığım ile karar verip sonra sevmeye çalışırım seversem olur sevemezsem olmazBende otuzlarin başındaym. Ruhumu yıpratmamak için yillarca uzak durdum gönül işlerinden. Biri olsun son olsun istedim. Sonra biri geldi evlenelim dye tutturdu kendine aşık etti güven verdi. Yıllardır içimde biriktirdiğim sevgiyi güveni aldı gitti. Böyle bir hikaye. Büyük bir hayal kırıklığı..
Şuan sevdiğin insan ile beraber misin yoksa evli misin canım ?İnşaalah
Sevginin kıymetini bilmek gerek ,özel bir duyguymuş.
Ben mesela yıllar önce aşık olduğum insanı şuan sevmiyorum, sayesinde çok acı çektim ama o zamanlar gözüm hiçbir şeyi görmedi.Fakat sevdiğim insanı aradan ne kadar zaman geçse de severim sanırım çünkü bana karşı her zaman iyi oldu ondan bana iyilik geldi hep.
Böyle düşünüyorum nedense.
En doğrusu bu. Kadın aşık olunca çok fedakarlık yapıyor. Çok yıpranıyor. Başlarda bende mantığımı kullanmaya çalıştım ama aşik olana kadar kullanabildim malesef. Tek tesellim evlenmeden ayrılmış olmak. Maddi bir zararı olmadı belki ama manevi yıkım fazla. Ruhumdaki tahribat büyük.. Olgun çağlarda bunları atlatmak daha zormuş.Benimde hikayem hemen hemen aynı ama dahası var canım maalesef aşık bir kadın sorun yaşadığı zaman kendini çok yıpratıyor ben artık yaşımdan da dolayı sonu belli olmayan aşk macerasına giremem ilk önce mantığımla ile karar verip sonra sevmeye çalışırım seversem olur sevemezsem olmaz
Beraberiz canım.Sizde acaba bu aşık olunan kişiye karşı tamamen duygusuz mu oldunuz ?Ben düşünüyorum da acaba aşk değil miydi çünkü şuan hiçbir duygum yok ona.Çok fazla acı çektim çünkü ,yıllar boyu da savaştım mücadele ettim onun için ama karşılığı ihanet, yalan, acı oldu.Şuan sevdiğin insan ile beraber misin yoksa evli misin canım ?
Sen yine ucuz kurtulmuşsun ben evlendim bir de hiç peşimi bırakmadı boşanalı 2 sene oldu daha 3 ay önce kurtuldum bende çok fedakarlık yaptım ama çok üzüldüm yıprandım ve yoruldum bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum o yüzden daha çok mantığım ile karar vermeyi düşünüyorum çünkü bir daha yanlış yapacak yaşta ve bunu kaldırabilecek güçte değilimEn doğrusu bu. Kadın aşık olunca çok fedakarlık yapıyor. Çok yıpranıyor. Başlarda bende mantığımı kullanmaya çalıştım ama aşik olana kadar kullanabildim malesef. Tek tesellim evlenmeden ayrılmış olmak. Maddi bir zararı olmadı belki ama manevi yıkım fazla. Ruhumdaki tahribat büyük.. Olgun çağlarda bunları atlatmak daha zormuş.
Canım ben boşanalı 2 sene oldu onu görmeyeli de 7 ay kadar oldu ama daha 3 ay oldu peşimi bırakalı seneler geçse esamesi okunmaz bende çünkü tahmin edemeyeceğiniz kadar kötü şeyler yaşadım ruhsal olarak ve yaralı bir kadınım hala daha. Ve şuan hayatımda olmak benim ile evlenmek isteyen kişi bana öyle davranıyor ki gururumu okşuyor resmen ve onun sayesinde çoğu şeyi atlattım.Beraberiz canım.Sizde acaba bu aşık olunan kişiye karşı tamamen duygusuz mu oldunuz ?Ben düşünüyorum da acaba aşk değil miydi çünkü şuan hiçbir duygum yok ona.Çok fazla acı çektim çünkü ,yıllar boyu da savaştım mücadele ettim onun için ama karşılığı ihanet, yalan, acı oldu.
Bir daha da öyle yoğun duygular hissedemedim.
Sanırım hissetmemek daha iyiymiş.En azından yıpranmıyoruz.
Anladım canım.Sevgi kutsal gerçektenCanım ben boşanalı 2 sene oldu onu görmeyeli de 7 ay kadar oldu ama daha 3 ay oldu peşimi bırakalı seneler geçse esamesi okunmaz bende çünkü tahmin edemeyeceğiniz kadar kötü şeyler yaşadım ruhsal olarak ve yaralı bir kadınım hala daha. Ve şuan hayatımda olmak benim ile evlenmek isteyen kişi bana öyle davranıyor ki gururumu okşuyor resmen ve onun sayesinde çoğu şeyi atlattım.
Aynen canım sevgi kadar saygı duymak ve gerçekten değer verip yanında olduğunu hissettirmek çok güzelAnladım canım.Sevgi kutsal gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?