- 25 Aralık 2020
- 6.005
- 21.612
- 298
- 41
- Konu Sahibi Tatszhayat
tamam da sizin eviniz arabanız var yatırımlarınız var -aileden değil çalışmış yapmışsınızsize aşırııı katılıyorum . eşimin aileden gelen ne bir evi ne bir birikimi vardı. evlenmeyi düşünmediği içinde birikim yapmamış. ama çalışkandı. nereye harcayacağını bilirdi. evlendik. şaşırmadıda. asla cimri değildir savurganda. 2 sene olmadı evleneli ilk 5 ayda evimizi , yakın zamanda da arabamızı aldık çok şükür. he hepsi tabiki borçsuz alınmadı ama boşa akıtılan bir paramız hiç olmadı. beraber el ele verdik çalışıp yapıyoruz. evi arabası olup kötü huylu olmasındansa, çalışkan ve merhametli birini aramasını tavsiye ederim konu sahibinin de
gezmiş tozmuşunuz da kurslar eğitimler de almışsınız
çünkü zaten aileden gelir yoksa piyango da vurmadıysa mecbur deliler gibi çalışmış olmanız lazım bunları yapmak için
belli bir standardınız var vs vs ise ve karşıda bu yoksa o öyle el ele veririz yaparızla olmuyor işte
ben eşşek miyim koştura koştura bi sürü şeyi yapmışım (hem deneyim hem gelir hem gelişim anlamında) o da yapsaymış, beni mi beklemiş diye düşünüyorsunuz...