sankı depresyondayım cıkamıycam hıc cok destege ıhtıyacım var cok..
Valla kızlar, ben 35'i devirdim evdeyim hala ama durumumdan da memnun sayılırım. el alemin lafı filan da vız gelip tırıs gidiyor. bir kere aşık oldum bir- o da kısmet değilmiş- bir daha da hiç olamadım. ben de çocuk istiyorum ama koca istemiyorumne olacak benim bu halim
kızlar bende size hikayemi anlatayım.ben 24 yaşında evlendim.1.senemiz dolmak üzere.ama 125 kiloyum.herkes bana evlenemezsin gözüyle bakıyordu.annem bile.sonra ben rabbime çok dua ettim.furkan suresi 74.ayeti okudum.izdivaç namazı kıldım.ve çok dua ettim.7 gün sonra eşimle tanıştım.herkes şok oldu.istediğim herşeyi rabbim verdi.uzun boylu yakışıklı espirili ve bana aşık.2 ay içinde evlendik.41 gün nişanlı kaldık.çok mutluyuz.birbirimiz için yaratılmışız.dilerim herkesin gönlüne göre versin rabbim.şimdi mutluluğumuzu bebekle tamamlamak istiyoruz ama zamanı var sanırım daha rabbim vermedi.
................................
mesajımı alıntı yapıp (noktalarla) ...... cevaplamanın bir mantığını kavrayamadım ama herhalde kızlar arasında bizbize olduğumunuzun farkında olarak, o anın ve sohbetin havasında şaka maiyetinde yaptığım bu yorum hoşuna gitmedi. kaldı ki böyle bir isteğim olsa bile bu yargılama tarzı tavrı gerçekten anlayamadım. ya da ben yanlış anlıyorum ne amaçla yazdığını keşke biraz daha açıkça yazsaydın ne anlatmak istediğini.. her neyse..
bu arada filozofcan Furkan suresinin 74. ayetini duymuştum okurumda aklıma geldikçe ama ilk defa izdivaç namazını duyuyorum. Allah'ın izniyle hayırlı bir evlilik hayırlı bir eş için kılmak isterim. sağol verdiğin bu bilgi içinbu arada bana da dua edin dualarınızın arasında benim duam da sizlerle aynı dertten muzdarip kardeşlerim.. Allah'a emanet olun.
Gerçekten kötü niyetim yoktu. alıntıları beğendiğim için koydum.Uyarı geldi harf sayısını arttırmalısınız diye. Evde olduğum için aceleyle nokta işareti koyup geçtim.
Haklısın yoruma açık bırakmışım yazımı. Kusura bakma aceleyle aklıma birşey gelmedi.
Önceden verilen cevaplara beğen kısmı vardı . Şimdi beğen kısmını bulamıyorum yada yok.
ayrıca o nişanı bozan adam hiçmi başkasıyla olmamış ne yani herşey erkeklere hak sanki bu dünyada oh be zihniyete bak,aman kurtulmuşsun bence böyle örümcek zihinler insanıda köreltir
mesajımı alıntı yapıp (noktalarla) ...... cevaplamanın bir mantığını kavrayamadım ama herhalde kızlar arasında bizbize olduğumunuzun farkında olarak, o anın ve sohbetin havasında şaka maiyetinde yaptığım bu yorum hoşuna gitmedi. kaldı ki böyle bir isteğim olsa bile bu yargılama tarzı tavrı gerçekten anlayamadım. ya da ben yanlış anlıyorum ne amaçla yazdığını keşke biraz daha açıkça yazsaydın ne anlatmak istediğini.. her neyse..
bu arada filozofcan Furkan suresinin 74. ayetini duymuştum okurumda aklıma geldikçe ama ilk defa izdivaç namazını duyuyorum. Allah'ın izniyle hayırlı bir evlilik hayırlı bir eş için kılmak isterim. sağol verdiğin bu bilgi içinbu arada bana da dua edin dualarınızın arasında benim duam da sizlerle aynı dertten muzdarip kardeşlerim.. Allah'a emanet olun.
Gerçekten kötü niyetim yoktu. alıntıları beğendiğim için koydum.Uyarı geldi harf sayısını arttırmalısınız diye. Evde olduğum için aceleyle nokta işareti koyup geçtim.
Haklısın yoruma açık bırakmışım yazımı. Kusura bakma aceleyle aklıma birşey gelmedi.
Önceden verilen cevaplara beğen kısmı vardı . Şimdi beğen kısmını bulamıyorum yada yok.
sorun değil canım ama hangi amaçla yazdığını gerçekten merak ettiğim için sordum. istemeden yanlış bir izlenim verdim de tepki amaçlı mı yazıldı bu mesaj dedim.. bir de çok takıyorum herşeyi kafama.. bu mesajın içeriğini öğrenmeden edemezdimsormazsam içim rahat etmezdi anlayacağın.. sende yanlış anlama sanki hesap sorar gibi oldum biraz ama kesinlikle o hissiyetla sormadım sadece meraktan
PussQuud
ben sanada dua ederım canım , sende bana et : )ınsallah evlenecez.
amin inş canım..bu güzel haberleri burda paylaşmayı nasip etsin Rabbim tez zamnda inş hepimize, bütün yuva kurmak isteyenlere. bu yorumlarımızı tatlı bir tebüssemle okuruz umarım o gün geldiğinde de..
inan çok dua ediyorum herkese. çünkü sizi çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz hissediyoruz hemen hemen. o beklentileri, istekleri, yeri geldiğinde ümitsizliğe düşmeyi, yeri geldiğinde tekrardan ümit etmeyi, doğru insanın çok kısa sürede hayatımıza girmesi için çaba göstermeyi, çevrenin rencide edici sözleri, davranışları, zorlamaları.. bunları yaşamayan yoktur hemen hemen bu evlenme olayından dolayı.. herkes bu anlattığım sorunlardan geçmiştir üç şağı beş yukarı.. heleki belli bir yaşa da gelmişsen bunlar insanı daha da üzüyor..
Allah hepimize Allah korkusu olan anlayışlı kafadengi hayırlı birini tez zamanda karşımıza çıkarır inş.. o çıkarttığı kişiyide kaderimize yazıp eşimiz yapar ölene kadar hayırlısıyla (amin). ah kızlar ne çok istiyorum bir bilseniz yuva kurup bir bebek sahibi olmayıbu hayırlı gecede bol bol dua edelim birbirimize
Kızlar burası yerimi bilmem ama.Bir dua var 2 kez yaptım 2sindede tanışmak amaçlı kişiler çıktı tavsiye olarak.Ama olmadı buda kısmet.Birzdan bulup yazayım duayı.Sizde yapın belki bu dua sayesinde siz evlenirsiniz..Hayırlısı Allahtan.
yok anacım ben bu beceriksizliğimle kimseyi bulamam, bulsamda evliliğe gitmez o derece umutsuz vakayım
imzama bakın halimi görün :2:
esma73
Allah hepinizin gönlüne göre versin bir an önce mutluluk haberleri verirsiniz inşallah hep birlikte dualarım sizinle sizinkide benimle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?