Evlenememekten korkuyorum

Katina-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
467
107
103
Arkadaşlarım hep evlendi bi ben kaldım hiç evlenemiycekmişim gibi hissediyorum . Evlenmeye hazır değilim henüz sorumluluğunu alamam en geç 4 yılım daha var. Özellikle evlilere soruyorum Evlenmek güzel birşey mi? Evlenince ne değişti mesela hayatınızda

Ne diyelim ki şimdi biz sana
Herkesin huyu suyu karakteri nasıl farklıysa evlilik hayatı da farklı

Medeni halim yasadigim sehir bir de insanlara bakisacim ve tahammul seviyem degisti. Artik hosuma gitmeyen seyleri tolere etmiyorum, kimseye ederinden fazla deger verip yuceltmiyorum, kisisel sinirlarima kimsenin girmesine izin vermiyorum ve evliligimin icinde kendimin ne kadar degerli oldugumu kendime hep hatirlatiyorum.

Yaşınız kaç ? Ben 26 yaşımda evlendim daha erken evlenemezdim ama daha geç evlenebilirdim kesinlikle. Güzel yanları da zor yanları da var. Bu sizin eşinizle alakalı bir durum.
Eşiniz size iyi davranıyor mu ?
Evin sorumluluğunu alabiliyor mu ?
Ailesiyle sizin aranızda denge kurabiliyor mu ?
Anlayışlı mi ? Iyi bir baba olabilir mi ?
Özel günlerinizi hatırlıyor mu ?
En önemlisi sizi herkesin üzerinde tutuyor mu ? Sahipleniyor mu ? Bunları yapıyorsa evet iyi bir evliliğiniz olur ama eksik kısımlar olursa siz de anlayışlı olamazsanız evde sürekli kavga gürültü olur. Yanı mutlu evlilik = iyi , anlayışlı eş demektir. Bundan dolayı kimse kesin evlen ya da evlenme diyemez

Evlenmekten kork bence nasıl desem bazen iyi bazen kötü ama hazır değilsen zorlama kendini çünkü takdir edersin ki burda hep kv kp görümce elti ve anlayışsız koca sorunsalı adlı bdv konularından geçilmiyor

Bekarlık sultanlık diye boşuna dememişler

Evlilik güzel bir şey ama eşine bağlı. Eğer anlayışsız ve merhametsiz birine denk gelirsen vay haline.
Benim eşim anlayışlı olmasına rağmen ara ara küçük problemler yaşıyoruz.

Kısacası hem güzel hem de zor. Ama bekarlık daha güzel..

Öyle bi hale geliyor ki yeni evlenenler sanki statü atlamışlar gibi..Bende anlam veremiyorum ve merak ediyorum

Hayırlı eş huzurun başlangıcıdır.
Bence doğru insanla her şey güzel, en basitinden tatile bile çıksan arkadaşın iyiyse keyif alıyorsun değilse tatil de zehir

Evlenince bende buna mi üzülüyordum dersin yani.. tamam güzel bir sey dogru insanla olunca ama yinede baskasinin corablarini ve donlarini yikamak falan iceren bir kurum

evlenmek için bukadar acele etme , evlenmemekte dünyanın sonu diyil ayrıca , benimde çevremde herkes evlenmiş çoluk çocuğa karışmıştı ben bunu hiç sorun etmedim , daha sonra evlendim iyi halt ettim :) allah herkesin karşısına iyi insanlar çıkartsın inşallah

Aynen bende 26 yasimda evlendim ve daha gec ola bilirmis diyorum simdi ve kardeslerimi bu yönde yönlediriyorum kesinlike 30dan önce olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…