Evlenememekten korkuyorum

Eşim benden kat kat iyi bana huzur veriyor 27 yaşında evlendim keşke onunla daha erken tanışıp evlenseydim Rabbim herkese huzur mutluluk versin ☺

Evlenememekten niye korkuyorsun ki..bence evlilikten kork..iki kişiyle başlıyan bir olaya herkes dahil oluyor..kaynanası kayınpederi eltisi görümcesi ..off bunaldım be..kimsesiz olursa iyi iyi bişey olabilir ama ..o da eş kişine baglı..sen titizsin o pasaklı..sen gezmegi seversin o miskin..bütün gün çocuk bakarsın evde o gezer..sohbet etmek istersin o uyur..geçim derdi de çabası..daha anlatırımda yeter bence..hala korkuyor musun evlenememekten..

Buyuk halam derdi.Sakin kocaya gitme kocanin koca koca donlari koca koca elleri koca koca dilleri var derdi.Evlenmek kendine ait evin olmasi esin cocugun olmasi guzel bir sey ama birde bu guzelligi baltalayan seyler var.Anlayissiz bir koca kaynana gorumce elti vb.birde isin icine maddiyat girdimi baba evini bekarligi ozluyor insan

24 yaşında 20 günlük evliyim bence dünyadaki en güzel şey sevdiğinle birlikte yaşamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…