- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
Arkadaşlarım hep evlendi bi ben kaldım hiç evlenemiycekmişim gibi hissediyorum . Evlenmeye hazır değilim henüz sorumluluğunu alamam en geç 4 yılım daha var. Özellikle evlilere soruyorum Evlenmek güzel birşey mi? Evlenince ne değişti mesela hayatınızda
Arkadaşlarım hep evlendi bi ben kaldım hiç evlenemiycekmişim gibi hissediyorum . Evlenmeye hazır değilim henüz sorumluluğunu alamam en geç 4 yılım daha var. Özellikle evlilere soruyorum Evlenmek güzel birşey mi? Evlenince ne değişti mesela hayatınızda
Bence "evlenemedim" diye yeni bir forum basligi acilsin da bu arkadaslar orada takilsin. 10 BDV basliginin 2'si evlenemedim konulu.
Hazır değilsen evlenme. Millet seni ilgilendirmesin.Arkadaşlarım hep evlendi bi ben kaldım hiç evlenemiycekmişim gibi hissediyorum . Evlenmeye hazır değilim henüz sorumluluğunu alamam en geç 4 yılım daha var. Özellikle evlilere soruyorum Evlenmek güzel birşey mi? Evlenince ne değişti mesela hayatınızda
benim başım göğe erdi evlenince
:) işte evlilik = sonuç bizlerArttiriyorum kanatlarim cikti , boyum bir metre uzadi, paralel evrene gectimNeo ile takılıyoruz.
birumut58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?