- 14 Ağustos 2019
- 149
- 71
- 13
- 35
- Konu Sahibi Hayatkisa12
-
:) cok hoşsunuzAllah banada çirkin şansı versin amin de onlara , boşver elalemi .
kendileri mutsuz olup özgür olmayabilirler, belki seni de çekmek istiyorlardır.
çok garip ya benim evlenip evlenmemem neden başkasının ilgi alanında olsun ki?
Ya Allah aşkına siz meslek sahibi olan, okumuş genç bir kadınsınız. Şuan yerinizde olmak isteyecek milyonlarca kadın var. Arkadaşlarınızın belki de tek başarısı bir adamın eşi olmak. Neden takıyorsunuz şu nikahta atılan imzayla, Harvard’dan mezun olmuş gibi övünen insanları? Ayrıca hiç evlenmemiş olmak kötü şeyler yaşayıp hayal kırıklığına uğrayıp boşanmış olmaktan kat kat iyidir. Böyle şeyler nasip kısmet. Sizi düşürmelerine izin vermeyin. Ayrıca 27 yaş “evde kaldı” olmanız için çok çok çok erken bir yaş.
Evliliği başarıymış gibi nasıl gösteriyorlar?
bana da diyorlrdı sürekli ..ağzı olan konusur boşverin.. hatta millet konusmasın diye toplum içine dugunlere gitmiyrdum hoş işime gliyordu sevmem çünkü..
bi gun dayanamadım herkesin içinde aaaa evlenmıyomusun bulamadın mı kız birini evlen yahu gbi biri bişy demişti.. bende dayanamadım aaaa bakıyımmm sen evlendin başın göğe ermiş mi ? aaa ermemiş tühh demiştimherkesi bi gülme almıştı.. 33 yasındayım yeni buldum birini nişanlıyım şuan..
evlenen herkes aşık oldugu için değil eminn oll evlenmek için evleniyoırlr böyle olacagına hiç evlenme daha ii..
sen doğru bildiğin yolda ilerle bi gun seninde çıkacak karsına kafan uyuşsun sen anlaş yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?