- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi mutlubirpatates
-
Tamam işte dediğim noktaya geliyoruzEhliyet al diyoruz mesela gez diyoruz hicbiseye hevesim yok diyor kısmet bulamamasından söz ediyor. Tek yakımımız onlar. Biz mutluyken onların yanımızda mutsuz durması insanı buruk hissettiriyor
Aynen yaa. Benim icin olumsuz oldu diyorum detay vermek istemiyorum. Suclu ben oluyorum cogu zaman da dediginiz gibi suclu olan, irdeleyen ben oldumHeh bende bunu diyorum .. aracı işlerinde insanları kırmamak maksatlı bazen farklı sebepler sunuluyor ... bu sefer de kız tarafı suçlu oluyor ... “ ayyy sende hiç bişi beğenmiyorsun , halbuki ne kadar iyi bir adamdıııııı fkdkkfnfmxmfk”
Al sen evlen dicen
Araci da beni uni den tanir ayni evde kalmistik bi ara. Bana basta diyordu ki "ozellikleriniz cok benziyor" hakikaten benziyormus ozelliklerimiz ikimiz de kadinsiyiz kibarizYuh yani, aracinin da gozu kor muymus? Bence direkt soyleyin kirmadan, bu cocuk yumusakca diye.
1 hafta bende kalsın evde işler birikti bu araBu ne yahuuuu adam yumusak resmen!
Ama bize gerçek sebepleri soyluyoHeh bende bunu diyorum .. aracı işlerinde insanları kırmamak maksatlı bazen farklı sebepler sunuluyor ... bu sefer de kız tarafı suçlu oluyor ... “ ayyy sende hiç bişi beğenmiyorsun , halbuki ne kadar iyi bir adamdıııııı fkdkkfnfmxmfk”
Al sen evlen dicen
Araci da beni uni den tanir ayni evde kalmistik bi ara. Bana basta diyordu ki "ozellikleriniz cok benziyor" hakikaten benziyormus ozelliklerimiz ikimiz de kadinsiyiz kibarizama bir farkla ben yemek yapmayi hic sevmiyorum.
1 hafta bende kalsın evde işler birikti bu ara
Eyvallah doğrudur .. demek ki aşık olmak istiyor .. onun da hakkı ..Ama bize gerçek sebepleri soyluyo
ne diyosun acil kankam yapmalıyım bu tipiyarim saatte 3 cesit yemek yapabiliyormus. Hem de agir yemekler. Ben yarim saatte bir salata yapabiliyorum
Bana dedi zaten ilerde evlenirsek yemekleri ben yapmak istiyorum dedi. Saka yapiyor sandim ama ciddi oldugunu soyledi.Cok da kotu bir fikir degil aslinda, eve gelince cesit cesit yemek hazir, utu derdi yok ohhhh mis
Acıktım ya gece geceyarim saatte 3 cesit yemek yapabiliyormus. Hem de agir yemekler. Ben yarim saatte bir salata yapabiliyorum
Ya simdi boyle arkasindan konusuyorum vicdan azabi da cekiyorum suan. Kalbi temiz birine benziyor ama iştene diyosun acil kankam yapmalıyım bu tipi
yarim saatte 3 cesit yemek yapabiliyormus. Hem de agir yemekler. Ben yarim saatte bir salata yapabiliyorum
senin tarzın hiç değil de gettttSen almazsan ben alirim yahu, isi gucu, boyu posu nedir?
senin tarzın hiç değil de getttt
deneye deneye en iyisini bulacaksın işte devammmmBir de ben boyle deneyeyim dedimDigerlerinden bir fayda gordum mu ki
Mühendis kendisi. Ozel sektorde calisiyor. 170 boy kilosunu bilmiyorum. Ayyh diye uslupla konusur genelde.off vallahi konustukca moralim bozuluyorSen almazsan ben alirim yahu, isi gucu, boyu posu nedir?
Öyle vicdan yaptırırız ..Ya simdi boyle arkasindan konusuyorum vicdan azabi da cekiyorum suan. Kalbi temiz birine benziyor ama işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?