Evlenemeyenlerin kesi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amiiinnn :Saruboceq:
Yanlız kolonya nerelerdeyse yok damadını görmedi ben koydum ama inşallah benziyodur kaydirigubbakcemile3 sonra yanlışlık olmasın :roflol:

amiiinnn :Saruboceq:
Yanlız kolonya nerelerdeyse yok damadını görmedi ben koydum ama inşallah benziyodur kaydirigubbakcemile3 sonra yanlışlık olmasın :roflol:

o esnada yattı o uykusu geldi:)))olsun yaa benzemese ne olacak o adresini bulur sen merak etme:)))yanlışlık olmaz yanikaydirigubbakcemile3:roflol::sm_cool:

yanlış anladın galiba izdivaç poroğrama gıtmek deyil evliliyi düşünmüyoruz şimdilik diyorlar ben çok üzülüyorum

yanlış anladın galiba izdivaç poroğrama gıtmek deyil evliliyi düşünmüyoruz şimdilik diyorlar ben çok üzülüyorum

bence bu kadar üzülmenize gerek yok..yaşları da daha çok genç bence...zaten bi erkek belli bi yaştan önce evlenmemeli aynı şey bayanlar için de geçerli tabi...
gerçekten aradıklarını bulduklarında evlenmeyi kendileri isteyeceklerdir emin olun...

yaa bi de uyunmaz muhabbeti var...şimdi biz hiç uyumucaz mı??sen nöbettesin galiba eve gidince uyucan mecbur....
:bbo::uhm:

valla hiç umrumda olmaz gider uyurum mirmirmirmir yoruldum zaten sende uyu mirmirmirmir

valla hiç umrumda olmaz gider uyurum mirmirmirmir yoruldum zaten sende uyu mirmirmirmir

evet yaa bu saate kadar durduk sonuçta..

hatta ben çıkayım yavaş yavaş...

iyi sabahlar ii uykular canım...
:a015:kaydirigubbakcemile5a.s.

mirmirmirmirmirmirmirmir:a015:
hadi yeni gelenlere günaydın.hihoyyyt

mihrak Şeniz iyi bak kendine bby Şeniz

burası da evlenemeyenlerin köşesi olsun
bir turlu aski bulamayanlar
bulup ta elinden kaciranlar
butun arkadaslari evlenmis , coluk cocuga karismis olanlar
artik evlenmiyorsun sorusunu dahi almayanlar

hadi buraya

efendim göselinn

artik evlenmiyorsun sorusunu dahi almayanlar

haksızlık etme lütfen kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
benden hala ümidi kesmeyenler var :roflol: :roflol:
kisme bilmez ben kendimi yahusuklu zenciye saklarım -tatlicadiarzu-

slm arkadaşlar burda gece gece neler neler olmuş biz uyurkenn tühh kaçırdık gül dalını bide bana çizerdiniz canım bi çöp adamm hihoyyyt

slm arkadaşlar burda gece gece neler neler olmuş biz uyurkenn tühh kaçırdık gül dalını bide bana çizerdiniz canım bi çöp adamm hihoyyyt

valla önceden haberim olsa çizerdim çöp değil tombul atam bile çizerdim.
Yağmurda yasta gittim koydum bakalım olur inşallah istediklerimiz :Saruboceq:

valla önceden haberim olsa çizerdim çöp değil tombul atam bile çizerdim.
Yağmurda yasta gittim koydum bakalım olur inşallah istediklerimiz :Saruboceq:

ayyy tühh kaçırdım fırsatı nese bi dahaki hıdırelleze dicem ama ozamana kadar birini bulurum inş... alkisalkisalkis
bana çöp yeterdi ya tombiş istemem kaydirigubbakcemile3
inş.. istekleriniz kabul olur canım okadar ugraşmışsın :lepi:

Bidahaki hıdırelleze senin için bebek çizerim inşallah :ecrin_bebek:

ayy inş tatlımmm birden duygulandım bebekk filann
allah herkese nasip etsin melek onlar

:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…