E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
:1shok: annesının evı mıııııııııııııııı
ehehehe delımınnn laelaelaelaelae
amanyanı zorunlu olmdktan sonra
yasamaya gerek yk kaynanayla..
heh ne zaman geliy dedin hihoyyyt
ben kahvaltıya çıkıyorum cokacimcoook
Görüşmek üzere Şeniz
cuma sabahı burda.
:asigim:
İşte bende zorunlu bi durum olmadığı için askerliği bekliom zaten kısa gidecek kaydirigubbakcemile
ay saatlerı mı sasırdın sen ay kaydirigubbakcemile3 eheh gece gece kavaltı mı
of ekmek kızart bari ya cayla ooh
yok canım dilek kağıtlarını çöpe attım çünkü dün fena yağmur yağıyodu onlarda ıslandı saklanmayacak hale geldi delikafadulden
Ama kk sayfalarında yerlerini aldılar :enbuyukkk:
hımmm....öle de sayılır inşallah demi...kalıcı sonuçta yaniii:))
bi de denize atın diolar yaa bizimkiler de yağmurda yıkandı sonuçta daha ii olur belki kıslarrrr
kaydirigubbakcemile3 denız suyuyla aynı su yamur suyu hemi
Allahın Kayserisinde deniz vardıda biz mi atmadık benneyaptımkihımmm....öle de sayılır inşallah demi...kalıcı sonuçta yaniii:))
bi de denize atın diolar yaa bizimkiler de yağmurda yıkandı sonuçta daha ii olur belki kıslarrrr
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tek yapılmıcak seydı galba bu naniknanik
ya yıl boyu saklanıcaktı ehehuehue ya da neydı denıze atılcaktı,
ınancın o kısmısını kım demıs bellısız :teytey: eheuhu, burda da var ya gule agacına gırdı yaa ooh :sm_cool:
Allahın Kayserisinde deniz vardıda biz mi atmadık benneyaptımki
kız kağğıt atıkların kutusunda duruyo yıl boyu saklanacaksa hemen dolabıma koyarım buruş buruş :)))
Bide ütü gecem üstünden delikafadulden
Ama durun ben kağıt atık kutusuna bakayım orda duruyo çıkaram bari mundar olmasın dilekler kaydirigubbakcemile3
eheheheh kız kayserıdeymıss yaaa kaydirigubbakcemile3
yapılabılecekkk ennn ıyı hareketı yapmıssınnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 helaaaaaaaaalll ehehuehuehu :icecream:
sağol canım benim yaaa ellerine sağlık dünden beri çok uğraştın kendinle beraber bizim için de:))
bayağa olaylı dilek kağıtlarımız oldu vardır bunda da bi hayır kıslarr:))) ehe ehe
walla ben hep böyleyim aynen dediğin gibi gece kuşuyum....takılıyorum öyle kk da :)))kaydirigubbakcemile2-tatlicadiarzu-delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?