Evlenemeyenlerin kesi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sagol canım tek soran sen ciktin
valla istiyor ama olmicak gibi, ogretmen kendisi, ailesi cok farkli bizden
aslinda cok iyi biri beni de cok seviyor ama farkliyiz iste

ayyy şükür halımıze
bir kız 27 yasına geldıyse ve hala evlenemediyse kısmettir
herkezi bekleyene bir kısmeti vardır acele etmeyınnnnnn

acele etme bu aşk dediğin biraz zman alıyor
bilenenin ve bana katlananın yanına kar kalıyor
muhahahahahaha:jeyyar:

sagol canım tek soran sen ciktin
valla istiyor ama olmicak gibi, ogretmen kendisi, ailesi cok farkli bizden
aslinda cok iyi biri beni de cok seviyor ama farkliyiz iste

valla istemekle olmuyor bu işler bunu anladım sonunda
sevmek de yetmiyor istemek de
aileler ve çiftler arasında denge olmadıktan sonra zor bu işler canım
elbet birgün hayırlısıyla birileri kapımızı çalar ( inş.)

Evet selin 32 sinde ve hala bekar

oda artık kısmet diyo geçiştiriyo kendini avutuyo hehehehuhe :)

selam evlenemeyenler ben geldim....ben evlendimmmm dermişiiiimmmmmkaydirigubbakcemile3

yazdım yazmam mı en silinecek yere yazdım...onu boşver de sen dileğini yaz da as bi yere bu gece yarın hıdrellez dileklerimiz kabul olur:)))

aaaa bu gece mi asılıyodu dilekler.
Ya onu unuttum ben hepten.Şimdi işyerindeyim bahcede bisürü gül var ama asarsam sabah millet görür
Ne yapsam ki CADIARZU

aaaa bu gece mi asılıyodu dilekler.
Ya onu unuttum ben hepten.Şimdi işyerindeyim bahcede bisürü gül var ama asarsam sabah millet görür
Ne yapsam ki CADIARZU

as canım bişey olmaz....zaten hava aydınlanırken alıcaksın ya ordan kimse görmez...bende gül ağacı da yok...camın dışına astım kenara:))))

as canım bişey olmaz....zaten hava aydınlanırken alıcaksın ya ordan kimse görmez...bende gül ağacı da yok...camın dışına astım kenara:))))

hava aydınlanınca geri alındığını bilmiyodum yaa alkisalkisalkis tamam ben asmaya gidiyooomm ne dilesem acaba.:icecream:
Sen bişey istermsin bi ferrari yazayım istersen sana.:1rolleyes:

hava aydınlanınca geri alındığını bilmiyodum yaa alkisalkisalkis tamam ben asmaya gidiyooomm ne dilesem acaba.:icecream:
Sen bişey istermsin bi ferrari yazayım istersen sana.:1rolleyes:

evet evet öle:))walla ben de çizdim yamuk yamuk sembolik bişeyler yazılı olarak da belirttim:)))ferrari olmasa da olur ayağım yerden kesilsin yeter...hem arabadan öncelikli dileklerimi var...bak hangi topicteyiz:)))hihoyyyt

evet evet öle:))walla ben de çizdim yamuk yamuk sembolik bişeyler yazılı olarak da belirttim:)))ferrari olmasa da olur ayağım yerden kesilsin yeter...hem arabadan öncelikli dileklerimi var...bak hangi topicteyiz:)))hihoyyyt

:roflol: benim odaklandığım seye bak topiğe bak :roflol:
Valla eksiğim araba tamam sana hayırlısından söyle kara kaşlı kara gözlü yağız bir delikanlı resmi çizecem altınada mihrak yazacam onu bi gülünün dalına takacam
Banada şöyle güzelinde bi araba çizecem onuda bi gülün dalına takacam sabaha karşıda alıp gelecem :)))
Pcde çizip yazıcıdan çıkarsak kalbul olurmu ki acaba CADIARZU kaydirigubbakcemile3

yaniii lütfennn topiğimize uygun dilekler dileyelim:))

yok yok kara kaşlı kara gözlü yağız delikanlıya gerek yok...elimizde bi delikanlı mevcut zaten.:))sen gelinlikli bi kız yap altına mihrak yaz:))

olru canım neden olmasın devir teknoloji ve bilişim devri:))burdan yazdıklarımız bile olur belki:)))
hihoyyytkaydirigubbakcemile5

hhe benı de yazsın benı de
liste yapıp verelım kım evlenıyosa hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…