Evlenemeyenlerin kesi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
walla yaa hazır bi gül dalı bulmuşken bu fırsatı kaçırmayalım...bu topiğin bayanlarının kurtuluşu o gül dalına bağlı....:))

bu arada aklıma gül dalı deyince bi türkü vardı o geldi...

halimeyi samanlıkta bastılar şalvarını gül dalına astılar:))
:roflol:

Ya yazdığını okumadan bunu çizmiştim dur hemen gelinlikli kız yapcam :dance:

Yada bunun yanına çizem gelinlikliyi:))

canım yaa ne de güzel çizmiş....kalsın o kalsın canım yanına yap gelinlikli kızı:)))hatta iki tane yap diğerine de kolonya yaz:))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız bu çöp adam olmus
çöp adamla mı evlencek kaydirigubbakcemile3 bıraz etlı budlu bısey cız ehehe takım elbıse gıydır :lepi:

canım yaa ne de güzel çizmiş....kalsın o kalsın canım yanına yap gelinlikli kızı:)))hatta iki tane yap diğerine de kolonya yaz:))

ayy evet ya kolonya yaz bıde bana da adam cız kaydirigubbakcemile3 war benım sevgılım onu ciz, sacları az olsun ehehe hatta benzıyo bu çöpe yaa :)) gıyınık olalım ama aslında yaa ehh ay super kaydirigubbakcemile2

iyi tutturmuş ama aynen böle çöp gibi bi şey benimkisi:)))kaydirigubbakcemile3

Valla mause azıcık bozuk zor çiziliyo elbise giydirmeye uğrasırsam gün doğar bi işe yaramaz :roflol:
idare edin işte kız mihrak gelinliğin biraz biçimsiz oldu ama bugünlük böyle olsun idare et:)))
Daha kendime araba çizecem benimkini cizmeye kalksam çıkamam bu işin içinden zaten :)))
şimdi kolonya yı çizecem :))

koluna bilezik bile taktım bu kıyağımıda unutma :)))

buda kolonya için gelinlikte değişiklik yapmadım damatları değiştirdim.
Gelinlik yapmak zor zanaat beni yormayın gece gece bide kendime araba çizip bahceye cıkacam valla yağmur yağıyo onu bile dinlemeden gidecem

canım benim çok teşekkür ederim yaa hiç bi ayrıntıyı es geçmemişsin gerçekten bilezikler bile tamam yani:))) evlendiğimde aynen böle bi gelinllik giyermişim ne komik olur ama:)))

ellerine sağlık canım çok sağol...:1hug:a.s.

Allah dualarımızı kabul eder inşallah hepimizin...amin...
:Saruboceq:

önemli değil sekerim
:roflol: arabama bakın :roflol:

ben gidiyorum bahçeye hemen döneceğiiimm

ağlamayın kızlar ağlamayın benim de iki tane bekar genç oğlum var onlarda evlenmiyorlar ne yapacağımı şaşırdım klava:

ağlamayın kızlar ağlamayın benim de iki tane bekar genç oğlum var onlarda evlenmiyorlar ne yapacağımı şaşırdım klava:

bi de oğlunu evlendiremeyenler var tabi değil mi? o da apayrı bir dert:)))neden evlenmiyorlar acaba sizce*??benneyaptımki

tamam git dönüşte arabayla gel kıs:)))daatt dattt kornaya bas anlarız geldiğini:)))kaydirigubbakcemile3

yazıcıdan çıkardım 3ünüde zımbaladım bahçedeki gülün dibine koydum üstünede taş koydum uçmasın diye kaydirigubbakcemile3 ayrıca ben onları koyarken ezan okunmaya basladı.:Saruboceq: İnşallah dualarımız kabul olur.
Şimdi gün aydınlandığındamı gidip geri alacam onları :uhm: ama alsam bile yağmurdan bişeyi kalmaz ki kaydirigubbakcemile3
Bu arada camur olmuş bi formaya sahibim artık kaydirigubbakcemile3 kimse görmesin diye hızlı hareket ettim kirlendi formam benneyaptımki

Hadi hayırlısı hanımlar

Bir oğlum 23 yaşında üniversite 4. sınıfta okulunu askerliğini bahane ediyor.
Büyük oğlum 27 yaşında otomotiv sektöründe ve çalıştığı şirket krizden etilendiğinden dolayı işsiz.
Evelenmemek için bahaneler hiç bitmiyor..
Bunları kandırabilecek kız yok heralde :)

bence izdivaç programlarına gitsinler.kaydirigubbakcemile3
Ya ablacım erkekler zaten evlilik ne kadar geç gelirse gelsin diye bekliyolar.
Bi kısmet bulurlar.
Boşver sen takma kafana.
Bak ben buldum birini yüzüğüde taktım parmağına ama askerlik bekliyoruz -tatlicadiarzu- yani olmayınca olmuyo :roflol:

ayyy hadi inşallahh mübarek ezanla beraber bizim dilekler kabul olsun inşallah...evet canım hava aydınlanmaya başladığında gidip alman lazım onları...olsun bi şey olmaz görmesi göreken görür onları merak etme:))ben de camdakileri alıcam hava aydınlanınca:))
olsun kız yıkarsın geçer bişey olmaz:))
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...
:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

başka herhangi bir engelleri kalmadığı takdirde doğru kızı bulduklarında evlenmek istemeyeceklerini sanmıyorum ben...daha çıkmamış demekki karşılarına...hayırlısı olsun da geç olsun...yerimsenibenkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…