canım yaa ne de güzel çizmiş....kalsın o kalsın canım yanına yap gelinlikli kızı:)))hatta iki tane yap diğerine de kolonya yaz:))
ağlamayın kızlar ağlamayın benim de iki tane bekar genç oğlum var onlarda evlenmiyorlar ne yapacağımı şaşırdımklava:
ağlamayın kızlar ağlamayın benim de iki tane bekar genç oğlum var onlarda evlenmiyorlar ne yapacağımı şaşırdımklava:
Bir oğlum 23 yaşında üniversite 4. sınıfta okulunu askerliğini bahane ediyor.
Büyük oğlum 27 yaşında otomotiv sektöründe ve çalıştığı şirket krizden etilendiğinden dolayı işsiz.
Evelenmemek için bahaneler hiç bitmiyor..
Bunları kandırabilecek kız yok heralde :)
yazıcıdan çıkardım 3ünüde zımbaladım bahçedeki gülün dibine koydum üstünede taş koydum uçmasın diye kaydirigubbakcemile3 ayrıca ben onları koyarken ezan okunmaya basladı.:Saruboceq: İnşallah dualarımız kabul olur.
Şimdi gün aydınlandığındamı gidip geri alacam onları :uhm: ama alsam bile yağmurdan bişeyi kalmaz ki kaydirigubbakcemile3
Bu arada camur olmuş bi formaya sahibim artık kaydirigubbakcemile3 kimse görmesin diye hızlı hareket ettim kirlendi formam benneyaptımki
Hadi hayırlısı hanımlar
Bir oğlum 23 yaşında üniversite 4. sınıfta okulunu askerliğini bahane ediyor.
Büyük oğlum 27 yaşında otomotiv sektöründe ve çalıştığı şirket krizden etilendiğinden dolayı işsiz.
Evelenmemek için bahaneler hiç bitmiyor..
Bunları kandırabilecek kız yok heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?