Evlenemeyenlerin kesi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende gündüz kuşuyum gece olunca tavuklar gibi yatakta buluyom kendimi..E napcen msjlaşcak sevgili yokki... Napcem gece boyu yatıyom bende

valla bizde sevgiliyle mesajlaşmadık anca yazdık çizdik kaydirigubbakcemile3
Ben nöbetteydim ondan sabaha kadar burdaydım mirmirmirmir

huh celdum bende,
uyudun uyandın mı kız hemşüre bacu

işe kaçta gıdıcen havalar guzellesıyor bıraz dınlendım bende galıba
sesım daha ınceldı o kaba domuz grıplı sesım daha az artuk
ıgneden mi korktum nedir :dance: :icecream:

Katagoriye giiryormuyum bilmiyorum çünkü 31 yaşındayım bi defa nişanlanıp nişanı attım, benimle evlenmek isteyen birileri hala var, ama sanırım ben aradığım adamı bulamıyorum..

Katagoriye giiryormuyum bilmiyorum çünkü 31 yaşındayım bi defa nişanlanıp nişanı attım, benimle evlenmek isteyen birileri hala var, ama sanırım ben aradığım adamı bulamıyorum..

giriyosun canım +28 die açılmış bura ama bizlerde giriyoruzzz isteyen herkes burda 19 dan başlıyo sanırım kaydirigubbakcemile3

hımm, olsun ama yaşın 31 zaten henüz evlenmemiş ve demek ki aradıgını bulamamıssınnn a.s.
Hoşgeldinn, ben de konuya üyeyim :) kaydirigubbakcemile2
peki nişanı attım ah atmayabilirdim diyor musun ? hep merak ederim bu durumları da . CADIARZU istemiyorsan cevaplama ama

Valla yarın telaşemiz var diye erkenden kalktım alışveriş yaptım yarın geç vakitlere kadar uyku yok mirmirmirmir ama olsun deger :asigim:

ahanda sorgu memuru :roflol:

Valla yarın telaşemiz var diye erkenden kalktım alışveriş yaptım yarın geç vakitlere kadar uyku yok mirmirmirmir ama olsun deger :asigim:

ahanda sorgu memuru :roflol:

ehuehu cevaplamamış ama, neyse gelsin cevaplar
hihoyyyt

alısverıs yap tatlım guzelleş ıyıce bakımlan cici görsün senı :lepi:

ehuehu cevaplamamış ama, neyse gelsin cevaplar
hihoyyyt

alısverıs yap tatlım guzelleş ıyıce bakımlan cici görsün senı :lepi:

herşey kontrol altında merak etme yerimseniben
Ama zaman durdu bakıyom hep aynı 5 ay geçtide 9 saat geçmiyo

e bu gecenin kuşları nerde :sm_confused:

olamaz olamazzzzzz anneeeeeeeesenağlamakaydirigubbakcemile3

ee vakitsiz öten kuşu mıhlarlar :roflol:

sabah saatlerine girdik kız ondan yanii delikafadulden
Neyse tamam zaten iyi nişancı değilim mıhlayamadım kaçtın sen :roflol:

sabah saatlerine girdik kız ondan yanii delikafadulden
Neyse tamam zaten iyi nişancı değilim mıhlayamadım kaçtın sen :roflol:

doğru diyonn ezanlar okudnu walla...
bi ezan daha okundu biz evlenemeden...bakalım daha kaç ezan göreceğiz:))

(konuyla alakalı yorumlar yapayım arada bari iyice geyiğe döndürdük topiği banlancaz yoksam) :)))))

evet evet kaçtımm heyoo heyooo
delikafaduldenkaydirigubbakcemile2-tatlicadiarzu-:teytey::sm_cool:

valla ban aklıma geldi bu yorumu konuyla alakalı yapacaktım sen önce davrandın :roflol::roflol:
Şimdi söyle bişey var benim evleneceğim sahıs yollarda belkim yıldırım nikahı kıyarım arabama atlar balayına gideriz :asigim:
Sonrada bu topiği terk eder
Acaba hamilemiyim falan topiklerinde gezerim :asigim::asigim:
Oyyy abarttım gece gece :1shok:

yaaa demek öyle hemen terki diyar öylemi topicten...hhıhhhh!!geçmişini unutan bizden değildir :)))

sevgilin yolda mı yoksa...gözün aydın canım..

inşallah dileklerin gerçek olur bi gün tamamen kavuşursunuz inşallah...

inşallah bi gün o topiclerde de buluşuruz...:)))

delikafaduldenkaydirigubbakcemile2

evet yolda Allahın izniyle hayırlısıyla bi kavuşsam :asigim: pek özledim :asigim: 3 saatcik kaldı :1rolleyes: Yok kuzum unutmam niye unutacakmışım arkadaşııımmm Şeniz okadar gecelerce sohbet ettik :roflol: o gecelerin hatırına hatırlarım seni alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…