E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Canım önemli değil ben sana tesekkür ederim unutmuşken hatırlattın kaydirigubbakcemile3
ayy cidden iyi ki kk var nöbet nasıl gecerdi yoksa mirmirmirmir
Ama sabah gözlerim kıpkırmızı oluyo sabah gelen arkadaş çok mu uykusuz kaldın diyo halbuki uykudan değil pc ekranına kitlenip kalıyom hep ondan delikafadulden
Canım önemli değil ben sana tesekkür ederim unutmuşken hatırlattın kaydirigubbakcemile3
ayy cidden iyi ki kk var nöbet nasıl gecerdi yoksa mirmirmirmir
Ama sabah gözlerim kıpkırmızı oluyo sabah gelen arkadaş çok mu uykusuz kaldın diyo halbuki uykudan değil pc ekranına kitlenip kalıyom hep ondan delikafadulden
:) ben normaldeee gece yatardım
oydu buydu şuydu derken
kaldım sabaha karsıya :) ay grıp de olucam ıyı mı haapşuuyyy
Tembellik hastalığıdır :roflol::roflol:hihoyyyt hihoyyyt ıyı dayanıon yıne canım ya hem iş hem kıtap arada kk falan
ben tum gun yan gelıp yatıyorum yıne de yoruluyorum -tatlicadiarzu-
hihih hihoyyyt sen bilirsin bunu tembellık hastalıgımı nedır:)
evet böylece çok yardımlaşmalı bir dilek dileme oldu:)))
sen sürekli gececimisin kaç gecedir öylesin çünkü.yoksa haftalık mı??
hehe bi de insan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor değilmi:))):enbuyukkk:a.s.:teytey::dance:
:) ben normaldeee gece yatardım
oydu buydu şuydu derken
kaldım sabaha karsıya :) ay grıp de olucam ıyı mı haapşuuyyy
Tembellik hastalığıdır :roflol::roflol:
ya ben haftanın 6 günü calışıyorum kafamçokkarıştı
Bi fabrikanın revirindeyim.
Bu hafta hep gecedeyim ama cumaya izinliyim :asigim: 2 gün evde uyuyacam mirmirmirmir
Önceden devlet hastanesinde calışıyodum ne güzel 9da gidiyodum 4 te çıkıyodum süprizzzzz
Alıştım gece daha güzel oluyo sessiz sakin anca telefonla konuşuyom kaydirigubbakcemile3
Oyyy geçmiş olsun
Gelde senin kestaneni bi çizem :roflol:
Aman ben ilaca iğneye karşıyım.
C vitamini al dikkat et hasta olma havalara aldanıp ince ince giyinme :1ninca:
Ben iğneden çok korkuyorum ama elim hafifmiş :jeyyar:
vay beee gece de açık oluyo demek fabrika revirleri...sizin patron bayağa düşünceliymiş doğrusu.bravo...
evet düzenli saat olması çok güzel...hem de erkenden çıkınca...gece rahat ama düzenin bozuk oluyo...herkes ayaktayken sen uyuyosun falan...tüm gece olmasa da ben de bi dönem vardiyalı çalışmıştım...iyi yanları da var kötü yanları da...
ohh ne güzel konuş romantik romantik:))
kaydirigubbakcemile3
Valla övünmek gibi olmasında bu fabrika suanda dünyada kriz sonu ayakta kalan 4 kot fabrikasından biri :1closedeyes:1500 kişi calışıyo ama 3 hemşireyiz hep tek çalışıyoruz 3 vardiya seklinde kafamçokkarıştıvay beee gece de açık oluyo demek fabrika revirleri...sizin patron bayağa düşünceliymiş doğrusu.bravo...
evet düzenli saat olması çok güzel...hem de erkenden çıkınca...gece rahat ama düzenin bozuk oluyo...herkes ayaktayken sen uyuyosun falan...tüm gece olmasa da ben de bi dönem vardiyalı çalışmıştım...iyi yanları da var kötü yanları da...
ohh ne güzel konuş romantik romantik:))
kaydirigubbakcemile3
ooy oyyyyyyyyy 2 gunn dıoo uyucam dıyıooo
bızde böle bombos olunca tatılın bıle tadı cıkmıo bılıon mu
sana ne tatlı gelıoduuurr öle yatmakk oy oy kaydirigubbakcemile3
bu da guzel bak aksam kalkıp gelıooonn gunduz uyuu
sonra ogleden sonraa kalk gez iş te hihoyyyt
ay kıyamam yaa calısıo ama
hakikaten dusuncelılermıs, ama hsonu revır kapalı kalıo dıye bıle konusuyorlardır
aralarında bır sey olsa bıze bakan yk dıye bıdı bıdı eden olabılır walla lülülülülülü
sessız sessız konusuolarmıs aman da aman sevsınler Şeniz
Valla övünmek gibi olmasında bu fabrika suanda dünyada kriz sonu ayakta kalan 4 kot fabrikasından biri :1closedeyes:1500 kişi calışıyo ama 3 hemşireyiz hep tek çalışıyoruz 3 vardiya seklinde kafamçokkarıştı
Sevgülüm gelioda ondan mutluyum sekerim :asigim: yoksa cidden evde uyumakta ayrı mutluluk mirmirmirmir ama benim öleden sınra gezmeye pek halim kalmıyo :roflol:
aynen öyle valla pazar günleri niye calışılmıyo diye şikayet ediyolar :1ninca:
Bi pazar var ya ameleyik diye böylede yapılmaz ki kaydirigubbakcemile3
ıyı hadı hayırlısı de tatılm, gelsın sivgilin mutlu mutlu elele elele elele elele elele gezersınız
hihoyyyt
derler derler, onlara da sızın vardıyalı olmanız bıle batıyordur kendılerı full tum hafta gece calısıyorlar ya sızden de aynı performansı beklerler -tatlicadiarzu- aman işte herkes düşünür ben uyuyayım kızlar artık gözumden uyku akıyor,
hapsurmaktan da heba oldum :1closedeyes:
ıyıgeceler görusuz optum ıkızınızıde
yarın yenı bır evlenecez mı ne olacaz bız köşesınde bulusmak uzere
sevgıyle kalın öpücükler sızınle olsun en guzel bol guneslı gunler de hepımızın. :1ninca:
günaydın şekerleerr.. Topicten bi ayrılıyorum, geldiğim zaman forumu okumakta güçlük çekiyorum... Yav siz yemez içmez çalışmazmısınız hangi ara yapıyonuz bu muhabbetleri he süleyin bakem...
valla gececiler dolduruyo bu topiki bende okuya okuya bi hal oluyorum biz uyurken onlar kaynatıyo kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?