Evlenemeyenlerin kesi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

özlenmezmi yaa(benim sevgilim de geçici bir süre uzakta...çok özledim şimdiden daha ...

sen artık direkt nöbetten çıkıp koşarsın aşkına:)))

şaka diyorum canımmm daha ne topiclerde buluşcaz inşallah:))

kaydirigubbakcemile5:dance::teytey:a.s.

evet canım şimdi hazırlanmaya basladım saat 7de işten cıkacam oda 8de gelcek :dance: Allahtan terminal yakın işyerime off yüreğim ağzımdan dışarı çıkacak
Neyse canım ben bir saatte anca hazırlanırım :))) ellerimi 10 dk sıcak suda bekletecemde şimdi çıkayım artık.Pazartesiye kadar giremeyebilrim ozmana kadar kendine iyi bak gece kuşum.
Sabah gelenlerede şimdiden günaydın diyeyim.hihoyyyt
Hadi öptüm seni ben ufaktan kaçayım

konu amac disina cikmis
amacim geyik degildi
sorumlulardan konunun kapatilmasini istiyorum lutfen

Aaa yok asla pişman değilim hatta sadaka verdim kurtulduğuma, Allaha şükürler olsun yoksa şu an boşanma topiklerindeydim muhtemelen.. Yani evlenmek istemeyin hayırlısını isteyin kızlar ben artık hep öyle diyorum

kızler beni de alırmısınız evlenemeyenler köşesine:)
Güldüğüme bakmayın moralim cok bozuk, güzel bir işim var, hoş bir kız olduğumu söylüyorlar biliyorum da biraz kiloluluyum acaba sorun orada mı diye düşünüyorum, şimdi rejime başladım kilo veriorum,
hıdırellez de o kadar dilek diledim, aya yorgiye çıktım dilekler diledim
Allahım bize, evlenmek isteyen herkese hayırlısını nasip etsin
Ama bu durum daha cok uzarsa öz güvenimi yitireceğim

Lütfen sevgilisi olanlar buraya yazmasın..Konunun amacı dışına çıkmayalım. Bende dertliyim. Arkadaşlarımın hepsi evleniyo, evlendi. Bu yaza 4 arkadaşımın düğünü var. Evde kalan bi tek benim Çok üzülüyorum. Yaşım geçiyo (26) ama ben hala bi aday bile bulamadım senağlama
1 sene daha aynı bu şekilde devam ederse (yani bi sevgilim bile olmazsa) çok sorunlu psikolojisi bozuk birisi haline geleceğim senağlama

Canim uzulmeyin lutfen yasim geciyor diye birsey mi var demek ki biraz daha zamani var, umitsizlige kapilmayin, pozitif, neseli olun karamsar olmayin biliyosunuz erkekler bu tarz kizlardan hoslaniyor ve en onemlisi dua edin yuce yaradandan hayirlisini dileyin, Allah herkesin dilegini versin insAllah:Saruboceq:

tadli çok saol cnm ama senelerdir çekiyorum. Bi sevgilim bile olmamıştı 24 yaşına kadar. 24 yaşımda biriyle çıktım ama sevmeden kafamçokkarıştı Ne yaptı ne etti kandırdı bi şekilde girdi kanıma Çok üzgünüm çoook Bende bu diyarlarda zaten yalnızım. Bi süre gezdim onunla ama keşke sevseydim yada sevdiğimle çıkmış olsaydım :1no2: Offff hiç sevemiyom ben Sevdklerimde beni sevmiyo napcam ben benneyaptımki

canım üzlümekte haklısın bende sevmek sevilmek isityorum canım çok sıkılıyo 25 yaşındayım sevgilim olmuştu 22 yaşındaydım ama olmadı
şimdi biri olsun onu çok seveyim isitoyrum offfffffffffffffffff
bıktım artık neden evlenmiyosun birini hala bulamadınmı okuldan bulup gelseydin diyenler
senağlama

yaaa evet okul yenı bıtınce sevgılın olmayınca
bu lafı kullanıyorlar fikstır bu laf,
bıraz daha zaman gecsın calıstıgın yerde bulamadın mı demeye baslayacaklar
-tatlicadiarzu- sonra kızım senı ısteyen yokmu ile devamedecek
sonra da aay bu kız ıstemıyor sanırım neden ıstemıyorsun kızım hepsı aynı ile nıhayetıne erecek,
daha ılerısını bılmıyorum bılmek de ıstemıyoruuummmmmmmm
delikafadulden

aynen tatlım bide 28- 29 yaşıma geldiğimde hala evlenmemişsen gör bakalım neler neler sölüyolar acaba bi hatamı işledide evlenmedi bilmem ne erkekler evlenmeyincede erkekliğinden şüphe ediyolar yani bizde bu millet varken rahat yok ille evleneceksin bende istiyorum ama bölede sık bogaz edilmezki sırf evleneyim diye evlenmek istemiyorum ya sevmek istiyorummm senağlama

mrb hoşgeldin kaç yaşındasın alkisalkisalkis

başlık evlenemeyenlerin köşesi.!Sevgilisi olmayanların değil! :sm_confused:
!Bende evlenemiyorum bazı sebeplerle..
.CADIARZU
Konun amacı neyse ona göre yazarız.benneyaptımki
Sonuç olarak bizimde durumumuz aynı.benneyaptımki
Konu sahibine açıklamamı yaptım ben..
:1closedeyes:

imza mihrak...:))))kaydirigubbakcemile5

Burası Evde kalmışların köşesi olsun istiyorum bende böylece birbirimizi teselli ederiz. Burda sevgilisi olan kızları okuyunca rahatsız olmamız normal.

ahh ahh ya evlenemezsem o kadr ceyıs boşuma gıdıcek sımdık :roflol:

Burası Evde kalmışların köşesi olsun istiyorum bende böylece birbirimizi teselli ederiz. Burda sevgilisi olan kızları okuyunca rahatsız olmamız normal.
o zaman konu başlığının değişmesi lazım
dediğiniz gibi evde kalmışların köşesi gibi...
delü böcük güldürdü beni yine :roflol:

Kızlar ben seneye kadar evlenmeyim vallahi o güzelim tencere takımlarımı kullanacam. Niye artık beklioyrum ki? Nasılsa evlenemiorum. Boş boş bekleyeceğine kullanırım daha iyi yaaaa senağlama Bu durumlarada mı düşecektim senağlama

senağlama :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…