Evlenemeyenlerin kesi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rica ederim ne demek. Hani derler ya, herşey nasip kısmet. Gerçektende öyle. Bir şeyleri ne kadar zorlarsan zorla, önüne geçemiyorsun, yada değiştiremiyorsun. Şu bir gerçek, bazı kişiler şanslı oluyor, bazılarıda tırnaklarıyla kazıyarak herşeyi elde ediyor. Elbetteki yalnız değilsin, ailen, arkadaşların var. Ama işte bir hayat arkadaşının yerini tutamıyor hiç kimse. Bu duyguları öyle iyi anlıyorum ki...
Çevre, sessiz içe kapanık olmakda etkiliyor. Kimisi çok sosyal oluyor, sevgililerin biri geliyor, biri gidiyor. Küçük bir yerde olmanın dezavantajınıda yaşıyorsun. Biraz kabugundan çıkmak için, sosyal etkinliklere katıl. Mesela ben spor yapıyordum, gerçi hiç arkadaş edinemedim :) ama bir meşgalem olmuştu, iş dışında. Böyle değişik topluluklara, etkinliklere katılmaya çalış. Çevre yakın illerde felanda olabilir. Sıkıldıkça yaz, yalnız olmadığını bil yeter. Güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkürler. Aminn..

Valla benim o kadar çok evlenmek isteyen erkek arkadaşım var ki kız arkadaşlarımın da hepsi evli. Bi bm bekar kaldım yaş oldu 29 bence sosyal çevreyle oluyo bu işler. Kurstur, gezidir katılmak lazım. Hep aynı arkadaşlarla takılınca zmn boşa geçio.

İstediğin,kriterine ve gönlüne uygun olmadıktan sonra kısmet çıksa da evlenmek istemiyorsun aam en azından sana ümit oluyor benim gibi.
Benim başımdaki sıkıntıyı kimseye vermesin saplantı bi kişi ailenin ondan başkasıyla evlemezsin demesi iyi,düzgün olsa eyvallah ama aile anlamıyor yada anlamak istemiyor.
Evlilik evlilik diye kırk takla atanlar bana itici geliyor nedense..

Burası benim köşem olsun:) 26 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı, sadece platonik takıldım. Bu saatten sonra da olmaz gibi geliyor. Birde benim asıl sorunum, evlilik bana uzak geliyor. Sanki hala 20 yaşındayım, ne bileyim kendimi evlenirken felan hayal edemiyorum. Çok istiyorum evlenmeyi ama bir o kadar da uzak geliyor. Ben ve evlilik sanki aynı cümle içinde olmazmış gibi anlatabildimmi:) Neyse arkadaşlar birbirimize dua edelim bari de belki faydası olur buluruz birilerini:)

Allah herkes için en hayırlısı ne ise onu versin arkadaşlar. Çok da kahrolup yıpratmayın kendinizi. Bazen olmaması olmasından daha iyidir. Bazen olmaması gerekir. Nasip neyse o. Kısmetimizde ne varsa onu yaşarız.

Üzülüp ağlamak yıpranmamıza neden olur sadece :)

Bekarım ama asla mutsuz değilim. İstesem 23 yaşında evlenmiştim çoktaaan çocuk yapıp okula yollamıştım. Ama şimdi düşünüyorum eski sevgilim ile hiç ama hiç uyumlu değildik. Sadece aşıktık. O aşk ile evlensek kesinlikle aynı çatı altında huzurumuz olmayacaktı. Ki dini inanç açısından bile farklıydık. Demek ki olmaması daha iyiymiş. Olumlu bakan olumlu görür :)

Pişman olmadığım bir hayatım var. Reddettiklerinizden, istemediklerinizden dolayı pişman olmayın. Belki mükafatınız çok güzel olacak bu sabrın sonunda...

Bekarlık güzel bir şey bence

Arkadaslar baska bi topic acmistim da hatrlarsiniz ben 91 dogmluyum, bence yas siniri koymayin ben cok erken evlenmek istiyorum su an bekarim bisey sorucam. Simdi benm temmuzun 10unda dogum gunum, ben 22 yasinda o zaman olucam dimi, halen 21 diyordum ama millet tutturmus hangi yastan gun almaya baslarsa onu soyluyo? Ben 23ten gun almaya baslasam da 22 sayiliorm dimi?

edit: arkadaşlar dualar ettim ve gerçekten kısmetim açıldı..1 yıl sonra da evlenirim inşallah.
hiçbir zaman umutsuzluga kapılmayın elbet bi nasibiniz vardır Allah izin verirse... ben de dogru olduguna inandıgım insan ile evlenecegim insallah :) yaşça çok büyük değilim dediğim gibi ama her insanın istegi farklıdır evlilik konusunda.. pozitif olmak ta cok onemli,karamsarlıgın hiçbir faydasını görmedim. cekim yasası diye bişey gerçekten var ve dua etmek te çoook önemli. Allah herkesin gönlüne göre versin.

ben de geldim...26 yaşındayım.henüz bir ilişkim bitti...adaylar var tabi ama hep bir pürüz...bezdim artık...

Bende varim 27 yaşindayim çevremdeki herkes evlendi hepsinde bi çocuk hatta benden yaşça çok küçük olanlar bile evlendi

Yavaş yavaş evde kaldım psikolojisine girdim evet maalesef:)
Benim çok sevdiğim bir sevgilim var ve de evlilik konuşuyorduk filan ama şimdilerde kendisi yokuşa sürüyor maalesef bu konuyu. Bu da benim gururumu epey incitiyor. 2013'de kızlar erkeklerin peşinden koşuyor:)
Bu da kalbimi çok kırıyor ve de sevgilimden soğuyorum..
Yaş ilerledikçe yalnız olmak daha da yoruyor insanı biliyorum...
Velhasıl kelam evde kaldık a dostlar:)

şöyle bir şey de var uzun süreli çıkıp artık o ilişkide beklemekkk beklemekk ve beklemekkle işkence bir hal alıyo yok okuldur yok iştir yok paradır yok bilmem ne bissürü şey çıkıyo .. uzun süreli ilişki gerçekten işkence oluyo ..
Bir türlü evlenemedik gitti

selam kızlar ben de yerimi alayım bu köşede zira tam benlik :) 30 yaşındayım ,bekarım, mutsuzum :) son ilişkim gecen seneydi evlenmek üzereyken ayrıldık çok üzüldüm ama artık toparladım kendimi, benden 7 yas küçük yegenlerim evlendi birinin mayısda düğünü var veee bana onun gelinliğini giyip fotoğraf çektir diyor ablam o kadar üzüldüm ki , olurda hiç evlenemezsem hiç değilse bi resim olurmuş elimde ne hale düştüm ,çok üzülüyorum aksine çokta kısmetliydim aslında sürekli ilgilenler olurdu çıktıklarım sonra bi türlü istediğim gibi olmadı, nasip değilmiş dedim mecburen :) insanların evde kaldın baskısı iyice arttı bazen sırf evlilk olsun bi çocuk yapayım olmadı ayrılırım diye düşündüğüm bile oluyor ne acı, ne hayallerim vardı oysa benim mutlaka ask evliliği olucaktı hayatımda pes etmek üzereyim artık,

Bi 30 yas bekarida ben varim ;( bu kez tamam bu kez olur derken kaldim sanirim.kismet olmiycak ya herkesin biseyine bahane buldum simdide araki bulasin iste..etraftakiler sanki erkege kiz arar gibi a bekar oglunuz mu var bizimde kizimiz var hadi tanissinlar modunda artik..kotu bi hal almaya basladi bu bekarlik..en son allah benim adamimi yolladi iste bu dedim oda terketti ya beni bu kez zor geldim kendime..bakalim bundan sonra nolur ama bekarlik sultanlik falan degil bu bi gercekkkk...

30 yas derken 84 dogumlu musunuz. Bazilari yil sonunda dogsada hangi yildaysa o yasi soyluyor da, bense dogdugum aya kadar buyutmuyorm yasimi Allah bi an evvel gonlune gore versin bu yil evlenirsin insallah.. ve diger tum bekarlar ..

geçmiş sayfaları okudum biraz evlenemedim diyenlerin bir kısmı evlenmış . bende evde kaldım 26 yasındayım hiç ilişkim bile olmadı bu yasa kadar inş tez zamanda hayırlı birkısmet bulurum dua edin lütfen

Merak etme olur ya ben de ilk 30 yasinda biriyle ciktim. Bu arada ben de 36 yasindayim ve hic gonlume gore bulamadim bugune kadar buldum da bi tane o da umut verip kacti daha dogrusu birbirimize dua edelim

3 yil onceki konu :)Bence çoğu evlenmiştir biz derdimize yanalim

Ekimde 26 olucam.
Iki kedi, bir kus, bir de baligimla yasiyorum.

Kader kismet bu isler.

Evlendi cogu arkadasim. Ama iclerinde bosananlar basladi bile.

Hayirlisiyla olsun olacaksa. Omur boyu..

Kızlar konuyu aktiflestirelim mi

Walla bizde bu kadar evlenemeyen kızlar var ,biz yeğenimize kız bulamıyoruz .bi yerde bi gariplik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…