mrb keroessa arkadaşım yazını okudum yorumun için çok tşk ederım. sen de benle aynı şeylerı yaşamışsın. 37 ye gırdım. her geçen ay her geçen yıl daha da psıkoljım bozulmaya yön tutuyor. çok şukur yalnz değilm ailem var benı seven değer veren. ama herşeyın yerı ayrı oluyor. yanıma yenı tayın olan arkadaş 25 yaşında kız gelır gelmez soz yuzuğu taktı taşındığı apartmandakı kadının torunuyla. ben yıllardır beklıyorum ne gelen var nede gıden. yaşı genç olanların rağbetı de çok. asla kıskanmıyorum ama çok derınden de üzülüyorum hergun gozumun onunde bırılerı evlendıkçe hergun erıyorum bılmıyorum abartıyormuyum bılemıyorum ama kendıme soz geçıremıyorum. gozum yuksekler de de değil ama olmayınca olmuyor ALLAH nasıp edecek kı olcak. ALLAH sana hayrlı evlatlar versın ve burada benım gıbı olan arkadaşalrıma da ALLAH gonlune gore versın. arada geldıkçe yazışırz . sevgıler
Bi 30 yas bekarida ben varim ;( bu kez tamam bu kez olur derken kaldim sanirim.kismet olmiycak ya herkesin biseyine bahane buldum simdide araki bulasin iste..etraftakiler sanki erkege kiz arar gibi a bekar oglunuz mu var bizimde kizimiz var hadi tanissinlar modunda artik..kotu bi hal almaya basladi bu bekarlik..en son allah benim adamimi yolladi iste bu dedim oda terketti ya beni bu kez zor geldim kendime..bakalim bundan sonra nolur ama bekarlik sultanlik falan degil bu bi gercekkkk...
Merak etme olur ya ben de ilk 30 yasinda biriyle ciktim. Bu arada ben de 36 yasindayim ve hic gonlume gore bulamadim bugune kadar buldum da bi tane o da umut verip kacti daha dogrusu birbirimize dua edelimgeçmiş sayfaları okudum biraz evlenemedim diyenlerin bir kısmı evlenmış . bende evde kaldım 26 yasındayım hiç ilişkim bile olmadı bu yasa kadar inş tez zamanda hayırlı birkısmet bulurum dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?