Ben de bayağı bayağı evde kalanlardanım huhuuuuu:)
Ben de bayağı bayağı evde kalanlardanım huhuuuuu:)
bende aranızdayım kızlar 25 yaşındayım şuana kadra sade 2 kişiyle çıktım ikisinide sevmiyodum zaten bana hep sevmedğim kişiler teklif ediyor ben napayım bu yaşa kadar hiç seveceğim biri teklif etmedi artık umudumda kalmadı hem iyi yürekli temiz bi insan bulmak hemde gönlüme hitap edicek azda olsa biraz çekiciliği olan bi erkeğin bana denk geleceğine artık inanmıyo gibiyim(( zaten işte bulamıyorum ve haliyle evde otoruyorum nerden bulucam iş ilanlarıan başvuru yapıp duruyorum ama sonuç hiç bişey eve misafirliğe gelen annemin arkadaşları kadınların laflarından bıktım evlen evlen diyip duruyolar kiminle evlenicemde diyemiyorum grur yapıp ben evlenmeyi düşünmüyorum diyorum bi diğer kadında ordan lafa atlar kısmeti ne zamansa ozaman evlenir diye bu lafada çok alınıyorum kısmetsiz çirkin bi kız muammelsi görmüş gibi hemen savunmaya geçiyorum isteyenler vardı ben istemedim diye offff canımı çok sıkıyorlar bi iş bulsamda görmesem şu kadınların ve akrabaların yüzünü en azından çalışıyo derler
Sen mi ben mi şekerim.ben de 26 yaşındayım, çemkirsem karşıki dağlar yıkılır
ben seni daha büyük sanmıştım,sen öyle efkarlanıncaben 28 yaşında ve bekarım. senin yaş çok güzel bir yaş hala bekar ve ümitli olmak için ayrıca posta kutun dolu şekerim.
kızlar hala 20'li yaşlardasınız abartmayın bence hayırlısı dıyelım hepimiz için.ben 30 oldum ben ne dıyeyım şimdi küçük gösterıyorum tamam bakımlı bırıyım ama benım yaşımdakılerın çogu evlı ancak dul biri çıkar artık dıyorum oda düşündürüyor benı açıkçası..sevmek evlenmeye yeterlı değil bunuda iyice anladım karşımdakı adamın bana bende çok bağlı olması gerek ılk zorlukta terkedıldım çunkı..
Ben de 30 yaşındayım ama dul biri çıkar felan ne demek ya, nasıl bir bakış açısıdır saçmalama lütfen..dul olması için demiyorum dul da olabilir seversen ama artık yaşım geçti banada dul kaldı dersen öle olur tabi..
haklısın aslında ama ben bu ara depresyondayım..çok zor günler atlattım sanırım bundan dolayı..oysa ki ben güzel kendine güvenen neşeli konuskan biriyim ama bunu yenicem benı kendıme getırdın az bıle yazmışsın..
merhaba canlarım biliyorum benimle aynı duyguları yaşayanlar hissedenler olacaktır. hemcinslerım olarak beni anlayacağınızı umuyorum. Tesettürlü sade sakin herkesin iyiliğini isteyen saygılı canayakın elindekini paylaşmayı seven şuan mühendis olarak çalışan kendince alımlı bir bayanım çevremde sevilen bir insanım. Bir eksiğim bır kusurum bır ayıbım da yok 36 yaşındayım ama hala evlenemıyorum. çevremde evlenenleri görünce kıskanmıyorum ama imrenıyor kahroluyorum. neden bu kadar büyütüyorsun boşver desemde avutsamda kendımı daha sonra kendıme söz geçiremıyorum çözülüyorum. Herkesin bır ımtıhanı var bu da benım mı ımtıhanım dıyorum ama kalbım her gun acıyor hemen hergun ağlıyorum. Kimselere açamıyorum dıyemıyorum. içine atmanın çevreye bellı etmemenın acısı daha da acıtıyor içimi. Yıllar geçiyor mevsimler geçiyor.. Çevremdekiler yaşıtlaryla evlenırken bana bu saatten sonra kım alıcı gozle bakar kı evlenmş ayrılmşlar çocuklular gelecektr. Bır de şu da var artık erkekler de bır garıp olmuş sen ne kadar ıyı olsan da yureğını açsan da kendı hallerıne bakmıyorlar gozlerı yukseklerde oluyor. Kiminle konuşsam goruşturulsem ıkıncı gun dönmuyorlar allahım ben de ne var dıyorum . Bir ilçede yaşıyorum ve ilçe şartlarında bellı konuma gelmış bır kısmet yok karşıma çıkan bırkaç kışıyı ya sevemedım ya da tamamen bana uyumsuz anlaşamayacağım bırkaç kışı çıktı. Çevrenızde benım gıbı yaşda olupda sonradan ıyı adaylarla evlenenler var mı ? bana akıl verın bana dua edin nolur canlarım..
merhaba canlarım biliyorum benimle aynı duyguları yaşayanlar hissedenler olacaktır. hemcinslerım olarak beni anlayacağınızı umuyorum. Tesettürlü sade sakin herkesin iyiliğini isteyen saygılı canayakın elindekini paylaşmayı seven şuan mühendis olarak çalışan kendince alımlı bir bayanım çevremde sevilen bir insanım. Bir eksiğim bır kusurum bır ayıbım da yok 36 yaşındayım ama hala evlenemıyorum. çevremde evlenenleri görünce kıskanmıyorum ama imrenıyor kahroluyorum. neden bu kadar büyütüyorsun boşver desemde avutsamda kendımı daha sonra kendıme söz geçiremıyorum çözülüyorum. Herkesin bır ımtıhanı var bu da benım mı ımtıhanım dıyorum ama kalbım her gun acıyor hemen hergun ağlıyorum. Kimselere açamıyorum dıyemıyorum. içine atmanın çevreye bellı etmemenın acısı daha da acıtıyor içimi. Yıllar geçiyor mevsimler geçiyor.. Çevremdekiler yaşıtlaryla evlenırken bana bu saatten sonra kım alıcı gozle bakar kı evlenmş ayrılmşlar çocuklular gelecektr. Bır de şu da var artık erkekler de bır garıp olmuş sen ne kadar ıyı olsan da yureğını açsan da kendı hallerıne bakmıyorlar gozlerı yukseklerde oluyor. Kiminle konuşsam goruşturulsem ıkıncı gun dönmuyorlar allahım ben de ne var dıyorum . Bir ilçede yaşıyorum ve ilçe şartlarında bellı konuma gelmış bır kısmet yok karşıma çıkan bırkaç kışıyı ya sevemedım ya da tamamen bana uyumsuz anlaşamayacağım bırkaç kışı çıktı. Çevrenızde benım gıbı yaşda olupda sonradan ıyı adaylarla evlenenler var mı ? bana akıl verın bana dua edin nolur canlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?