Evlenemeyenlerin kesi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlar o laflar evlenince de bitmiyor. evlendikten sonra çocuk çocuk diye insanı deli ediyorlar. 1 yıl dolduysa yandınız. olmuyor mu bi sorun mu var, yapın artık vs. laflarını işitmek zorunda kalıyorsunuz ne yazık ki. he bir tane doğurdunuz bitti mi hayırrr. sonrasında da ikinci ne zaman e artık arayı uzatmayın vs. ile karşılaşıyorsunuz. ben şimdi ilk çocuk kısmındayım. yazın eminim deli etmeye başlarlar. ailelerde sorun yok da, yaşlılar, çevredekiler insanı deli ediyor.

evlilik konusunda hepinizin hakkında hayırlısı olur inşallah. ben de 25ten sonra evlendim. artık benden geçti kimseyi sevemeyeceğim diye düşünüyordum. ama eşimi gördüm. onunla konuşmaya başlamamın 3. dakikasında ben bu adamla evlenmek istiyorum dedim. 5 ay sonra evliydik. hala deliler gibi aşığım.

bir anda çıkar o insan karşınıza. hepiniz mutlu olun inşallah.

Sen mi ben mi şekerim.ben de 26 yaşındayım, çemkirsem karşıki dağlar yıkılır

ben seni daha büyük sanmıştım,sen öyle efkarlanınca ben 28 yaşında ve bekarım. senin yaş çok güzel bir yaş hala bekar ve ümitli olmak için ayrıca posta kutun dolu şekerim.

Eneemm dertlenmeyin gerçekten ben çok üzülüyorum böyle olunca ya... Bi arkadaşım vardı ben 19 yaşındaydım o 24 yaşına yeni girmişti.İntihara bile kalkıştı beni neden kimsew sevmiyor neden evlenemedim bu yaşa kadar diye.Hatta derdi ki sen yanımda gezme sana talip çıkıyor bana çıkmıyor :) 24 yaşını bitirmeden evlendi :) Ben şimdi bakıyorum 30 undan sonra evlenenleri de gördüm ...iyi ki beklemişim bu kadar diyeni de var keşke daha önce karşıma çıksaydı diyeni de .. .Ama keşkelerle yürümüyor bu işler.. Hakkımızda hayırlı olması ve aynı zamanda evlilik yapılacak insan için bizim de hayırlı olmamız gerekir... Herşey bi sebeptir..Terkedilenler de boşuna üzülüyor...3 yıl 5 yıl evet tamam büyük bi emek ama bi düşünsenize bi ömür heba edecektiniz belki zehir olacaktı size herşey?
benim 9 aylık ilişkim bitti hem de iftiraya uğradım hem de beni aslında gayet iyi tanıyan birileri yaptı bunu sevdiğim adam keşke sessizce gitseydi ama inanmasaydı onlara ... Ben de onuruma laf ettirmem diye ayrıldım..Sonra o kaçtığımı düşündü ...İnanmıştı ama ispatlamamı bekliyordu..9 ayda kadın doğum yapar bi çocuk dünyaya gelir ve bu sürede beni hala tanıyamadıysaaa zaten tanımak için çabalamasın zahmet etmesin.Ben iyiyim böyle ,şükürler olsun ki sorunlu insanların içine düşürmedi Rabbim beni.. .Böyle düşünün..Şer görünendeki hayrı görün

ben seni daha büyük sanmıştım,sen öyle efkarlanınca ben 28 yaşında ve bekarım. senin yaş çok güzel bir yaş hala bekar ve ümitli olmak için ayrıca posta kutun dolu şekerim.

Cok efkarliyim bugunlerde, aksam BDV a konumu patlaticam , iyice efkarlanicam

Posta kutum artik bos :)

Son düzenleme:
kızlar hala 20'li yaşlardasınız abartmayın bence hayırlısı dıyelım hepimiz için.ben 30 oldum ben ne dıyeyım şimdi küçük gösterıyorum tamam bakımlı bırıyım ama benım yaşımdakılerın çogu evlı ancak dul biri çıkar artık dıyorum oda düşündürüyor benı açıkçası..sevmek evlenmeye yeterlı değil bunuda iyice anladım karşımdakı adamın bana bende çok bağlı olması gerek ılk zorlukta terkedıldım çunkı..

Ben de 30 yaşındayım ama dul biri çıkar felan ne demek ya, nasıl bir bakış açısıdır saçmalama lütfen..dul olması için demiyorum dul da olabilir seversen ama artık yaşım geçti banada dul kaldı dersen öle olur tabi..

haklısın aslında ama ben bu ara depresyondayım..çok zor günler atlattım sanırım bundan dolayı..oysa ki ben güzel kendine güvenen neşeli konuskan biriyim ama bunu yenicem benı kendıme getırdın az bıle yazmışsın..

Ben de çok zor günler atlattım, hayat kimse için kolay değil. ama umutsuzluğa kapılma, insanlarıda umursama.seni üzen insanları hayatından temizle, kimsenin lafına kulak asmayacaksın bu hayatta, kimseyi kendinden çok önemseeyeceksin.senden sonrası tufan zira:)

atlantis bak bizim topiğimizi buldum

:))))) terapi grubundan sonra buraya mı transfer olduk

evlilikten dönen insanlar olarak biz "evlenemeyen grubu" na dahiliz

burda ne konuşulur ki? nasıl evde kaldım

merhaba canlarım biliyorum benimle aynı duyguları yaşayanlar hissedenler olacaktır. hemcinslerım olarak beni anlayacağınızı umuyorum. Tesettürlü sade sakin herkesin iyiliğini isteyen saygılı canayakın elindekini paylaşmayı seven şuan mühendis olarak çalışan kendince alımlı bir bayanım çevremde sevilen bir insanım. Bir eksiğim bır kusurum bır ayıbım da yok 36 yaşındayım ama hala evlenemıyorum. çevremde evlenenleri görünce kıskanmıyorum ama imrenıyor kahroluyorum. neden bu kadar büyütüyorsun boşver desemde avutsamda kendımı daha sonra kendıme söz geçiremıyorum çözülüyorum. Herkesin bır ımtıhanı var bu da benım mı ımtıhanım dıyorum ama kalbım her gun acıyor hemen hergun ağlıyorum. Kimselere açamıyorum dıyemıyorum. içine atmanın çevreye bellı etmemenın acısı daha da acıtıyor içimi. Yıllar geçiyor mevsimler geçiyor.. Çevremdekiler yaşıtlaryla evlenırken bana bu saatten sonra kım alıcı gozle bakar kı evlenmş ayrılmşlar çocuklular gelecektr. Bır de şu da var artık erkekler de bır garıp olmuş sen ne kadar ıyı olsan da yureğını açsan da kendı hallerıne bakmıyorlar gozlerı yukseklerde oluyor. Kiminle konuşsam goruşturulsem ıkıncı gun dönmuyorlar allahım ben de ne var dıyorum . Bir ilçede yaşıyorum ve ilçe şartlarında bellı konuma gelmış bır kısmet yok karşıma çıkan bırkaç kışıyı ya sevemedım ya da tamamen bana uyumsuz anlaşamayacağım bırkaç kışı çıktı. Çevrenızde benım gıbı yaşda olupda sonradan ıyı adaylarla evlenenler var mı ? bana akıl verın bana dua edin nolur canlarım..

36 yaş çok geç ama yani 40larında bile ilk evliliğini yapanlar var ama çocuk için riskli yaşlara giriyorsun o yüzden eğer imkanın varsa şehir değiştirmelisin bence yoksa ciddi anlamda sıkıntılı günler seni bekliyor eğer bu durum seni üzmeseydi herkes evlenmek zorunda değil derdim ama seni üzdüyse durum budur.

Allah yardımcın olsun, karşına tez zamanda hayırlı birisi çıkar inşallah, bugün bizim 40 yaşında bi tanıdığımız evlendi, hem de yakışıklı hoş bi mühendisle, Allah sana da gönlüne göre verir inşallah, Allah herkesin kalbine göre versin. Bu arada dualarımız sizinle bölümünde hayırlı eş için dua ediyoruz, katılmak isteyenler olursa bekleriz, birbirimize dua edelim, başkasına edilen dualar daha kolay kabul olurmuş. Dua etmekten başka çaremiz yok, bıkmadan usanmadan kabul olacağına inananarak dua edelim.

Merhaba kızlar
ben de 23 yaşındayım
Bir adama çook aşıgım ama gelecegimiz olmadıgını düşündüğüm için ilişkimi sonlandırdım
şimdi her zmankinden daha çok istiyorum aşkı bulmayı
çünkü elle tutulur bir sebep olmayınca bitirilen ilişki insanın yakasını bırakmıyor
Pişmanlıklar içinde kıvranıyorum ama iş işten geçti artık..
Hadi bakalım evlenemeyen hemcinslerim
Hepimiz hayırlı bir zamanda diğer yarımızı bulalım

YAŞ 25. galiba tam evlenecek yaştayım . işim gücüm var. her şeyimle hazır ve nazırım
ama gel gör ki aday yokkkk:26::26:

Merhaba, bu yazıları okurken bana o kadar tanıdık geldiki anlatamam. Bende aynı hisleri yaşadım, hatta bir ara psikolojim bozulacaktı nerdeyse. Bir taraftan çevre baskısı, diğer taraftan yalnızlığım. Bir bakmışsın hayat geçmiş, zaman akmış . Herkes çoluk çocuğa karışmış birer birer. Bekar arkadaş bile bulamıyorsun kendine, bir bakmışsın yalnız kalmışsın şu hayatta.
Ben öyleydim aynı senin gibiydim. Çevrem birilerini bulurdu, hiç bana uygun olmayan kişiler,sevmek için zorlarım olmaz, benim bulduklarım ise bir iki görüşmeden sonra ses yok. Birde yaş sorunu giriyor araya, herkes senden küçük. Bende çok sorgulamıştım kendime, herkes güzel olduğumu söyler, nedir bu peşimi bırakmayan talih diye...
Taaki hiç ummadığım anda Rabbim eşimi çıkardı karşıma, oda benim gibi evlenmemiş, oda aradığı kişiyi bulamamış, onun için yıllarca yaşadığım şehri bırakıp geldim. Hemde 35 yaşında evlenerek. Herkes şaşırdı, ben bile. Allahım ben evleniyorsam herkes evlenir dedim. Hiç ummadığım anda Rabbim eşimi çıkardı karşıma. Evleneli 1,5 yıl oldu, halen inanamıyorum :)
O zaman hep şöyle dua ederdim, yine ediyorum. rabbim kimseleri yalnızlıkla sınamasın diye.
Bende demiştim, bu hayatta sınavım bu olsa gerek, şimdi evlendim çok şükür mutluyum fakat sağlık sorunları, bebeğimizin olmaması gibi sorunlarla başediyorum. (bebeğimizin olmamasının yaşımla alakası yok, seninde için rahat olsun bu konuda, artık kadınlar 40 geçkin anne oluyorlar)
Sınavlar bitmiyor diyorum. Rabbim bizi zorlanacağımız şeylerle sınamasın diyorum.
Sanada hiç umudunu kesme, gün gelir eşin karşına çıkar diyorum..
Sevgiler..

Son düzenleme:
mrb keroessa arkadaşım yazını okudum yorumun için çok tşk ederım. sen de benle aynı şeylerı yaşamışsın. 37 ye gırdım. her geçen ay her geçen yıl daha da psıkoljım bozulmaya yön tutuyor. çok şukur yalnz değilm ailem var benı seven değer veren. ama herşeyın yerı ayrı oluyor. yanıma yenı tayın olan arkadaş 25 yaşında kız gelır gelmez soz yuzuğu taktı taşındığı apartmandakı kadının torunuyla. ben yıllardır beklıyorum ne gelen var nede gıden. yaşı genç olanların rağbetı de çok. asla kıskanmıyorum ama çok derınden de üzülüyorum hergun gozumun onunde bırılerı evlendıkçe hergun erıyorum bılmıyorum abartıyormuyum bılemıyorum ama kendıme soz geçıremıyorum. gozum yuksekler de de değil ama olmayınca olmuyor ALLAH nasıp edecek kı olcak. ALLAH sana hayrlı evlatlar versın ve burada benım gıbı olan arkadaşalrıma da ALLAH gonlune gore versın. arada geldıkçe yazışırz . sevgıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…