Evlenemeyenlerin kesi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

o söze bende çok alınırdım. şimdi ben kimseyi istemiyoruum.
yetersince üzüldüm.
artık upuzun bir süre istemiyorum.

öyle deme duan kabul olur.der annem. D:

iyi düşünen iyilik kötü düşünene kötülük versin rabbim..

beni soğuttunuz evlilikten ....
çok teşekkür ederim emeği geçen erkeklere...

Son düzenleme:

canım hiç öle düşünme dicem gerçi bende ara ara senin gibi beni soğutan erkeklere kızıyorum ama böle yaparak sadece zamanı geçiriyoruz hem de boşuna,al 24 yaşımdan 28 yaşıma nasıl geldim anlamıyorum,bu düşünce kafamı öle meşgul etmişki hayır diye diye 4 yılı devirmişim.oysa her erkek öle olsaydı dinimizde bile evlilik diye kutsal bi terim olmazdı,vardır,vardır bize de uygun nasibimiz ama nerde nezaman bize bağlı.şu saplantılı düşüncemden bi kurtulsam,olacak bişeler belki,artık kendime isteklerime odaklanmak istiyorum,korkarak güvenmeyerek hiçbişe yapamadığımı bu 4 yıl öğretti,ama ben öğrendim mi:))bilmiyorum.Allahım hayırlısını karşımıza hayırlı zamanda çıkar Ya Rabbim!:)

merhaba arkadaşlar.Ben şu anda buraya ait değilim çünkü evlenmek için yaşım çok erken.
Daha 18 yaşındayım. :)
ÜNiversite öğrencisiyim 1. sınıfım da daha yeniyim yani. =)

Bu zamana kadar hayatımda ciddi düşündüğüm hiç kimse olmadı diyebilirim.Çıktığımda fazla yoktur yani.
Ama ciddi birisi olsun hayatımda ona aşık olup evelenmek isterim aynı filmlerdeki gibi ben aramıyorum arayış içinde de değilim.Ama kendimide çok yalnz hissediyorum sanki bir boşluktayım.Önüme çıkan ilk kişiye bağlanmktan korkuyorum karşımdaki kişinin doğru insan olmasını istiyorum ama bulamıyorumda.Gerçektende güzel bir kız olarak görüyorum kendimi sadece ben değil çevremdekilerde maş çok güzelsn derler.Otobüsde yanımda oturan bir abla bana dönüp bunu sölemişti yani. :)
Her neyse kendimi çok yalnz hissediyorum ve bir çok arkadşımın sevgilisi var.
En yakın arkadşımın mesela gerçekten kız hem kilolu hem yüzdende çok güzel diyemeyeceğim bir kız ama çıktığı kişiler hep yakışıklı oldu bu zamana kadar hepsi onun gibi okuyan ona değer veren ve ileride ewlendiğinde sorun çıkarabilecek kişiler değildi hiç bir zaman.Benim çıktığım kişiler ise serseri tipleriydi hep gönül iştee..Hani derler yaa Allah çirkinler bahtı versin die amin valla.:)
Ne biliyim yani benim hatam ne mesela neden doğru kişiyi bulamıyorum.Birde erkeklere pek yüz vermk istemem yani hiç bir erkeğe hoşlandımı belli etmem.Hep karşımdaki kişiden beklerm beni o kesfetsin gibi.Ayrıca çok uzun zamandırda çıkma tek almıyorum ciddi anlamda neden sizce?

Bana çok yakın yazdıkların. Ben de hep bu kadar beğenildiğim halde neden yalnızım diye çok düşünmüşümdür ama vazgeçtim artık bunları düşünmekten. 21 yaşındayım üni 3. sınıftayım ben de. :)) Ama herkesin de sevgilisi yok aslında, yalnız olan çok insan var da biz sanki daha çok aşk yaşayanları görüyor gibiyiz. :))

Senin zaten yaşın çok küçük ciddi düşünmek için ama kendini de kasma bence. Bağlanmaktan korkuyorum diye düşünme. Sonuçta yaşadığımız her şeyin bir getirisi muhakkak oluyor. Planlı hareket edilemez zaten bu tür konularda, insanın başına hiç ummayacağı şeyler gelebiliyor.

Erkeklerle yüz göz olmamak çok iyi bence. Ben de yüz vermem kimseye ama hoşlanabileceğim biri çıkarsa karşıma fırsatı asla kaçırmam. ) Yani her erkeğe değil ama hoş bulduğun birine karşı daha sıcak davranmayı deneyebilirsin. Sonuçta karşındaki insan ondan hoşlandığını bile ne olacak ki? Eğer yeşil ışık alıyorsan sen de boş durma. )

Çıkma teklifi meselesine gelince o işler lisede ilkokulda kaldı sanıyordum ben. :s Kimse pat diye karşına gelip teklif etmez. Çok nadir vardır belki öyleleri, bilemiyorum. Karşılıklı diyaloglarla gelişiyor o duygusal bağlar daha çok. Ama şöyle de düşünebilirsin, belki etrafında senden çok hoşlanan birileri var ama sen farkında değilsin ve onlar da bunu anlayıp seninle irtibata geçmiyorlar. Erkeklere bir şekilde cesaret vermek lazım. Ya da kendine güveni çok yüksek biri olmalı ki peşinden gelsin. Ben kendine güveni çok yüksek olan, benim peşimde koşturacak birini arıyorum ama yok. Yine de bu kararımdan vazgeçmem, mutlaka inandığım ve hayalini kurduğum şeyi yaşayacağıma inanıyorum. Bu yüzden hiç kafana takma bence.

Ayrıca belirteyim, ki sen de zaten biliyorsun, bir insanın aşk yaşaması ya da bir sevgiliye sahip olması için güzel olmasına gerek yok. Bunlar farklı etkileşimlerle alakalı daha çok. )

Benim hatam sanırım erkeklere karşı sıcak dawranamam onlarla pek fazla iyi ilişkiler yürütemememden kaynaklanıyor.Söyledklernde çok haklısın canım gerçekten her şeyi çok doğru sölemişsin.Biraz şans biraz kısmet işi bunlar ne dersen de işte. :)
Gerçkten bir anda planlanmadan karşımıza çıkar inş böyle birisi.

buraya 17 18 yaşındaki arkadşalr yazmş da ben 26 yım ozaman durum daha vahim:) ama kesnlikle 19 20 göstreiorm bebek gibi yüzüm var fakat gel gelelim şansım yok doru insanı bulcagımıda pek sanmıyorum kolay kolay seveblien biri degilim sevmedende bi insanla ömür geçiremem ,karşımada ciddi bi insan çıkmadı hiç ben napcam ya:))

bende aranızdayım kızlar 25 yaşındayım şuana kadra sade 2 kişiyle çıktım ikisinide sevmiyodum zaten bana hep sevmedğim kişiler teklif ediyor ben napayım bu yaşa kadar hiç seveceğim biri teklif etmedi artık umudumda kalmadı hem iyi yürekli temiz bi insan bulmak hemde gönlüme hitap edicek azda olsa biraz çekiciliği olan bi erkeğin bana denk geleceğine artık inanmıyo gibiyim (( zaten işte bulamıyorum ve haliyle evde otoruyorum nerden bulucam iş ilanlarıan başvuru yapıp duruyorum ama sonuç hiç bişey eve misafirliğe gelen annemin arkadaşları kadınların laflarından bıktım evlen evlen diyip duruyolar kiminle evlenicemde diyemiyorum grur yapıp ben evlenmeyi düşünmüyorum diyorum bi diğer kadında ordan lafa atlar kısmeti ne zamansa ozaman evlenir diye bu lafada çok alınıyorum kısmetsiz çirkin bi kız muammelsi görmüş gibi hemen savunmaya geçiyorum isteyenler vardı ben istemedim diye offff canımı çok sıkıyorlar bi iş bulsamda görmesem şu kadınların ve akrabaların yüzünü en azından çalışıyo derler

Böyle anlayışsız aile dostları,akrabalara vs gıcık oluyorum. Canım onları boşver. Daha 25 yaşındasın. İnşallah gönlüne göre birini bulursun. Ve kesinlikle işe gir derim. Kariyerime bakıyorum dersin

sağol cnm aynen öyle düşünüyorum bende bi iş bulayım hayatımı kazanayım ozaman belkide hiç bişey diyemicekler

evet inş ama bi girebilsem 2 yıllık üni mezunuyum ziraat bölümü kendi bölümü artık biraktım zaten iş yok onda sıradan yerlre bile giremiyorum marka giyim mağazalarına bile (( hastanelere vezne yada hosteslik içinde başvurdum hiç bişey çıkmadı

öerhaba kızlar galiba bende evde kaldım 26 yaşındayım hayatımda kimsede yok adayda yok bi tane isteyen var ondada benim gönlüm yok bari keşke onu sevebilsemdim iyi biri ama olmuyo işte sevemiyorum başkada kimse çıkmıyo karşıma çalıştığım yerdede kimse çıkmadı iştende çıktım bu arada artık evdeyim dahada hiç çıkmaz evdeyim nerden bulayım ben inanmıyorumda artık da zaten kısmet olmayınca olmuyo işte nerey gidersen git ister evde otur ister çalış millet nası buluyo ben anlamıyorum ki?

ııı şey ben konuyu da okumadım.. yazılanları da... evlenemeyenler diye başlığı görünce yazmaya karar verdim...Çünkü kardeşiyle aramızı yapan ve yaptığı gibi de bozan sevgiliii 5 yıllık arkadaşım(dı) banaa 'beni kıskanma evde kaldın diye, ne kadar evlilik meraklısı olduğunu biliyorum ... Bize kapak atamazsın ' dedi
Çok çelişkili bir cümle olduğunu farkettiniz mi evlilik meraklısı olsam evde mi kalırım amacım öyle olsa illaki bi kapak atacak yer bulamaz mıydım... ayrıca bu kapak atmak nedir yahu
kapak atmak dediği olay zengine yapılır
ceplerinde zaten yok gönülleri zengin olaydı iyiydi...

neyse sakinim... Ben evde falan kalmadım... Herkesin bi nasibi vardır, bekleyen... Rabbim hayırlısını versin ... Evlenemeyenler üzülmesin ...Evlenemeyeceğimiz anlamına da gelmez bu ...
Stresimi attım yazdım da yahu ...

Bende 27 yaşında olucam 2 ay sonra. Üniversitesi zamanında hayalim 27 yaşında evlenmekti gelin görün ki aday adayı bile yok. Daha da vahimi teyzelerin tavsiye ettiği erkeklerle de görüşmek hiç içimden gelmiyor bU sıralarda. 30 una geldin evde kaldın diyenlerde işin cabası. Umudum kalmadı hiç hemde ( kimseye bişey belli etmiyorum ama ) sıkıntılıyım bu konuda. buraya yazıp içimi dökmek istedim 😪😪

Kızlar bende sizdenim. benim hayalimde 25 yaşında evlenmekti.. aday yok.. kimseyle de çıkmadım. zaman zaman görücü geliyor ama kriterleri uymadığı için direkt gönderiyorum.geçen ay akrabamızın oğluyla görüştüm bir yerde oturup çay içtik ama ben istemedim olmadı..
Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize inş.

3 yılımı verdım hayırsız birine ve nişan bozuldu aılesı sayesınde hersey bıttı..yas 30 oldu..ben oyle erkek olsun ne olursa olsun evleneyım dıye evlılık yapamam kı..huzur sevgi saygı karşılıklı arzular ne bileyım sankı artık hiç evlenemem gıbı gelıyor..neden dersenız benım yasıma gelmıs kısılerın cogu evlı...ask olursa ınsan dul dıye ayrım yapmayabılır ama bılemıyorum.şu sıra enerjık bıır olmama ragmen işsiz asksız mutsuz bırıyım..benımle konusacak bırılerıne ıhtıyacım var belkıde

bende seninle aynı durumdayım canım dertleşebiliriz...
2n yıllık ilişki sonunda evlilik düşüünürken terk edildim yalnız işssiz ve mutsuzum(

semizotu tşk ederım..evdeyım yemek temızlık bana kendımı unutturacak ne varsa yapıyorum..kendımı bırakmamak ıcın psıkıyatr gıttım hafıf bır ılac alıyorum..neden hep olumsuzluklar benı buluyor dıyorum..ah ah konusacak o kadar sey var kı arada dertlesırız belkı aynı durumdayım demışsın benı anlarsın..siz kaç yaşındasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…