evlenemiyorum bi türlü

Kaç kaç kaç kacabildigin kadar uzağa kaç

Hem çok paraci ki senin paradan ona ne ki ikide bir soruyor. Ayrıca aşırı gorgusuz. Gorgusuz insan çekilmez canım hiç girme bu yola zaten sevmiyorsunda. Yol yakinken yol ver gitsin .

Onun size para mevzusu açması kadar sizin onun ibadetini sorgulamanız da hata nitekim herkesin Allah'a olan borcu kendine

Ama bu insanla evlilik düşünecek. Dini boyuta kendisi önem veriyor ki eşi de önem versin istiyor bu çok normal. Bu parayla karşılaştırılacak bir şeydeğil ki. O adamla evlenir se yarın birgün çocuklarının babası olacak. Kendisinden sonra çocuklarına her yönüyle örnek olacak kişi olacak. Elbette ki soracak.
Konu Sahibi arkadaşım o adam bu zamana kadar bir ibadet alışkanlığı olusturamadiysa bundan sonra da sen ne kadar ugrassan da boş. Hani bu konuda hassasiyet sahibi olduğun için söylüyorum.

Sen kaç para aliyosun harbi bu nedir yaa
Sanki askerlik arkadaşiyla konusuyo.

sırf yokluktan bu adamla görüşeceksin. yapma. bundan kat kat iyilerine layıksın. bununla olmaz inan ki.
iyisini görmeyince buna bile razı oldum demek ki
o kadar çok kişiyle görüştüm ki herkes te ayrı bi sorun.
görüşmekte çok yoruyor insanı..
olmaz belki ama yalnız kalınca düşünüyorum bazen eskiden görüştüklerimi.. olurmuydu diye.. olacak bi tarafı olan da yok zaten eskilerden de.. işte böyle düşünürken ben mi hata yapıyorum da evlenemiyorum dememek için

evet beni anlıyorsun bu konuda.. kendisi çok hassas değil ama istekli.. sorunca bozulmuyor, gayret ediyor
dindar oluncada ayrı bi taraftan sorunlu çıkabiliyor. çok incelemedim o yüzden

Sen kaç para aliyosun harbi bu nedir yaa
Sanki askerlik arkadaşiyla konusuyo.

öğretmen maaşı + ekders
erkeklerin gözünde bedavadan havadan gelen para

Sana bise deyim mi bunla evlenmeyi birak hayal kurarsan hata edersin
Şimdi biz sana kaç kaç diyoz ya sen bundan kacamazsin da sülük gibi yapışır böyleleri bilirim

benim de sorunum aynı, nişanlıma güvenemiyorum( ama daha kötüsü evdekilerin, akrabaların, komşuların sürekli sorması "ne zaman evlilik? yaşın ilerliyo, ne bekliyosun hala? neden uzatıyosunuz başka bişey mi var?????" hatta nişanlımdan ayrılmayı düşünüyorum ama ailemin çevremin tepkisinden çekindiğim için bi türlü söyleyemedim derdimi( bi video buldum konu komşunun bitmeyen soruları tam bizi anlatıyo nişan atan var mı daha önce? yardımcı olursanız çok sevinirm...

Valla isin zor . Allah yardımcın olsun . Bir isin bası neyse sonuda öyle gider. Bence cek net duşun . Bunuda unutma eğer kaderinde varsa evlilik sen ne yaparsan yap evlenirsin . Yoksada ne yaparsan yap olmaz . Ama adam cin göz basade bilirsense biraz daha zamanla tanı . Sevecek yerini bulamazsan o zaman karar ver. Bu zamanda koca bulmak zor . Memurlarda çift maaş olsun . Rahat edelim diyor. Kimi alsan böyle düşünür. Kimi belli etmez . Ama bu belli eden tip . Tekrardan Allah yardımcın olsun

Meslektasimsin :) lütfen hem kendi iyiliğin hemde doğması muhtemel çocuklarının iyiliği için uzak dur bu adamdan. Allah daha iyileriyle karsilastirsin inşallah seni de. Kendini sev ve kendine bu kötülüğü etme :) Kaçarak değil uçarak uzaklaş

Acele etme. Hatali bi evlilik yapip yillarca mahvolmaktansa simdilik biraz beklemek zorunda kal inan bu daha iyi. Dogru kisiyi bekle, sabret derim

Kendin parayla ilgili her soruyu rahatca soruyosun adam sorunca bozuluyosun normal mi bu sence

sırf yokluktan bu adamla görüşeceksin. yapma. bundan kat kat iyilerine layıksın. bununla olmaz inan ki.

Söylediklerinize katılıyorum. Yaşım geçiyor, karşıma da kimse çıkmayacakmış gibi hissediyorum demeyin. Mutsuz ve sorunlu bir evlilik yapmaktansa biraz daha bekleyin. Adama ısınamamışsınız zaten neden kendinizi zorluyorsunuz

Namaz kılan biriyle karşılaşmamıştır.Bulduğuna da vesile olmak istemiştr.İnsan aynı dünyadan ister.Kılmıyorsa tercih etmez.Adam zaten başlamış.

evlenince işi bırakacağım filan deseniz ne bileyim azcık daha ölçüp tartın bence sonra karar verirsiniz hemen evlenecek değilsiniz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…