artı ve eksilerine bakıyorum eksiler fazla çıkarsa bırakıyorum. 2 haftadır çeşitli bahanelerle yüzyüze görüşmedim. son kez yüzyüze bakayım diye.. geçmişe dönüp olurmuydu acaba dememek için..nedense bana devam edeceksin gibi geldibunun nedeni de onun ilgili oluşu, senin üzerine düşmesi. ama inan ki bu insan evlendikten sonra harcadığın 1 liraya bile müdahale edecek. yerli yersiz patavatsızlıklar yapacak. katlanırım diyosan devam et.
fiziksel olarak etkileniyomusun peki begeniyomusunsanırım kabul etmiycem, haftasonu bi kere daha baksam mı bilmiyorum
namaz dinimizde önemlidir ben eşimle birlikte namaz kılmak onunla umreye gitmek dinimi beraber yaşamak istiyorum ona bunu ilk görüşmemizde söyledim oda onayladı öyle olabileceğini söyledi. ben de şans verdim.İkinizde de hoşlanmadığım şeyler oldu. Ama genel olarak çok uyumsuzsunuz. Siz evlenince de kocanızın ishal ya da kabız olduğunu söylemesinden tiksinirsiniz. Eş adayınızsa daha açık sözlü daha geniş. Namaz baskınıza da anlam veremedim. Onun sırtında mı geçeceksiniz? Hem daha hoşlanmıyormuşsunuz bile. Ayrıca 31 yaşında çalışan bir kadınsınız ve evlenmek istiyorsunuz. Tabi ki eş adayınızın sizin birikiminiz olup olmadığını merak etmesi normal. Sonuçta para kazanıyorsunuz ve evlenmek için de paraya ihtiyaç var değil mi? Siz de çalıştığınız için giderlere ortak olursunuz düşüncesiyle soruyor ama siz her seferinde net olmadığınız için adam tekrar soruyor. Ebeveyn banyolu ev istemesinin neyini garipsediğinizi de anlamadım. Adayda en hoşlanmadığım şey on günde seviyorum demesi ve sizden de beklemesi oldu. Genel olarak uyumsuzsunuz bence uzatmayın. Hoşlanmadığınız için de karşınızdakini daha fazla oyalamayın. Adamın acelesi var gibi.
fiziği düzgün, uzun boylu, yüzü normal, saçları kır, boyatsa iyi olur :)fiziksel olarak etkileniyomusun peki begeniyomusun
söylerim de tepki verir mi bilmiyorum. çünkü kardeşim biriyle görüştü o da biliyordu.. kardeşim görüştüğü kişiyi terk etti çünkü kpss çalışıyor atanmam senin için önemli mi demişti, o çocukta önemli atanmassan olmaz tarzı bişey söyledi kardeşim de ayrıldı ben bunu söyledim çocuğa, daha 4-5 gün oldu.. şimdi blöf yaptığımı anlar. bu konuda o da kardeşime hak verdi ve o çocuğu kınadı baya..konu sahibi eğer haftasonu görüşmeyi planlıyorsan ki öyle bir cümle kurmuşsun , tepkisini ölçmek için işi bırakmayı düşündüğünü, evlenince rahat etmeyi,ev hanımı olmayı planladığını söylesene.. benim hayalim isteğim bu de.. eminim ki senin bırakmana gerek kalmayacak.. o kişi orada bitirir net !
bence biraz daha tanışın evliliğe giden bir yolda herşey rahatça konuşulmalı diye düşünüyorum maddi manevi ne varsa net bi şekilde konuşulmalıöğretmen olmasının tatillerin aynı olmasından dolayı avantajı da var. benim için meslek önemli değil gerçi.karakter
önemli olan.mutlaka çıkar mı bilmiyorum, hep böyle tipler geliyor bunun ilgisiz hali
ben de artı ve eksileriyle değerlendirmeye çalışıyorum.
süpersiniz ya..
mutlusun galiba.. olumsuz yorum yapmamışsın.
cimri mi? hiç sevmem cimriyi.. çok hesapçı..
yemeğe gittiğiniz de hesap ödetiyor mu?
evet özetlemiş bakış açısını.. ben ev işlerinde yardımcı olunması gerektiğini söyleyince yüzleri düşüyor, hatta bazıları nasıl beklersin böyle şeyler gibi konuşuyor. öğretmen demek onlara göre para ve rahatlık.
ama hiç te öyle değil faranjitim 9 ay boyunca.. çok yoruyo zamane çocuğu.. eve gelince bazı günler 3-4 saat kendime gelemiyorum. ama onlar rahat etsinde kadın ezilsin hiç umurlarında değil.
bu görüştüğüm kişi beraber yaparız dedi en azından. tabi ne kadar doğru söylüyor bilemem.
ayy iğrenççç... tek derdi para olmasada büyük bi derdi. evlenememeyide dert etmiş kendine.bu adamla sakın evlenme.
yoksa evlenincd tuvalete çağırır bugün bu renk yaptım nasıl diye.
birikim yapmak tabiki iyi bişey ama daha yeni tanıdığın birine sürekli bunu sormak tek derdi para olduğunu gösterir.
yazımı mı okuttun :) ne dedi peki?bence biraz daha tanışın evliliğe giden bir yolda herşey rahatça konuşulmalı diye düşünüyorum maddi manevi ne varsa net bi şekilde konuşulmalı
sizin karşınızdaki erkek çok hassas bir yapıya sahip onun için sürekli özür diliyor çünkü sizi ncitmek kırmak istemiyor
dediğim gibi balık ve yengeç çok uyumlu,aynı meslek erbabı olmanızda büyük avantaj
biraz yanlış anlamış olabilirsiniz adayınızı zamanla daha da netleşecektir
ya aslında söz vermekten büyük laf etmekten çok kaçınır yengeç belki de ondan geçiştirdi sizi bir kaç yerde ve yine yineleyeyim sevdimi çok sever başka sever
tecrübe konuşuyor
sorunuza gelince hayatın müşterekliğinden bahsediyoruz ya hepimiz icraata gelince kaçıyoruz şöyle böyle diyerek flört dönemimizde de hesapları öderdi halen o ödüyor :)
alışveriş konusunda önce araştırır ve kaliteyi ucuza alır en iyisini alır kaliteyi sever tipiktir çok yengeç var tanıdığım basma kalıp gibilersizin yazınızı da okuttum
bence bi tanışın daha çok yenisiniz.
önce ben cimri değilim hesabımı biliyorum dediayy iğrenççç... tek derdi para olmasada büyük bi derdi. evlenememeyide dert etmiş kendine.
yazımı mı okuttun :) ne dedi peki?
hayat müşterek te evlendikten sonra :)
evlenince işi bırakacağım, ev hanımlığı benim hayalim deseniz ne der acaba?ayy iğrenççç... tek derdi para olmasada büyük bi derdi. evlenememeyide dert etmiş kendine.
yazımı mı okuttun :) ne dedi peki?
hayat müşterek te evlendikten sonra :)
önce ben cimri değilim hesabımı biliyorum dedi
sonra da adam mantıklı konuşuyor belli bir yaştan sonra beklentiler daha gerçekçi olmalı filan dedi
biz hak verdik adayınıza :)) hakkınızda hayırlısı olsun en doğru kararı vermeniz ümidiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?