evlenemiyorum bi türlü

bilemedim ki bu kadar maddiyatın konuşulması normal değil ama sen de konuşmuş sen de sormuşsun.. adam ilk günden "ev alsam kaç lira ekler üstüne" hesabına girmiş.

Bu kadar art arda sıraladıysanız zaten olanları bence de gönlünüz yok, hiç boşuna zaman kaybetmeyin derim.
Allah karşınıza gönlünüze göre birini çıkaracaktır.

Ogretmensin isin gucun var. Ama suana kadar aklini da kullanip coktan bu adamdan uzaklasman gerekirdi. Suan kac kurtul, acik ve net paraya onem veren tuhaf bir tip. Ama rica ediyorum evlenip de buraya yine konu acip hakliymişsiniz'a gelmesin durum cunku bu isin olmamasi gerektigi o denli ortada

senin kafan yatsa bunları sorun etmezsin ama oda tuhaf biriymiş..his olmadan evlilik olmaz boşver önüne bak :)

Hem çok paraci ki senin paradan ona ne ki ikide bir soruyor. Ayrıca aşırı gorgusuz. Gorgusuz insan çekilmez canım hiç girme bu yola zaten sevmiyorsunda. Yol yakinken yol ver gitsin .
evet biraz yokluk içinde büyümüş, ev almak hayali.. 2 haftadır işlerim vardı yüzyüze görüşemedim o yüzden bitirmedim.
hergün düşündüm ne yapsam bitirsem mi diye..

Sana bise deyim mi bunla evlenmeyi birak hayal kurarsan hata edersin
Şimdi biz sana kaç kaç diyoz ya sen bundan kacamazsin da sülük gibi yapışır böyleleri bilirim
yapıştı evet. bi gün zorladı beni sevmiyomusun diye.. ben de henüz o duygular oluşmadı bende.. senin davranışlarına göre oluşur diye düşünüyorum dedim. o günden beri daha ilgili, daha çok önem veriyor.
güvenmeden olmuyor. ben de ayrıldım, eğer eminsen ayrıl...
ama karşıma güvenebileceğim kişi hala çıkmadı
zaten öğretmen kıza gelen herkes böyle düşünüyor daha farklı düşünenle karşılaşmadım.
sevecek yanını bulur muyum ki diye bekliyorum. Ama hakkımda hayırsızsa Allah uzaklaştırsın bundan.
kendimi seviyorum da, karşıma çok insan da çıkıyor şuana kadar yüzyüze 50-60 arası kişiyle görüştüm.
hah tam bu diyeceğim insan çıkmayacak gibi geliyor. o yüzden şartları zorluyorum
dua edin bana
Kendin parayla ilgili her soruyu rahatca soruyosun adam sorunca bozuluyosun normal mi bu sence
bilemedim ki bu kadar maddiyatın konuşulması normal değil ama sen de konuşmuş sen de sormuşsun.. adam ilk günden "ev alsam kaç lira ekler üstüne" hesabına girmiş.
ben hiç konu açmadım. o hemen evlenelim babam düğün paramı ayırdı dedi. ben de ne kadar ayırdı dedim ki kendisi de cevap vermedi. bana soruyor ama kendine gelince cevap yok :)
ben ona hiç sormadım birikim falan
sorun kimseye ısınamamam.. o yüzden belki ısınırmıyım diye deniyordum ki bu anlattıklarım kafama takıldı yine ısınamadım.

Evlediktn sonra çalma m de ene dicek
dedim borcumuz falan olmazsa çalışma, borç olursa zaten 2 mizde sıkıntı çekeriz diyor.
zaten hemen ev alalım demişti. borcumuz olcak yani ona göre :)
evlenince işi bırakacağım filan deseniz ne bileyim azcık daha ölçüp tartın bence sonra karar verirsiniz hemen evlenecek değilsiniz ya
tabiki yaza kadar düşünmem dedim kendisine.. hemen söz nişan düşünmüyorum.. içime sinseydi düşünürdüm
Evlenmek için evlenmeye çalışıyorsunuz sanki. Büyük hata, yanlış insan..
doğru insan gelse keşke

Bu kadar art arda sıraladıysanız zaten olanları bence de gönlünüz yok, hiç boşuna zaman kaybetmeyin derim.
Allah karşınıza gönlünüze göre birini çıkaracaktır.
amin inşallah.. 32 ye ramak kaldı. yaşıtım olan erkekler evlendi. bulamıyorum düzgün birini. ama sevmeden de evlenmek istemem. rabbim yardımcım olsun
Allah korusun. pişman olacağım evlilikten.
bekar kalıp niye evlenmedim diye de pişman olmaktan Allah a sığınıyorum.
paraya önem veriyor ama tüm insanlar artık öyleymiş gibi gelmeye başladı. yazın biriyle görüşmüştüm. ortak hesap açarız dedi daha tanışalı 10 dk. omadan. sanki çok zengin öğretmenler. aldığımız 2350 tl maaş

senin kafan yatsa bunları sorun etmezsin ama oda tuhaf biriymiş..his olmadan evlilik olmaz boşver önüne bak :)

hissetmeden ben de yapamıyorum zaten

50-60 arası kişiyle mi görüştün benim toplasan 5 bile yoktur evlilik için görüştüğüm kişi sayısı. ne kadar kısmetlisin nasıl nerede tanıdın bunca insanı?

Hakkinda hayirlisi olsun. Ama gercekten insana insan oldugu icin deger verenler hala var. Umudunuzu kaybetmeyin. Memur takintili insan da cok gordum, karşisindaki sadece memur diye evlenen de gordum. Bu konuda maddi durumunu belli etmeyerek yaklasabilirsin, mesela araban oldugunu soylemezsin, yeni biriyle gorusursen iki sokak arkaya park edip bir bahane bulup çikista yoluna gidersin. Ya ne bileyim ben de birini sadece maddiyat veya sadece gorunusle yargilamayi dogru bulmuyorum. Seni sen oldugun icin seven biri ciksin insallah karsina. Biz 6 kardesiz, maddi zorlugun onde giden sekliyle buyuduk ama cok sukur maddiyat konusunda takintili veya paragoz olmadik.

Tamam canım hani yokluk içinde büyümüş tür ev almak hayali olabilir de bu gorgusuzluk neyin nesi. Çekilir mi allah aşkına. Benim anneannem okuma yazma bilmez koyde büyümüş ve halada koyde yaşıyor o kadar Görgülü bir kadındır ki bu adamın lafları ni duysa hayrete düşer. Yani iyi düşün bence karar ver ona göre bir son ver uzattikca uzar zaten yapışkan birine benziyor. Zor bırakır peşini.

50-60 arası kişiyle mi görüştün benim toplasan 5 bile yoktur evlilik için görüştüğüm kişi sayısı. ne kadar kısmetlisin nasıl nerede tanıdın bunca insanı?
24 yaşımda atandım o günden bu yana çevremdekiler, aile dostları, arkadaş çevrem sürekli çalışırlar beni evlendirmek için. daha görüşmeyi kabul etmediklerim var..
işte çok sıkıldım o yüzden. fazla kişiyle görüşmekte iyi değil. olacak birisi olsun tam olsun. ama elimizde değil işte.
çok seçici olma diyorlar, ne biliyim böyle şeyleri herkes takmadan mı evleniyo bilmiyorum

önceki görüştüklerimin çoğuna araba babamın dedim. bir tanesi şöyle demişti: ben de arabamı babama bırakıcam :O
sen bilirsin dedim geçtim zaten içim ısınmamıştı bir daha görüşmemiştim.
ama maaşının olduğunu biliyorlar ya pek kar etmiyo onlar.
bundan 5-6 sene önce bi öğretim görevlisi vardı. önce netten görüşmüştük , evlendikten sonra istifa edeceğime inandırdım ve bir daha aramadı. yüzyüze görüşmeden bitmişti.2 hafta sonra başka bi öğretmen kızla nişanlandı. hiç umrumda değil tabi.
evet ya görgüsüz insanlarla çok karşılaşıyorum bağışıklık mı geliştirdim acaba.
bu haftasonu da bakıyım da..

öğretmen olup da atanmak varmış

ama işte, nasip bu işler.. ben hala aynı şeyi savunucam, bu adamla mutlu olamazsın.

öğretmen olup da atanmak varmış

ama işte, nasip bu işler.. ben hala aynı şeyi savunucam, bu adamla mutlu olamazsın.
bu adamla mutlu hissetmemeye devam edersem evlenmeyi düşünmüyorum zaten
evlenemeyince erkenden atansanda evlenemiyorsun. nasip
İnşallah sen de atanırsın. mesleğimi seviyorum ama böyle çıkarcılarda çok buluyo beni.

hakkımızda hayırlısı. benim aday adayı adayım bile yok, o derece

ne kadar zevzek bir adam o oyle... arkadasim boyle evlilik olmaz yasin daha ne ki boylesiyle evlenecegine hic evlenme daha iyi

ne kadar zevzek bir adam o oyle... arkadasim boyle evlilik olmaz yasin daha ne ki boylesiyle evlenecegine hic evlenme daha iyi
zaten pek ısınamamıştım, iyice soğudum
gereksiz ayrıntıya çok giriyo. sınıf öğretmeni olduğundan mı acaba.. çocukların seviyesine ine ine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…