• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenemiyorum bi türlü

dışkı muhabbetini şimdi okudum yuh diyorum:KK57: kiraz çekirdeğinin çıktığını nasıl görmüş, yaptıktan sonra dönüp inceliyor demek ki tövbe yarabbi:KK57: seninle konuşacak başka konu bulamıyor mu bu adam b.k muhabbeti yapmış. bu adamdan bi cacık olmaz.
Bebeklerin bezinde ister istemez görülüyo da
Bu adam kendikini nasıl görmüş bilinmez :KK53: neyse hoş bi konu değil zaten kapadım gagamı :oops:

dışkı muhabbetini şimdi okudum yuh diyorum:KK57: kiraz çekirdeğinin çıktığını nasıl görmüş, yaptıktan sonra dönüp inceliyor demek ki tövbe yarabbi:KK57: seninle konuşacak başka konu bulamıyor mu bu adam b.k muhabbeti yapmış. bu adamdan bi cacık olmaz.

Adam b.kunda boncuk ariyor galiba :KK70::KK70:Donup seyretmis herhal yoksa cekirdegi baska nasil gorecek :KK30:

daha içine sinmemişsin konuşcakmisin adamla...
daha önce kagit üzerine evililk yaptığı için güvenemiyorsun. konuyu hepsini tümümyle okudum.)
bana çok itici geldi adam ya ila paraa.

Adam dürüst ve samimi birine benziyor. Rol yapmıyor. Evlilik istiyor bu kişi. Siz duygularinizdan emin olun. İçinizde kipirti yoksa ona karşı olmaz zaten.

Adam b.kunda boncuk ariyor galiba :KK70::KK70:Donup seyretmis herhal yoksa cekirdegi baska nasil gorecek :KK30:
Eserini inceliyodur. Zaten pinti birine benziyo,bosa giden var mi diye bakiyodur :p
Yalniz kardes adam itici ama sen de pek hos muhabbet degilsin gibi. Ne bilim degisiksiniz bence ikiniz de :)

seni bankamatik olarak görüyor. çalışmıyor olsaydın bakalım bu kadar ilgili alakalı(!) olacak mıydı?
zaten okuldaki biri lise mezunu kuzeniyle tanıştırmak istemiş, ben üni mezunu çalışan istiyorum deyip görüşmemiş.
niyetini açıkça söyledi.

Kaç bu adamdan. Dışkısını bile anlatiyor, igrenc..
evet ben kızınca defalarca özür diledi ama aklıma geldikçe midem bulanıyor. seviyesiz biraz.
Ya zaten içine sinmemiş. Boşver bu adamı bence sen. Davranışları tuhaf geldi bana da ne çıkacağı belli olmaz bu adamdan.
anlamaya çalışıyorum işte.. :(
Ne çok yazmışsın
Normalde de böyle detaycı ve çok konuşuyosan ondan mı evlenemedin ki :KK53:
Şaka tabi ya, hatta herkes evlenmek zorunda değil diyenlerdenim ben. Nasip kısmet olursa olur
yok o benim az konuştuğumdan şikayetçi.. detayı yorumlarınızı o na göre yapın diye yazdım.yorumlarınız önemli bence.
ay çok itici geldi bu aday hemen başından sav bence
savarım belki, ne biliyim niye doğru düzgün bi insan çıkmaz karşıma..çıkıyorda ben mi göremiyorum.
Çüş ! desem ayıp mı olur şimdi
Daha seni seviyorum bile dememişsin
Adam aylık gelirinizden girmiş, evlilikten çıkmış. Dönmüş dolaşmış yine banka şifresinde bitivermiş evlilik kisvesi adı altındaki cümleler.
Kabızlığa vs. hiç girmeyeyim patavatsız mı hiç mi çekinmiyo bilmem, ilk tanışma zamanları insnalaırn en kibar halidir. Evlenince düşünemiyorum.
Duşa da değinmeden geçemeyecem, fazla gevşek bi tip gibi
Bana pek iyi bi aday gibi gelmedi, tercih senin tabi
1.5 ay içinde olanlar...
karşındakinin kafası başka çalışıyor para para para...
evlenmek olmak içinde böyle biriyle evlenmez başına daha büyük bela sararsın nerdeyse 7 senelik evliyim ortak ihtiyaçlarımız için tabiki ikimizde bişeyler veriyoruz ama kendim içinde para ayırırım eşimde ne kadar ayırdın naptın o parayı diyede ağzını açıp sormaz olması gerekende bu bence
ne güzel maaşallah. bana gelenin gözünü de para bürür.
kusura bakma ama adam bana pinti biri gibi geldi
hafif pinti.. ağır derecedeyse bilemiycem
anlıyorum seni ama inan ki şu adamla evlenirsen bugünlerini mumla ararsın.. biz de eşimle aynı işi yapıyoruz ama maddi durumumuz anca kız isteme nikah döneminde ortaya çıktı öncesinde bi kere bile lafını etmedik.. çocuk yapma yaşı da 45e kadar dayandı yani geç olsun güzel olsun içine bile sinmemiş bir şeye nasıl evet diceksin.. insan konulara fransız kalıyorum diye de evlenmez yahu o arkadaşların gider yenileri gelir ama sen aynı adamla evli kalmış olcaksın. kaldı ki bana göre beni sev diye zorlayan yalvaran insan acizin özgüvensizin tekidir, maddi konuları da geçtim sırf bu yüzden bile uzak durulur böylelerinden.. yine de sen bilirsin burda bir sürü insan fake hesap açıp karşılarındakinin gerçek yüzünü anlamış sen de dene diyemem ama aklında olsun
ben de fake hesap açsam bilmiyorum. okuldaki biri birisi var görüşür müsün demiş. oda şuan biriyle görüşüyorum demiş. ben de dedim banada söylüyorlar diye :D
adamın diyaloğunun %95 i para . matematik öğretmeniymişsin. seni böyle görüyor bu adam

Eki Görüntüle 1744511
çok güldüm bu resme :D maalesef
Son derece itici bir tip.
Görgüsüz mü desem, aç gözlü mü desem yoksa ne konuştuğunu bilmez mi desem bilemedim.
Ama senin de hataların var. Namaza zorlamak gibi.
Eğer böyle bir kriterin varsa senden önce namaz kılan biriyle görüşmeni tavsiye ediyorum.
Namaz zorlamayla olacak bir şey değil. İçten gelmesi lazım.
ben zorlamadım orda yanlış anlaşılma olmasın. ben başlıycam dedi ve kendi başladı..ben başlatmadım.ama devam ediyor mu diye merak ettiğimden sordum. Annesi 4 sene önce vefat etmiş ve vefat ederken namazlarını kıl demiş. o yüzden başlamak istiyordum zaten senle alakası yok dedi. Allah rızası için kılıyorum dedi.
kısaca kendini açık açık ifade etmiş öyle gizli kapaklı gösterip gerçek yüzü sonradan ortaya çıkanlarda var
evet çok açık sözlü. yerli yerinde olması gerekiyor açık sözlülüğün ama ...
1,5 ayda böyleyseniz ohooo diyesim geldi
Adama namaz kıldın mı diyosun ( Bence senin sormanda yanlış ,kul ile Allah arasında böyle şeyler )
Adam yine duşa bağlıyo konuyu, iki de bir duş ihtiyacı oluyo herhalde. Hayır olsun :KK48:
Evden de ebeveyn banyosuna ve ard arda duşa girmeye bağlamıştı
Sapıkımsı :KK22:

ne biliyim konuya katılsam nasıl bağlayacak bilmiyorum artık. bekarlıktan biraz sapıtmış heralde
Adam normal değil, ama sizin de yanlışlarınız var.

Zekatını verdin mi, sabah namazına kalktın mı..sizin için mi yapacak bunları?

Nereli bu arkadaş, öğretmen olmasına rağmen nerede ne konuşulur çok bilmiyor. Para muhabbeti hiç hoş değil, cinsellik için de sizin ağzınızı arıyor sanki. Ne kadar rahatsanız ona göre konuşacak.

Sevgi konusunu bilemedim. Bazı insanlar gerçekten sevgiye aç.
seviyormu ben de bilmiyorum ama hemen evlenmek istiyor. 3-5 ay önce bi kızla görüşmüş.çok rahatmış,bunu dudağından öpmüş bu da eski sevgilisiyle neler yapmıştır diye düşünerek ayrılmış.. benim de geçmişte kağıt üzeri bi nikah olayı var sonuçta. ölçmeye mi çalışıyor anlamadım.
zekattan o konu açınca sordum ama paradan çok konu açınca,pinti mi diye de merak ettim. dini hassasitini de bilmek istedim.sonuçta tanımak için konuşuyoruz.
namaz konusunda ben zorlamadım.ben başlıycam dedi ve kendi başladı..ben başlatmadım.ama devam ediyor mu diye merak ettiğimden sordum. Annesi 4 sene önce vefat etmiş ve vefat ederken namazlarını kıl demiş. o yüzden başlamak istiyordum zaten senle alakası yok dedi. Allah rızası için kılıyorum dedi.
Hemen seviyorum demesi, konuları bir şekilde sekse getirmesi artık o cidden evlilik istiyor belli :)
Kafasında belli bir eş tipi vardır sen ona uyuyorsundur o yüzden seviyorum der yani. Sen değilde ayşe olsaydı muhtemelen ona da seviyorum derdi.
Bir de her gün illa maddiyat konuşması yapıyor musunuz? Üst üste yazınca insana absürt geliyor ama konuşmalar yaygınsa normal bence. Sonuçta yaşınız haliniz belli. Baştan her şeyi konuşmak daha mantıklı geliyor bana.
her gün yapmıyoruz ama 1.5 ay da bu kadar maddiyat konusu geçti.hepsini yazdım. haftada 1-2 olmuştur ortalama.
önceden bi hemşirele görüşmüş olmamış,sebebi de bu ona seni seviyorum demiş. hemşire de hiç ona söylememiş öyle şeyler,git gide soğuk davranmış. yani kriterine uyan herkese söylüyor gibi geldi bana. bir de şu dışkı konusunda ben baya kızınca hemen seni seviyorum dedi. ben de benim hoşlanmadığım bi durum olunca hemen öyle söylüyosun dedim. yok gerçek duygularım, böyle düşünürsen üzülürüm dedi.
Sende aynı şekilde yanıt veriyorsun aslında
Evlendin de maaş kartına mı kaldı iş ?
Daha 1,5 ayda para pul mevzusuna girmek yersiz deseydin
Ben duygu göremedim hiç, iş ortağı gibi dialoglar
yersiz dedim ama karşıdaki paradan konu açınca ısrarla, dur bakayım böyle söyleyince tepkisi ne olacak diye merak ettim. ben de duygu yok zaten o olduğunu iddia ediyor. ben tanıdıkça belki duygu olur diye düşündüm ama olamayack sanırım

Sürekli birileriyle görüşüyorum hiç elektrik alamıyorum.
1.5 aydır birisiyle görüşüyorum. ben öğretmenim oda öğretmen.ben 31 ve o 35 yaşında bekar..
benim burcum balık onun ki yengeç...
bi arkadaş tanıştırdı.benim aklıma takılan şeyler oluyor:
-ilk görüştüğümüz gün beni aradı, benimle tekrar görüşmek istediğini,olumlu olduğunu söyledi. ben de tamam dedim. sonrasında arabanın markası modeli ne dedi? biraz şaşırdım ama arabalara belki merakı vardır diye söyledim.(görüştüğümüz yerden ayrılırken bırakıyım demişti ben de arabayla geldim demiştim.)
-3 gün sonra benim şu kadar birikimim var ev almayı düşünüyorum dedi.senin maddi birkimin var mı dedi? ben de yok babam emekli anca geçiniyoruz dedim. ama çok şaşırdım.neyse biraz daha tanıyım dedim.
-evlerden bahsederken "ebeveyn banyosu olmasını çok önemsiyorum çünkü çocuklar büyüyünce siz niye sık banyo yapıyosunuz ya da arka arkaya banyo yapıyosunuz diye soruyolarmış, o yüzden mutalaka alacağım evde olması lazım dedi.ben yine şok.. konuyu değiştirdim dirtekt.
-10 gün sonra sonra seni seviyorum dedi ben de erken bu tür konuşmalar için dedim.( çünkü bende bir hissiyat oluşmadı.)sonra süreki her tel. de söyledi sevdiğini bana da sende söyle diye baskı yaptı.en sonunda bişey hissetmediğimi tanıyıp karar vereceğimi, sevgi saygı anlayış olunca hislerinde gelebileceğini söyledim. oda benden kaynaklanan bi sebebi var mı dedi. ben de hep kendinden bahsettiğini beni dinlesede konuştuğum konulara yorum yapmadığını ve havada kaldığını söyledim. kendimi değerli hissetmiyorum seninle konuşurken dedim. oda daha dikkatli davranacağını söyledi ve daha dikkatli davrandı..
-günde 5-6 defa arıyor.. ilgili.. her fırsatta görüşmek istiyor,aynı şehirdeyiz.ama ben sadece haftasonları görüşüyorum. gün içinde az aklıma geliyor. o sitem ediyor sen hiç aramıyorsun diye. ama ben karasız olunca sanırım, fazla ilgi gösteresim gelmiyor. normalde çok ilgili biriyimdir.
-geçende 3 ay a kadar düğünüzü yapalım dedi. fazla uzatmayalım ne gerek var zaten birbirimizi seviyoruz. sen söylemesen de ben senin beni sevdiğini biliyorum,hissediyorum dedi. düğün adetlerinden bahsederken babam ayırdı düğün paramı dedi. ,ne kadar ayırdı dedim..(ben de öylesine sormuştum önemli değil aslında benim için) söylemek istemedi bilmiyorum dedi ve hemen arkasından senin maddi birikimin ne kadar dedi? ben de ilk tanıştığımız haftada sormuştun o zaman bi tepki gösermedim ama bizim adetlerimize göre ayıp, bir kıza böyle sorulması dedim. sen de bana sordun dedi.. sen konuyu açınca öylesine sordum dedim. o da :ben seni tanımak için sordum hani savurganmısın diye dedi.
biz zaten konuşmmamızda evlenince ayrı gayrı olmayacak diye konuşmuştuk niye birikim soruyo ısrarla anlamıyorum :O
-geçen tel.le konuşurken zekat tan konu açıldı birisinden bahsediyordu. benimde birden aklıma geldi sen zekatını verdin mi dedim(parası olduğu için).. bu sene vermedim her sene veriyordum da dedi.hemen arkasından sen verdin mi dedi.. param olduğu zaman veriyorum dedim.(ağzımdan laf mı almaya çalışıyor acaba, birikimimin olduğunu ve ona söylemediğimi düşünüyor gibi hissettim,yanlış hissetmişte olabilirim)
-evlenince ayrımız gayrımız olmasın, zaten birbirimizin internet bankacılığı şifrelerini bilcez dedi. ben de tamam dedim. zaten tek öğretmen maaşıyla ev almak geçinmek zor o konuyu dert etmedim. ben de alışverişime karışılmasından hoşlanmayacağımı, giyimime önem verdiğimi söyledim.oda ben de senin güzel giyinmeni isterim dedi.
-ben ilk konuşmamızda dini hassasiyetlerden bahsetmiştim oda namaza benle görüşmeye başladıktan sonra başladı. arada soruyordum kıldın mı diye.. dün sabah 8 de aramıştı.. bugün sabah namazına kalkabildin mi dedim ..ya kalktımda aslında kılamadım, duş almam gerekti duş alıncada yetişmedi dedi. :O yine konuyu değiştirdim..
-geçen akşamda midem ağrıyo dedi .ben de kekik iyi gelir dedim. o da: zeytin çekirdeği de iyi geliyormuş,zaten kiraz çekirdeği yutsan dışkıda çıkıyor ama zeytin çekirdeği çıkmaz demek ki sindiriliyor dedi. ben de midemi bulandırdın dedim. özür diledi bir daha yapmam dedi.
ilk görüştüğümüz haftalarda da kuru yiyince kabız oluyorum yemek yapmam lazım demişti.. çok açık sözlüsün demiştim.o zaman da özür dilemişti.
ben hoşlanmıyorum bu tür konuşmalardan, biraz daha seviyeli olsun istiyorum. ama ondaki kültür seviyesni değiştiremem sonuçta.
-her konuşmamızda baskı yapıyor illaki seni seviyorum de diye.. ben de henüz karar vermediğimden mi güvenmediğimden mi,yoksa hiç mi sevmiyorum, bilmiyorum söylemek istemiyorum. çok kararsızım
daha önce de tayin için nikah yapmıştım ve evlenmeden,kağıt üzerinde kaldı, ayrılmıştım 5 sene önce.. o yüzden korkularım da var evliliğe dair. bu konuyu da hiç takıntı yapmadı sana güveniyorum dedi. o daha önce 3-4 kızla çıkmış. nişan söz evlilik geçirmemiş.

evli bayanlar, ne yapayım sizce..
bekarlarda yorum yapabilir tabi :)
Ben bile soğudum yeminlen

yersiz dedim ama karşıdaki paradan konu açınca ısrarla, dur bakayım böyle söyleyince tepkisi ne olacak diye merak ettim. ben de duygu yok zaten o olduğunu iddia ediyor. ben tanıdıkça belki duygu olur diye düşündüm ama olamayack sanırım

Duygun olsa bile vazgeç derdim, o biçim bi tip yani elindeki aday
Madem duygu da yok ne uğraşıyosun ? Saçma sapan konuşmalarından kurtulmaya bak

Iyi de buraya yazdığınız her şeyi karşı tarafla açık açık bir konuşsanız belki sorun çözülür, açık olun biraz, o söylemiş siz içiniZden kurmuşsunuz miye onu dedi niye bunu dedi, belki onun da duymak istediği sözler var onları duymamadınız üçün sürekli soruyor, ama siz bence omasanız hiç sevmiyorsunuz hissettiğim o ki zorlamanın da manası yok bitecek gibi duruyor

F freeware sırf yaşın 32 ye geliyor diye içine sinmeyen birini içine zorla sindirmeye çalışma. bu adamı düşününce felaket ben geliyorum diyor resmen. bir kere yeni tanıştığı bir kadınla nasıl konuşacağını bile bilmiyor. yok sulu yemem lazım kabız oluyorum yok bilmem neyin çekirdeği yedikten sonra çıkıyor bilmem ne, bunlar ne kadar itici konular. ayrıca o ikide bir duş muhabbeti de kesinlikle cinsellikle ilgili bir yoklama. girizgah yapıyor seni ölçüyor. yani desen ki çok sık duş alır mısın, evet alırım, tabii evlendiğimizde şeyden:KK53: sonra da duş alıcaz diye gidebilir muhabbet:))))

ve çok maddiyatçı. bir erkek utanır ya yeni tanıştığı kadına senin birikimin var mı demeye. ben bu adamı adam gibi göremedim. karar senin elbette. ama fiyasko bu herif.

Yani kusura bakma ama bu adam sana dolar gözüyle bakıyor.Ayrıca bir erkegin bir kadına saygısı gerçekten varsa ve ona deger veriyorsa duş almam gerekti gibi gelimeler kullanmaz burası hiç hoşuma gitmedi...Yazdıklarında beni rahatsız eden davranışlar söz konusu !Seni kesinlikle mutlu edemez bu adam ! Evleniceksen mutluluk ve huzur için bir evlilik yapman gerekiyor.

Yengeçlerin parasal olarak kendilerini güvende hissetmek adına materyalist görünmeleri maalesef onların eksi yönleri.
Bunun dışında bu adamda aşağılık kompleksi var.
Bildiğin ruh hastası.
Şimdiden mideni bu şekilde bulandıran lakayt biriyle evlenmeyi düşünmek ne diye?

Kaç, kaç, kaç.
32. yaşıma doğru kaçıyorum. çok bunalımdayım yaa
evet genel kültür seviyesi düşük geliyor zaten banada.. sabaha kadar midem bulandı.
yani.. bana söylemese, ne yaparsa yapsın dışkısıyla :D
daha içine sinmemişsin konuşcakmisin adamla...
daha önce kagit üzerine evililk yaptığı için güvenemiyorsun. konuyu hepsini tümümyle okudum.)
bana çok itici geldi adam ya ila paraa.
yanlış okumuşsun.o tayin için kağıt üzeri evlenip 2 hafta sonra boşanan benim. :D
o hiç problem etmedi dedim.
Adam dürüst ve samimi birine benziyor. Rol yapmıyor. Evlilik istiyor bu kişi. Siz duygularinizdan emin olun. İçinizde kipirti yoksa ona karşı olmaz zaten.
dürüst sanırım ama konuşma seviyesi itti beni. bide yüz ifadesi hoşuma gitmiyor. kıpırtı yok. tanışmayayım bari kardeşiyle
Eserini inceliyodur. Zaten pinti birine benziyo,bosa giden var mi diye bakiyodur :p
Yalniz kardes adam itici ama sen de pek hos muhabbet degilsin gibi. Ne bilim degisiksiniz bence ikiniz de :)
ya muhabbette karşıdakine göre olur. arkadaş arasında beni hoş muhabbet bulurlar ama bu adamla muhabbet edemiyorum telefonu kapatsam kar belliyorum..ne biliyim kendimi zorluyorum..şaşkınlıktan heralde..
Ben bile soğudum yeminlen
sen de soğuduysan olmaz artık :) şaka bi yana ben aslında pek ısınamadım.ısınıyım de evleniyim artık diye çabaladım ama onun bu yaptıkları ısınmamı engelledi.
Duygun olsa bile vazgeç derdim, o biçim bi tip yani elindeki aday
Madem duygu da yok ne uğraşıyosun ? Saçma sapan konuşmalarından kurtulmaya bak

annem babam da niye kimseyle olmuyor, evlenemiyorsun diye üzlüyor. çevremdekiler artık fazla seçici olma evlen gitsin herkesin bi kusuru var diyor. seçici olma artık diyorlar.. itiraf etmeliyim ki kendimi zorladım

adam sizi gerçekten para olarak görüyor ilk olarak bunun içi vazgeçeceksiniz
eşim beni ilk gördüğünde beğendi ben ilgilenmedim hiç adam sonra allem etti kallem etti kendini bana sevdirdi aşık etti konuşmalarıyla yaptıklarıyla sizin eş adayınız resmen sizi iğrendiriyor kendisinden.

bunalmaya gerek yok bence teyzem 30 yaşında evlendi erken olduğunu düşünüyo zaman zaman

annem babam da niye kimseyle olmuyor, evlenemiyorsun diye üzlüyor. çevremdekiler artık fazla seçici olma evlen gitsin herkesin bi kusuru var diyor. seçici olma artık diyorlar.. itiraf etmeliyim ki kendimi zorladım

Bu adamı annenle tanıştır, annen bi daha sana evlilik imasında bile bulunmaz :KK53:

Yani kusura bakma ama bu adam sana dolar gözüyle bakıyor.Ayrıca bir erkegin bir kadına saygısı gerçekten varsa ve ona deger veriyorsa duş almam gerekti gibi gelimeler kullanmaz burası hiç hoşuma gitmedi...Yazdıklarında beni rahatsız eden davranışlar söz konusu !Seni kesinlikle mutlu edemez bu adam ! Evleniceksen mutluluk ve huzur için bir evlilik yapman gerekiyor.
evet ya ben de duş konusunda senin gibi düşünüyorum. bi tek bana mı garip geldi bu davranışlar diye konu açtım.
Yengeçlerin parasal olarak kendilerini güvende hissetmek adına materyalist görünmeleri maalesef onların eksi yönleri.
Bunun dışında bu adamda aşağılık kompleksi var.
Bildiğin ruh hastası.
Şimdiden mideni bu şekilde bulandıran lakayt biriyle evlenmeyi düşünmek ne diye?
çok ısrarcı ve ilgili diye bırakmadım 1.5 aydır. bu duş almam gerekti ve dışkı olayı arka arkaya olunca iyice gıcık oldum.

bunalmaya gerek yok bence teyzem 30 yaşında evlendi erken olduğunu düşünüyo zaman zaman
30 yaşındayken bunalmıyodum ama 32 oluyorum 2016 ya girdik. yıllar geçtikçe içim acıyo
Bu adamı annenle tanıştır, annen bi daha sana evlilik imasında bile bulunmaz :KK53:
bi kere başkası için yaptım zaten öyle.. annem 20 dk dayanabildi..hadi kalkalım işimiz var dedi:KK70:
annem de baya grip şu aralar, tanıştırmaya değmez mi diye düşünüyorum. zaten pek ısınamamıştım kk soğuttu iyice beni :KK70:

Back
X