seni bankamatik olarak görüyor. çalışmıyor olsaydın bakalım bu kadar ilgili alakalı(!) olacak mıydı?
zaten okuldaki biri lise mezunu kuzeniyle tanıştırmak istemiş, ben üni mezunu çalışan istiyorum deyip görüşmemiş.
niyetini açıkça söyledi.
Kaç bu adamdan. Dışkısını bile anlatiyor, igrenc..
evet ben kızınca defalarca özür diledi ama aklıma geldikçe midem bulanıyor. seviyesiz biraz.
Ya zaten içine sinmemiş. Boşver bu adamı bence sen. Davranışları tuhaf geldi bana da ne çıkacağı belli olmaz bu adamdan.
anlamaya çalışıyorum işte..
Ne çok yazmışsın
Normalde de böyle detaycı ve çok konuşuyosan ondan mı evlenemedin ki

Şaka tabi ya, hatta herkes evlenmek zorunda değil diyenlerdenim ben. Nasip kısmet olursa olur
yok o benim az konuştuğumdan şikayetçi.. detayı yorumlarınızı o na göre yapın diye yazdım.yorumlarınız önemli bence.
ay çok itici geldi bu aday hemen başından sav bence
savarım belki, ne biliyim niye doğru düzgün bi insan çıkmaz karşıma..çıkıyorda ben mi göremiyorum.
Çüş ! desem ayıp mı olur şimdi
Daha seni seviyorum bile dememişsin
Adam aylık gelirinizden girmiş, evlilikten çıkmış. Dönmüş dolaşmış yine banka şifresinde bitivermiş evlilik kisvesi adı altındaki cümleler.
Kabızlığa vs. hiç girmeyeyim patavatsız mı hiç mi çekinmiyo bilmem, ilk tanışma zamanları insnalaırn en kibar halidir. Evlenince düşünemiyorum.
Duşa da değinmeden geçemeyecem, fazla gevşek bi tip gibi
Bana pek iyi bi aday gibi gelmedi, tercih senin tabi
1.5 ay içinde olanlar...
karşındakinin kafası başka çalışıyor para para para...
evlenmek olmak içinde böyle biriyle evlenmez başına daha büyük bela sararsın nerdeyse 7 senelik evliyim ortak ihtiyaçlarımız için tabiki ikimizde bişeyler veriyoruz ama kendim içinde para ayırırım eşimde ne kadar ayırdın naptın o parayı diyede ağzını açıp sormaz olması gerekende bu bence
ne güzel maaşallah. bana gelenin gözünü de para bürür.
kusura bakma ama adam bana pinti biri gibi geldi
hafif pinti.. ağır derecedeyse bilemiycem
anlıyorum seni ama inan ki şu adamla evlenirsen bugünlerini mumla ararsın.. biz de eşimle aynı işi yapıyoruz ama maddi durumumuz anca kız isteme nikah döneminde ortaya çıktı öncesinde bi kere bile lafını etmedik.. çocuk yapma yaşı da 45e kadar dayandı yani geç olsun güzel olsun içine bile sinmemiş bir şeye nasıl evet diceksin.. insan konulara fransız kalıyorum diye de evlenmez yahu o arkadaşların gider yenileri gelir ama sen aynı adamla evli kalmış olcaksın. kaldı ki bana göre beni sev diye zorlayan yalvaran insan acizin özgüvensizin tekidir, maddi konuları da geçtim sırf bu yüzden bile uzak durulur böylelerinden.. yine de sen bilirsin burda bir sürü insan fake hesap açıp karşılarındakinin gerçek yüzünü anlamış sen de dene diyemem ama aklında olsun
ben de fake hesap açsam bilmiyorum. okuldaki biri birisi var görüşür müsün demiş. oda şuan biriyle görüşüyorum demiş. ben de dedim banada söylüyorlar diye
adamın diyaloğunun %95 i para . matematik öğretmeniymişsin. seni böyle görüyor bu adam
Eki Görüntüle 1744511
çok güldüm bu resme

maalesef
Son derece itici bir tip.
Görgüsüz mü desem, aç gözlü mü desem yoksa ne konuştuğunu bilmez mi desem bilemedim.
Ama senin de hataların var. Namaza zorlamak gibi.
Eğer böyle bir kriterin varsa senden önce namaz kılan biriyle görüşmeni tavsiye ediyorum.
Namaz zorlamayla olacak bir şey değil. İçten gelmesi lazım.
ben zorlamadım orda yanlış anlaşılma olmasın. ben başlıycam dedi ve kendi başladı..ben başlatmadım.ama devam ediyor mu diye merak ettiğimden sordum. Annesi 4 sene önce vefat etmiş ve vefat ederken namazlarını kıl demiş. o yüzden başlamak istiyordum zaten senle alakası yok dedi. Allah rızası için kılıyorum dedi.
kısaca kendini açık açık ifade etmiş öyle gizli kapaklı gösterip gerçek yüzü sonradan ortaya çıkanlarda var
evet çok açık sözlü. yerli yerinde olması gerekiyor açık sözlülüğün ama ...
1,5 ayda böyleyseniz ohooo diyesim geldi
Adama namaz kıldın mı diyosun ( Bence senin sormanda yanlış ,kul ile Allah arasında böyle şeyler )
Adam yine duşa bağlıyo konuyu, iki de bir duş ihtiyacı oluyo herhalde. Hayır olsun

Evden de ebeveyn banyosuna ve ard arda duşa girmeye bağlamıştı
Sapıkımsı
ne biliyim konuya katılsam nasıl bağlayacak bilmiyorum artık. bekarlıktan biraz sapıtmış heralde
Adam normal değil, ama sizin de yanlışlarınız var.
Zekatını verdin mi, sabah namazına kalktın mı..sizin için mi yapacak bunları?
Nereli bu arkadaş, öğretmen olmasına rağmen nerede ne konuşulur çok bilmiyor. Para muhabbeti hiç hoş değil, cinsellik için de sizin ağzınızı arıyor sanki. Ne kadar rahatsanız ona göre konuşacak.
Sevgi konusunu bilemedim. Bazı insanlar gerçekten sevgiye aç.
seviyormu ben de bilmiyorum ama hemen evlenmek istiyor. 3-5 ay önce bi kızla görüşmüş.çok rahatmış,bunu dudağından öpmüş bu da eski sevgilisiyle neler yapmıştır diye düşünerek ayrılmış.. benim de geçmişte kağıt üzeri bi nikah olayı var sonuçta. ölçmeye mi çalışıyor anlamadım.
zekattan o konu açınca sordum ama paradan çok konu açınca,pinti mi diye de merak ettim. dini hassasitini de bilmek istedim.sonuçta tanımak için konuşuyoruz.
namaz konusunda ben zorlamadım.ben başlıycam dedi ve kendi başladı..ben başlatmadım.ama devam ediyor mu diye merak ettiğimden sordum. Annesi 4 sene önce vefat etmiş ve vefat ederken namazlarını kıl demiş. o yüzden başlamak istiyordum zaten senle alakası yok dedi. Allah rızası için kılıyorum dedi.
Hemen seviyorum demesi, konuları bir şekilde sekse getirmesi artık o cidden evlilik istiyor belli :)
Kafasında belli bir eş tipi vardır sen ona uyuyorsundur o yüzden seviyorum der yani. Sen değilde ayşe olsaydı muhtemelen ona da seviyorum derdi.
Bir de her gün illa maddiyat konuşması yapıyor musunuz? Üst üste yazınca insana absürt geliyor ama konuşmalar yaygınsa normal bence. Sonuçta yaşınız haliniz belli. Baştan her şeyi konuşmak daha mantıklı geliyor bana.
her gün yapmıyoruz ama 1.5 ay da bu kadar maddiyat konusu geçti.hepsini yazdım. haftada 1-2 olmuştur ortalama.
önceden bi hemşirele görüşmüş olmamış,sebebi de bu ona seni seviyorum demiş. hemşire de hiç ona söylememiş öyle şeyler,git gide soğuk davranmış. yani kriterine uyan herkese söylüyor gibi geldi bana. bir de şu dışkı konusunda ben baya kızınca hemen seni seviyorum dedi. ben de benim hoşlanmadığım bi durum olunca hemen öyle söylüyosun dedim. yok gerçek duygularım, böyle düşünürsen üzülürüm dedi.
Sende aynı şekilde yanıt veriyorsun aslında
Evlendin de maaş kartına mı kaldı iş ?
Daha 1,5 ayda para pul mevzusuna girmek yersiz deseydin
Ben duygu göremedim hiç, iş ortağı gibi dialoglar
yersiz dedim ama karşıdaki paradan konu açınca ısrarla, dur bakayım böyle söyleyince tepkisi ne olacak diye merak ettim. ben de duygu yok zaten o olduğunu iddia ediyor. ben tanıdıkça belki duygu olur diye düşündüm ama olamayack sanırım