- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
Özelden yazacagimben maaş kartımı vermem dedim. oda zaten internet bankacılığı var ordan ödemeler yapılır. birimizin maaşıyla ev taksiti öderiz birimizinkiyle geçiniriz, zaten sen benim şifremi bilceksin,ben de seninkini.. maaş kartının hiç önemi yok ki dedi
diyecek bişey bulamadım
dert ortağımsın :)
evet banada öyle geldi ama değerlendirmeye çalışıyorum. onun ki sınıf, benim ki matematik
ayyy bide demezmi ne var bunda benim içim dışım bir diye bende evet görüyoruz için dışında zaten diyom oda alınmıyor :)hayır kayserilimi
benimde eşim patavatsız ve boş boğaz adam edicem diye canım çıktıbazen yüzünebile söylerim alınmıyo bile o derece relax
Sürekli birileriyle görüşüyorum hiç elektrik alamıyorum.
1.5 aydır birisiyle görüşüyorum. ben öğretmenim oda öğretmen.ben 31 ve o 35 yaşında bekar..
benim burcum balık onun ki yengeç...
bi arkadaş tanıştırdı.benim aklıma takılan şeyler oluyor:
-ilk görüştüğümüz gün beni aradı, benimle tekrar görüşmek istediğini,olumlu olduğunu söyledi. ben de tamam dedim. sonrasında arabanın markası modeli ne dedi? biraz şaşırdım ama arabalara belki merakı vardır diye söyledim.(görüştüğümüz yerden ayrılırken bırakıyım demişti ben de arabayla geldim demiştim.)
-3 gün sonra benim şu kadar birikimim var ev almayı düşünüyorum dedi.senin maddi birkimin var mı dedi? ben de yok babam emekli anca geçiniyoruz dedim. ama çok şaşırdım.neyse biraz daha tanıyım dedim.
-evlerden bahsederken "ebeveyn banyosu olmasını çok önemsiyorum çünkü çocuklar büyüyünce siz niye sık banyo yapıyosunuz ya da arka arkaya banyo yapıyosunuz diye soruyolarmış, o yüzden mutalaka alacağım evde olması lazım dedi.ben yine şok.. konuyu değiştirdim dirtekt.
-10 gün sonra sonra seni seviyorum dedi ben de erken bu tür konuşmalar için dedim.( çünkü bende bir hissiyat oluşmadı.)sonra süreki her tel. de söyledi sevdiğini bana da sende söyle diye baskı yaptı.en sonunda bişey hissetmediğimi tanıyıp karar vereceğimi, sevgi saygı anlayış olunca hislerinde gelebileceğini söyledim. oda benden kaynaklanan bi sebebi var mı dedi. ben de hep kendinden bahsettiğini beni dinlesede konuştuğum konulara yorum yapmadığını ve havada kaldığını söyledim. kendimi değerli hissetmiyorum seninle konuşurken dedim. oda daha dikkatli davranacağını söyledi ve daha dikkatli davrandı..
-günde 5-6 defa arıyor.. ilgili.. her fırsatta görüşmek istiyor,aynı şehirdeyiz.ama ben sadece haftasonları görüşüyorum. gün içinde az aklıma geliyor. o sitem ediyor sen hiç aramıyorsun diye. ama ben karasız olunca sanırım, fazla ilgi gösteresim gelmiyor. normalde çok ilgili biriyimdir.
-geçende 3 ay a kadar düğünüzü yapalım dedi. fazla uzatmayalım ne gerek var zaten birbirimizi seviyoruz. sen söylemesen de ben senin beni sevdiğini biliyorum,hissediyorum dedi. düğün adetlerinden bahsederken babam ayırdı düğün paramı dedi. ,ne kadar ayırdı dedim..(ben de öylesine sormuştum önemli değil aslında benim için) söylemek istemedi bilmiyorum dedi ve hemen arkasından senin maddi birikimin ne kadar dedi? ben de ilk tanıştığımız haftada sormuştun o zaman bi tepki gösermedim ama bizim adetlerimize göre ayıp, bir kıza böyle sorulması dedim. sen de bana sordun dedi.. sen konuyu açınca öylesine sordum dedim. o da :ben seni tanımak için sordum hani savurganmısın diye dedi.
biz zaten konuşmmamızda evlenince ayrı gayrı olmayacak diye konuşmuştuk niye birikim soruyo ısrarla anlamıyorum :O
-geçen tel.le konuşurken zekat tan konu açıldı birisinden bahsediyordu. benimde birden aklıma geldi sen zekatını verdin mi dedim(parası olduğu için).. bu sene vermedim her sene veriyordum da dedi.hemen arkasından sen verdin mi dedi.. param olduğu zaman veriyorum dedim.(ağzımdan laf mı almaya çalışıyor acaba, birikimimin olduğunu ve ona söylemediğimi düşünüyor gibi hissettim,yanlış hissetmişte olabilirim)
-evlenince ayrımız gayrımız olmasın, zaten birbirimizin internet bankacılığı şifrelerini bilcez dedi. ben de tamam dedim. zaten tek öğretmen maaşıyla ev almak geçinmek zor o konuyu dert etmedim. ben de alışverişime karışılmasından hoşlanmayacağımı, giyimime önem verdiğimi söyledim.oda ben de senin güzel giyinmeni isterim dedi.
-ben ilk konuşmamızda dini hassasiyetlerden bahsetmiştim oda namaza benle görüşmeye başladıktan sonra başladı. arada soruyordum kıldın mı diye.. dün sabah 8 de aramıştı.. bugün sabah namazına kalkabildin mi dedim ..ya kalktımda aslında kılamadım, duş almam gerekti duş alıncada yetişmedi dedi. :O yine konuyu değiştirdim..
-geçen akşamda midem ağrıyo dedi .ben de kekik iyi gelir dedim. o da: zeytin çekirdeği de iyi geliyormuş,zaten kiraz çekirdeği yutsan dışkıda çıkıyor ama zeytin çekirdeği çıkmaz demek ki sindiriliyor dedi. ben de midemi bulandırdın dedim. özür diledi bir daha yapmam dedi.
ilk görüştüğümüz haftalarda da kuru yiyince kabız oluyorum yemek yapmam lazım demişti.. çok açık sözlüsün demiştim.o zaman da özür dilemişti.
ben hoşlanmıyorum bu tür konuşmalardan, biraz daha seviyeli olsun istiyorum. ama ondaki kültür seviyesni değiştiremem sonuçta.
-her konuşmamızda baskı yapıyor illaki seni seviyorum de diye.. ben de henüz karar vermediğimden mi güvenmediğimden mi,yoksa hiç mi sevmiyorum, bilmiyorum söylemek istemiyorum. çok kararsızım
daha önce de tayin için nikah yapmıştım ve evlenmeden,kağıt üzerinde kaldı, ayrılmıştım 5 sene önce.. o yüzden korkularım da var evliliğe dair. bu konuyu da hiç takıntı yapmadı sana güveniyorum dedi. o daha önce 3-4 kızla çıkmış. nişan söz evlilik geçirmemiş.
evli bayanlar, ne yapayım sizce..
bekarlarda yorum yapabilir tabi :)
canım ben de 31 yaşında evlendim. Bence normal bir yaş. Evlilik çok güzel ve aynı zamanda da zor bir birliktelik. Sırf evlenmek istiyorum diye evlenme. Bazıları evlenince karakter değişiyor ama şanslısın ki bu adam baştan kötü bir imaj çizmiş. Siz iş ortağı değilsiniz ki sürekli para üzerine planlar yapmış. Adama ciddi duygular besleseydin bu hareketleri göze batmazdı.. balık baştan kokar.. sen seni anlayacak , kadının parasından söz etmeyecek bir adamı hakediyorsun.. Allah hayırlısını versin canım..evli bir kadın olarak tavsiyem bu adam ömrünü yer canım,uzatmadan kaç :)Sürekli birileriyle görüşüyorum hiç elektrik alamıyorum.
1.5 aydır birisiyle görüşüyorum. ben öğretmenim oda öğretmen.ben 31 ve o 35 yaşında bekar..
benim burcum balık onun ki yengeç...
bi arkadaş tanıştırdı.benim aklıma takılan şeyler oluyor:
-ilk görüştüğümüz gün beni aradı, benimle tekrar görüşmek istediğini,olumlu olduğunu söyledi. ben de tamam dedim. sonrasında arabanın markası modeli ne dedi? biraz şaşırdım ama arabalara belki merakı vardır diye söyledim.(görüştüğümüz yerden ayrılırken bırakıyım demişti ben de arabayla geldim demiştim.)
-3 gün sonra benim şu kadar birikimim var ev almayı düşünüyorum dedi.senin maddi birkimin var mı dedi? ben de yok babam emekli anca geçiniyoruz dedim. ama çok şaşırdım.neyse biraz daha tanıyım dedim.
-evlerden bahsederken "ebeveyn banyosu olmasını çok önemsiyorum çünkü çocuklar büyüyünce siz niye sık banyo yapıyosunuz ya da arka arkaya banyo yapıyosunuz diye soruyolarmış, o yüzden mutalaka alacağım evde olması lazım dedi.ben yine şok.. konuyu değiştirdim dirtekt.
-10 gün sonra sonra seni seviyorum dedi ben de erken bu tür konuşmalar için dedim.( çünkü bende bir hissiyat oluşmadı.)sonra süreki her tel. de söyledi sevdiğini bana da sende söyle diye baskı yaptı.en sonunda bişey hissetmediğimi tanıyıp karar vereceğimi, sevgi saygı anlayış olunca hislerinde gelebileceğini söyledim. oda benden kaynaklanan bi sebebi var mı dedi. ben de hep kendinden bahsettiğini beni dinlesede konuştuğum konulara yorum yapmadığını ve havada kaldığını söyledim. kendimi değerli hissetmiyorum seninle konuşurken dedim. oda daha dikkatli davranacağını söyledi ve daha dikkatli davrandı..
-günde 5-6 defa arıyor.. ilgili.. her fırsatta görüşmek istiyor,aynı şehirdeyiz.ama ben sadece haftasonları görüşüyorum. gün içinde az aklıma geliyor. o sitem ediyor sen hiç aramıyorsun diye. ama ben karasız olunca sanırım, fazla ilgi gösteresim gelmiyor. normalde çok ilgili biriyimdir.
-geçende 3 ay a kadar düğünüzü yapalım dedi. fazla uzatmayalım ne gerek var zaten birbirimizi seviyoruz. sen söylemesen de ben senin beni sevdiğini biliyorum,hissediyorum dedi. düğün adetlerinden bahsederken babam ayırdı düğün paramı dedi. ,ne kadar ayırdı dedim..(ben de öylesine sormuştum önemli değil aslında benim için) söylemek istemedi bilmiyorum dedi ve hemen arkasından senin maddi birikimin ne kadar dedi? ben de ilk tanıştığımız haftada sormuştun o zaman bi tepki gösermedim ama bizim adetlerimize göre ayıp, bir kıza böyle sorulması dedim. sen de bana sordun dedi.. sen konuyu açınca öylesine sordum dedim. o da :ben seni tanımak için sordum hani savurganmısın diye dedi.
biz zaten konuşmmamızda evlenince ayrı gayrı olmayacak diye konuşmuştuk niye birikim soruyo ısrarla anlamıyorum :O
-geçen tel.le konuşurken zekat tan konu açıldı birisinden bahsediyordu. benimde birden aklıma geldi sen zekatını verdin mi dedim(parası olduğu için).. bu sene vermedim her sene veriyordum da dedi.hemen arkasından sen verdin mi dedi.. param olduğu zaman veriyorum dedim.(ağzımdan laf mı almaya çalışıyor acaba, birikimimin olduğunu ve ona söylemediğimi düşünüyor gibi hissettim,yanlış hissetmişte olabilirim)
-evlenince ayrımız gayrımız olmasın, zaten birbirimizin internet bankacılığı şifrelerini bilcez dedi. ben de tamam dedim. zaten tek öğretmen maaşıyla ev almak geçinmek zor o konuyu dert etmedim. ben de alışverişime karışılmasından hoşlanmayacağımı, giyimime önem verdiğimi söyledim.oda ben de senin güzel giyinmeni isterim dedi.
-ben ilk konuşmamızda dini hassasiyetlerden bahsetmiştim oda namaza benle görüşmeye başladıktan sonra başladı. arada soruyordum kıldın mı diye.. dün sabah 8 de aramıştı.. bugün sabah namazına kalkabildin mi dedim ..ya kalktımda aslında kılamadım, duş almam gerekti duş alıncada yetişmedi dedi. :O yine konuyu değiştirdim..
-geçen akşamda midem ağrıyo dedi .ben de kekik iyi gelir dedim. o da: zeytin çekirdeği de iyi geliyormuş,zaten kiraz çekirdeği yutsan dışkıda çıkıyor ama zeytin çekirdeği çıkmaz demek ki sindiriliyor dedi. ben de midemi bulandırdın dedim. özür diledi bir daha yapmam dedi.
ilk görüştüğümüz haftalarda da kuru yiyince kabız oluyorum yemek yapmam lazım demişti.. çok açık sözlüsün demiştim.o zaman da özür dilemişti.
ben hoşlanmıyorum bu tür konuşmalardan, biraz daha seviyeli olsun istiyorum. ama ondaki kültür seviyesni değiştiremem sonuçta.
-her konuşmamızda baskı yapıyor illaki seni seviyorum de diye.. ben de henüz karar vermediğimden mi güvenmediğimden mi,yoksa hiç mi sevmiyorum, bilmiyorum söylemek istemiyorum. çok kararsızım
daha önce de tayin için nikah yapmıştım ve evlenmeden,kağıt üzerinde kaldı, ayrılmıştım 5 sene önce.. o yüzden korkularım da var evliliğe dair. bu konuyu da hiç takıntı yapmadı sana güveniyorum dedi. o daha önce 3-4 kızla çıkmış. nişan söz evlilik geçirmemiş.
evli bayanlar, ne yapayım sizce..
bekarlarda yorum yapabilir tabi :)
ben de inceiyorum,bakıyorum hemen düşünmediğimi söyledim kendisine..ama yaşım 30 oldu diyipte böyle adamlada evlenilmezki
evet ama doğru insanı nasıl bulucam kiEvlenenler dertli evlenemeyenler onlardan daha dertli hangi taraf haklı bilemedim ki
En önemli faktör doğru es seçimi sanırım
okuyurorum sürekli.. ama yalnızlık, eksiklik duygusu oluyor işteKARDEŞŞŞŞ BEKARLIK SULTANLIK..
EVLENENLERİN BAŞI GÖĞEMİ ERMİŞ ALLASENN..
BİR DERDİM VAR TOPİKİNİ OKU VAZGEÇERSİN ZATEN
yok canım düşünme aşamasındayım daha evlilik aşamasına gelmedik :)Abla sen gerçekten evlenecek misin bu adamla? Kaçman lazım köprüden önce son çıkış kaç !
ben 8-9 yaşımdan beri kılıyorum, oda ben zaten kılıyorum 2-3 yıl önce bıraktım annemin vasiyeti var kılıcam dedi başladı.. evleneceğim insanın namaz kılmasını isterim dini hassasiyetlerimiz benzesin dedim o zaten dindarlaştı :)Adam anormal de konu sahibi normal mi sizce?
Daha önce namaz kılmayan birinin namaz kılıp kılmadığını kontrol ediyor.
Sanki mezarları aynı olacak daha evlenmeden.
ona hiç dayanamadım zaten. bu kadar da katlanamadım. antika adamlar konusunda anlatsam roman olur.F freeware seni de hep antika adamlar bulmuşeski bir konuna baktım az önce, geçen yıl tanıştığın biri de yarım kalan tatlısını paket yaptırıp mahallede yaşayan kimsesiz bir amcaya götürmek istemiş. iyi ki o insanla devam etmedin. çoğu arkadaş ne var paket yaptırmakta yardıma muhtaç birine götürmüş vs diye yorum yapmışlar ama ordaki detayı farketmediler sanırım. adam yarısını yediği artığını başkasına götürmek istiyor. ne kadar saygısızlık. ve karşı taraf için de son derece rencide edici bir davranış. çok istiyorsan bir paket alıp götürürsün. senin artığını yemek zorunda değil kimse. neyse konuyu dağıttım ama okuyuna çok gıcık oldum, söylemeden geçemedim.
anlatmadığım hiç bir şey yok. hepsini döktüm buraya. ben düşünmem zaten 3 ayda. ona da söyledimBen şüphelerinizi çok yerinde buldum. Eminim anlattığınız kadar burada anlatmadıklarınız da vardır. En başından fazlaca belli etmiş aslında kendini. Bence uzaklaşın. 3 ayda evlenmek filan.. Niyeti çok belli..
beni takıntı yapmış olabilir.Bence Zaman kaybetmeye de kendini zorlamaya da gerek yok. Bitir.
İlgili olması tamamen hasta ruhlu oluşundan. Sevmesinden değil.
zaten sevmeden evlenmeyi düşünmedim, sever miyim ki diye bekliyorum. kafa yapımız pek uymadı. konuştuğu konuları sevmedim.en önemli sorun ona karşı bir şey hissetmiyorsun ilerde olur diye düşünme olmuyorsa olmuyordur zorlama kendini mecbur değilsin ki onla evlenmeye sevmeden bir ömür geçer mi iyi düşün derim
aslında yengeç erkeği evine bağlı iyi vs. diyorlar ama maddiyatçı mı oluyor muş. ilk defa yengeç biriyle görüşüyorum.Yengeç erkeği böyle maddiyatçı ve mantık evlilikçi oluyor galiba...
maalesef abarttı.valla parasal güven ister ama herkesin istediği kadar bu baya abartmış
ben ilkokuldan beri kıldığımdan önemli, aile yapımız böyle.Bu namazı sürekli kılan biri için önemli konu İpek
Çünkü aynı evin içinde biri kılıp diğeri kılmayınca bazen sorun yaşanabiliyor
Çok da detaylandırıp işi dini konuya sokmak istemiyorum ama benzer bir durum yaşadım
O yüzden bugün ki aklım olsa bende kontrol ederdim ya da kontrol demeyelim de bu konuda devamlılığı göz önünde bulundururdum
evlenmeden önce söylemek daha iyi diye düşünüyorum.Kesinlikle katılıyorum önemli bir konu. Ama namaz olayı o kadar farklı bir ibadet ki içten gelip de o ruhaniyette kılmak farklı bir şey. Konu sahibi daha öncesinde kılan birini bulsaydı daha iyi olurdu bu denli önemliyse.
Kılmayan biri için buna zorlanmak bir de sorgulanmak.. Adam kılmadıysa da yalan söyler "kılıyorum" diye. Bu konuda eğer dini görüşler paralelse evlendikten sonra olabilirdi. Yani "hadi sen de benimle kıl" gibi ufak alıştırmalar şeklinde.
Ama şimdi çok yersiz olmuş bence.
b.kunu kurcalayan adamla evlenilmez boşver
topuklar mı yoksa inanmaz mı bilmiyorum. ben fazla derse girip biraz hırslı çalışıyorum çünkü ::)Evlenince çalışmayı düşünmüyorum falan deseniz hemen topuklar kesin.
Banyodur dışkıdır ne itici konuşuyor yahu.
Kiraz çekirdeğini yutup sonra sindirilip sindirilmediğine mi bakıyormuş.
Bence daha fazla tanımaya çalışmayın.
şimdi mutlumsunuz peki.. bu adamla mutluluk ihtimalim ne kadar acaba.. ondan soruyorum. bu tip insanlarla evlilik yürüyor mu? sevdiniz mi eşinizi ve sevdiyseniz nasıl sevdiniz. çok merak ettim.ayyyyy yazdıklarınızı okuyunca direk benim kocamın ilk zamanlarki hali geldi gözümün önüne o kadar patavatsızdı ki oda dışkıdan bahsederdi çekinmezdi ağzından çıkanı kulağı duymazdı o zamanlar dünyada bi o kalsa bi ben kalsam yinede onunla evlenmem demiştim sonuç evliyim ama şuda var ki bu tamamen onun art niyet düşünmemesinden aklına geleni düşünmeden söylemesinden kaynaklı içi dışı bir yani
öyle işte yurdum insanı.. nasıl olsa kadın fedakarlık yapar. ama ben ev işini bile söyledim beraber yaparız diye..gerçi evlenirsek tabi :)Merhaba konu sahibi..arkadaşlar bilir bende küçük değilim hatta senden büyüğüm ve BEKARIMniye biliyor musun
tercihlerimden sorumlu olacak kadar da büyüdüm. tamam engelleyen unsurlarda vardı onları kenara koyuyorum.
O adamla evlendiği an artık bir evde başbaşa olacaksın. Onun istekleri senin isteklerin birbirinizi huzursuz etmemeli.tam tersine birbirinize destek olmalısınız. Ama bunu birbirinize yaranmak için değil. Birlikte kurduğunuz yuvası için olmalı. El ele verdiğinizde tekneyi birlikte sağa sola yalpa yapmadan kullanabilmelisiniz. Bu da nasıl olur herkesin üzerine düşen vazifesi yapması ile olur.bu konuda erkeğe daha çok iş düşüyor maalesef.
Birikimin var mı sözüne takıldım ben yahu siz karı koca olunca el ele verirsiniz birikim yaparsınız ne bu daha şimdiden mal sahibi olma sevdası zamanla her şey olur.
Şimdi sana anlatmak istediğim şu : bu adamı tercih edersen gerçekten aradigin mutluluğu yakalacak misin? Bu dediğimi adamı düşünerek yapma sadece kendi içine sor. Ne istiyorsun.Ben bu adamla mutlu olur muyum. Bu adam yarın bir gün beni değiştirme ben böyleyim derse ya da ..maddi destegini"fazlasıyla " beklerse ve ya yalan söylüyorsa şunum var bunun var diye o zaman ne yaparsın bunları göze alacak kadar seviyor musun dicem ama sen daha seviyorum kelimesine bile sıcak bakmıyorsun
Adamın bence isteği şu benim param var sende koy ev alalım önce bi kendimi garantiye alayım eh şu zamanda hiç bir kız böyle bir yardım yapmaz öyle değil mi illa ki evlenmeli .o zaman yapar ancak.o da bunu kullanıyo.yani onun için öncelik kendini bu hayatta garantiye almak..
Ha evlilik mi?
O na göre evlilik de şöyle bence:
aman canım o da bi şekilde yürür nasıl olsa ne demişler yuvası dışı kuş yapar der ..oldu bitti..
inanmaz ama zaten ben çalışan düşünüyordum dedi okuldaki öğretmenin kuzeni mi yeğeni mi neyse lise mezunu diye görüşmemiş.o öğretmen de kızmış sen evlenemessin diyormuş sürekli...Kesinlikle bunu denemelisiniz süper fikir.bi yokla bakalim ne kaybedersiniz ki..ben çok yoruldum deyin.öğretmenliği bırakcam ev hanımı olcam deyin.
şuan elimde başka seçenek yokpara hesabı yaptıgı bellı senden gelecek parayla plan yapacak koca modelı ıste.. kadında calıssın destek olsundan yanayım ama kadından gelecek maasla da plan yapmasınlar bı zahmet.. sınır oluyorum bıde özellıkle ogretmen kız arıyruz dıye cevreye duyuranlar var.. yarım gun calısır subatı yazı tatılı var evın ısınıde yapar bızım oglanda madur olmaz hemde para getırır ev rahatlar oglumda gulluk gulıstanlık yasar planı yapıyor aıleler .. çok çirkin..
ha bıre actıgı dus mevzusuda sızın tepkınızden durusunuzdan dolayı cekındıgı ama ıcın ıcın konusmak ıcın kıvrandıgı konular..
çok ıtıcı geldı bu adam..
bide ögretmen anne babanın öğretmen kızıyım ınan hıc cekılmıyor ogretmen cıft cok sıkıcı oluyooo ... bızım evde elını sallasan ogretmene degıyor yaa ogretmenler odası gıbı oluyo bazen
yok yok baska seceneklere bak sen..
dini olarak o kadar da boş ve uzak değil. o yüzden görüşmeyi sürdürdüm zaten.o diğer şeyler beni de işkillendirdi.Zeytin çekirdeği yalanına bir öğretmenin inanmış olmasına inanamadım ben.dışkıdan çıkamıyo düşün. Sindirilmiyo da midenin içine ediyor. İnternette dolaşan bir geyik o.
Onun dışında namaza senle görüştükten sonra başlamış. Yani halı hazırda namaz kılan bir adam değildi. Dini inancınvar. Namaz kılmaya da gönlü bardı ama sallamıyordu. Namaz konusu senin için önemliyse birlikteliğin boyunca anne gibi onu mu takip edicen. Sonra da söz vermişti kılmıyo dicen. Kendine uygun birini bul bu konuda.
Ayrıca adam düpedüz uyuz duruyor. Sürekli para muhabbeti ve şu seni seviyorumlar evlenme merakı beni işkillendirdi.
yani yetişemedim kılamadım dese daha iyi ama aklından geçen herşeyi söylüyor heralde..Namaz kildin mi diye sorunca dus aldim ondan yetisemedim diye cevap vermek? Ilginc hakikaten.. Kilamadim de gec. Ne ima etmeye calisiyor.
Maddiyati diline dolamasinin iticiliginden bahsetmiyorum bile.
Bosaltim sistemini de ezberletmis masallah.
Yok yokkk arkadasim uzak ol sen bu beyden.
hemde tanıştığımız haftaydıAy bi de ebeveyn banyosu??? O kısım da çok iğrençti. :)
çalışan bayan kullanılıyo bu açık ve net. arabası var ama evi yok. evlenirken alıp direkt kendi evimize oturalım dedi. maddi konuları çok ayrıntıyla düşünüyor. kira vermek zoruna gidiyor35 yaşındaki adamın evi aravbası olmalı zaten..bu ne ya kadınlar erkeklesti erkekler kadınlaştı kullandırmayın kendinizi
evet ama hayatın tadı tuzu olmuyor bir süre sonra.. herkes çocuğunun doğum gününü kutlarken,karnesinden bahsederken,ilk konuşması yürümesi,hatta nezlesi gribinden bahsederken sen bakıyosun sadece..napıyosun sadece öğretmensin maaşın var. tabi çok şükür rabbime verdiği nimetler için ama bir yanın eksik oluyor işte.birde insanın hayat geliş amacı evlilik değildir...
buda öyleydi sürekli lafımı kesip kendinden bahsediyordu uyardım şimdilik öyle değil de nereye kadar bilmiyorum işte..Birini tanımıştım buna benzer
Adam sırf kendini anlatıyor birşey anlatınca lafımı kesiyordu dinlemiyordu hatta kendi kendine söyleyip gülüyordu Allahım hiç tahammül edemiyordum iki çift laf edemedim..
Neyse bence boşuna ne sen zorlan ne ona umut ver yol ver gitsin canım benim bu adamla aynı yatağa girmeye tahammlün varsa bilemem
ev almak istemesi garip değil ama erken başladı biraz. ben neden düğünü 3 ay sonra istiyorsun dediğim de ev alalım deyince benim maaş boşa gidiyor diye düşündü sanırım..Gecim zor maddiyat tabiki konuşulur ama bu biraz fazla mı olmuş ne..evlenmeye güvencen yoksa evlenme diyeceksin o adama
felaket gibi çok kişiyle görüştüm, henüz bulamadımEtrafımda gördüğüm öğretmen kız ve öğretmen erkek evlilik girişimi ve evli olanlardan gördüklerim, maddiyat anlamında hep sizinki gibi başlayan sorunlar ve evlendikten sonrada aynen devam edenler..
Diğer arkadaşların dediği gibi, madem içinize sinmedi, davranışlarının çoğu nahoş.. Zorlamayın kendinizi.. Genelde felaket gibi ilişkilerin arkasından esas olan, gerçekten seveceğiniz kişiyi buluyorsunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun..
çocuk istemiyor bak orda yanıldınızdavranışları çok acayip olmuş ne o öyle
mantık evliliği gibi mi düşünüyo
1. ayda isterim 2. ayda nişan 3. ay düğün sonra eve girelim iki ay içinde hamile kalırsınız
peşine cocuk büyür
İçinize sinmiyosa bi ömür geçmez ki
Mutsuz etmeyin kendinizi
aynenBir erkek kadının parasini hesaplamamali...
inşallah çıkar dua edin..şuan 32 yaşındayım evlilik olsun diye saçma sapan bir evlilik yapayım derseniz, muhtemelen iki gün sonra pişman olduğunuzda boşanmak içinde artık yaşım geçti boşanırsam başka birini bulamam yalnız kalmaktansa devam etsin dersiniz. adamın elle tutulur bir yanını göremedim. para mevzularını konuşmak hep itici gelmiştir. eşimle 5 aydır evliyiz önceside 3 yıl var. birbirimizin banka şifresini bilmeyiz. evlendikten sonrada kredi kartını verir mesela her alışveriş yaptığımda arar şifresini sorarım. oda aynı şekilde. daha bir ayda bu hesapları yapmak çok saçma. arkadaşlar demiş zaten şirket ortaklığı gibi. tanımak için sorulan yada açılan konular gibi gelmiyor. maneviyatınızla ilgili hiç konuşmuyor plan yapmıyor.sırf evlilik lsun diye düşünmeyin lütfen bir ay sonra belkide hayatınızın aşkı karşınıza çıkacak
hemen bakmalıyım linki var mı :)Seni 'Bekarlığımı geri istiyorum' konusuna davet ediyorum konu sahibi
zaman çok acımasız, bir de sürekli birilerini tanımaya çalışmak çok yorucuSana tek diyeceğim evlenmek için evlenme doğru insanın çıkmasını bekle geç olsun güç olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?