evlenemiyorum bi türlü

Kesinlikle uzak dur böyle adamdan. Gerekirse sonsuza kadar bekar kal ama böyle biriyle sakın evlenme. Emin ol hatayının hatasını yapmış olursun

Birini tanımıştım buna benzer
Adam sırf kendini anlatıyor birşey anlatınca lafımı kesiyordu dinlemiyordu hatta kendi kendine söyleyip gülüyordu Allahım hiç tahammül edemiyordum iki çift laf edemedim..
Neyse bence boşuna ne sen zorlan ne ona umut ver yol ver gitsin canım benim bu adamla aynı yatağa girmeye tahammlün varsa bilemem

Özelden yazacagim

Gecim zor maddiyat tabiki konuşulur ama bu biraz fazla mı olmuş ne..evlenmeye güvencen yoksa evlenme diyeceksin o adama

Adam iğrenç orası ayrı ama bazı maddi sorularıda ilk siz sormuşsunuz yanlış anlamadıysam .
Bi de namaza zorlamakta doğru değil .
Sevmeden , için almadan evlilik olmaz evcilik oyunu değil sonuçta , bi ömürden bahsediyoruz .
Uzatmayın ayrılın bence .

Etrafımda gördüğüm öğretmen kız ve öğretmen erkek evlilik girişimi ve evli olanlardan gördüklerim, maddiyat anlamında hep sizinki gibi başlayan sorunlar ve evlendikten sonrada aynen devam edenler..

Diğer arkadaşların dediği gibi, madem içinize sinmedi, davranışlarının çoğu nahoş.. Zorlamayın kendinizi.. Genelde felaket gibi ilişkilerin arkasından esas olan, gerçekten seveceğiniz kişiyi buluyorsunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
davranışları çok acayip olmuş ne o öyle
mantık evliliği gibi mi düşünüyo
1. ayda isterim 2. ayda nişan 3. ay düğün sonra eve girelim iki ay içinde hamile kalırsınız
peşine cocuk büyür

İçinize sinmiyosa bi ömür geçmez ki
Mutsuz etmeyin kendinizi

Yani mantıklı tek yanı yok bence adamın
Herkes başka sözüne kopmuş şaşırmış, bu kadar insan yanılıyor olamaz
Bu adamdan koca olmamalı bence, tek sana değil kimseye olmamalı

şuan 32 yaşındayım evlilik olsun diye saçma sapan bir evlilik yapayım derseniz, muhtemelen iki gün sonra pişman olduğunuzda boşanmak içinde artık yaşım geçti boşanırsam başka birini bulamam yalnız kalmaktansa devam etsin dersiniz. adamın elle tutulur bir yanını göremedim. para mevzularını konuşmak hep itici gelmiştir. eşimle 5 aydır evliyiz önceside 3 yıl var. birbirimizin banka şifresini bilmeyiz. evlendikten sonrada kredi kartını verir mesela her alışveriş yaptığımda arar şifresini sorarım. oda aynı şekilde. daha bir ayda bu hesapları yapmak çok saçma. arkadaşlar demiş zaten şirket ortaklığı gibi. tanımak için sorulan yada açılan konular gibi gelmiyor. maneviyatınızla ilgili hiç konuşmuyor plan yapmıyor.sırf evlilik lsun diye düşünmeyin lütfen bir ay sonra belkide hayatınızın aşkı karşınıza çıkacak

hayır kayserilimi

benimde eşim patavatsız ve boş boğaz adam edicem diye canım çıktıbazen yüzünebile söylerim alınmıyo bile o derece relax
ayyy bide demezmi ne var bunda benim içim dışım bir diye bende evet görüyoruz için dışında zaten diyom oda alınmıyor :)

Sana tek diyeceğim evlenmek için evlenme doğru insanın çıkmasını bekle geç olsun güç olmasın

canım ben de 31 yaşında evlendim. Bence normal bir yaş. Evlilik çok güzel ve aynı zamanda da zor bir birliktelik. Sırf evlenmek istiyorum diye evlenme. Bazıları evlenince karakter değişiyor ama şanslısın ki bu adam baştan kötü bir imaj çizmiş. Siz iş ortağı değilsiniz ki sürekli para üzerine planlar yapmış. Adama ciddi duygular besleseydin bu hareketleri göze batmazdı.. balık baştan kokar.. sen seni anlayacak , kadının parasından söz etmeyecek bir adamı hakediyorsun.. Allah hayırlısını versin canım..evli bir kadın olarak tavsiyem bu adam ömrünü yer canım,uzatmadan kaç :)

Dakka bir gol bir. Bu nedir böyle. Patavatsızın önde gideni. Değil şimdi evlendikten sonra bile bu tarz muhabbetlerden hoşlanmam.Bu adamın öğretmen olduğuna emin misiniz? seviye yerlerde. Yeni tanıştığın bir insanla böyle muhabbet edilir mi arkadaşım bu nedir? Orada bırakırım o adamı.Sizin paranızla plan yapması da çok itici.
Bu arada sizi deniyor. Biraz yüz verseniz cinsel konulara da girecek demedi demeyin.İçiniz ısınmadıysa neden zorluyorsunuz ki? Herkesin bir kısmeti vardır. Hayırlısını istemek lazım. Emin ol bu yaş grubunda olupta bu panikle yanlış evlilik yapıp pişman olan binlerce insan var. Ben sizden 2 yaş büyüğüm ve bekarım.

ama yaşım 30 oldu diyipte böyle adamlada evlenilmezki
ben de inceiyorum,bakıyorum hemen düşünmediğimi söyledim kendisine..
Evlenenler dertli evlenemeyenler onlardan daha dertli hangi taraf haklı bilemedim ki

En önemli faktör doğru es seçimi sanırım
evet ama doğru insanı nasıl bulucam ki
KARDEŞŞŞŞ BEKARLIK SULTANLIK..

EVLENENLERİN BAŞI GÖĞEMİ ERMİŞ ALLASENN..

BİR DERDİM VAR TOPİKİNİ OKU VAZGEÇERSİN ZATEN
okuyurorum sürekli.. ama yalnızlık, eksiklik duygusu oluyor işte
Abla sen gerçekten evlenecek misin bu adamla? Kaçman lazım köprüden önce son çıkış kaç !
yok canım düşünme aşamasındayım daha evlilik aşamasına gelmedik :)
Adam anormal de konu sahibi normal mi sizce?
Daha önce namaz kılmayan birinin namaz kılıp kılmadığını kontrol ediyor.
Sanki mezarları aynı olacak daha evlenmeden.
ben 8-9 yaşımdan beri kılıyorum, oda ben zaten kılıyorum 2-3 yıl önce bıraktım annemin vasiyeti var kılıcam dedi başladı.. evleneceğim insanın namaz kılmasını isterim dini hassasiyetlerimiz benzesin dedim o zaten dindarlaştı :)

ona hiç dayanamadım zaten. bu kadar da katlanamadım. antika adamlar konusunda anlatsam roman olur.

anlatmadığım hiç bir şey yok. hepsini döktüm buraya. ben düşünmem zaten 3 ayda. ona da söyledim
Bence Zaman kaybetmeye de kendini zorlamaya da gerek yok. Bitir.
İlgili olması tamamen hasta ruhlu oluşundan. Sevmesinden değil.
beni takıntı yapmış olabilir.
en önemli sorun ona karşı bir şey hissetmiyorsun ilerde olur diye düşünme olmuyorsa olmuyordur zorlama kendini mecbur değilsin ki onla evlenmeye sevmeden bir ömür geçer mi iyi düşün derim
zaten sevmeden evlenmeyi düşünmedim, sever miyim ki diye bekliyorum. kafa yapımız pek uymadı. konuştuğu konuları sevmedim.
Yengeç erkeği böyle maddiyatçı ve mantık evlilikçi oluyor galiba...
aslında yengeç erkeği evine bağlı iyi vs. diyorlar ama maddiyatçı mı oluyor muş. ilk defa yengeç biriyle görüşüyorum.
valla parasal güven ister ama herkesin istediği kadar bu baya abartmış
maalesef abarttı.
ben ilkokuldan beri kıldığımdan önemli, aile yapımız böyle.
evlenmeden önce söylemek daha iyi diye düşünüyorum.
kılan birilerini de buldum onlarda ayrı psikopat çıktı.
namaz huyu değiştirmiyor ama hem anlaşayım hem dindar olsun istiyorum. çok mu şey istiyorum acab
b.kunu kurcalayan adamla evlenilmez boşver

topuklar mı yoksa inanmaz mı bilmiyorum. ben fazla derse girip biraz hırslı çalışıyorum çünkü ::)
şimdi mutlumsunuz peki.. bu adamla mutluluk ihtimalim ne kadar acaba.. ondan soruyorum. bu tip insanlarla evlilik yürüyor mu? sevdiniz mi eşinizi ve sevdiyseniz nasıl sevdiniz. çok merak ettim.

öyle işte yurdum insanı.. nasıl olsa kadın fedakarlık yapar. ama ben ev işini bile söyledim beraber yaparız diye..gerçi evlenirsek tabi :)
maddi olarak evlenince sen fazla derse girme, 15 saat gir yeter kendini yorma falan diyor.
birikim diye de ev alma konusunda hırs yapmış ve yoksul büyümüş belki ondandır diye düşünmüştüm.
sevgi olmayınca daha çok batıyor zaten.
mutlu olur muyum hiç bilmiyorum. ama aa yazık evlenememiş bakışlarından kurtulurum sadece
Kesinlikle bunu denemelisiniz süper fikir.bi yokla bakalim ne kaybedersiniz ki..ben çok yoruldum deyin.öğretmenliği bırakcam ev hanımı olcam deyin.
inanmaz ama zaten ben çalışan düşünüyordum dedi okuldaki öğretmenin kuzeni mi yeğeni mi neyse lise mezunu diye görüşmemiş.o öğretmen de kızmış sen evlenemessin diyormuş sürekli...
şuan elimde başka seçenek yok ailesi kalabalık değil öğretmen kız diye kendi düşünüyor. annesi vefat etmiş babası başkasıyla evlenmiş yakın bir zaman da...3 kız kardeşi var ailesi olarak onlarda evli.
öğretmen olunca hep o tipler buluyor
dini olarak o kadar da boş ve uzak değil. o yüzden görüşmeyi sürdürdüm zaten.o diğer şeyler beni de işkillendirdi.
yani yetişemedim kılamadım dese daha iyi ama aklından geçen herşeyi söylüyor heralde..
Ay bi de ebeveyn banyosu??? O kısım da çok iğrençti. :)
hemde tanıştığımız haftaydı
35 yaşındaki adamın evi aravbası olmalı zaten..bu ne ya kadınlar erkeklesti erkekler kadınlaştı kullandırmayın kendinizi
çalışan bayan kullanılıyo bu açık ve net. arabası var ama evi yok. evlenirken alıp direkt kendi evimize oturalım dedi. maddi konuları çok ayrıntıyla düşünüyor. kira vermek zoruna gidiyor
birde insanın hayat geliş amacı evlilik değildir...
evet ama hayatın tadı tuzu olmuyor bir süre sonra.. herkes çocuğunun doğum gününü kutlarken,karnesinden bahsederken,ilk konuşması yürümesi,hatta nezlesi gribinden bahsederken sen bakıyosun sadece..napıyosun sadece öğretmensin maaşın var. tabi çok şükür rabbime verdiği nimetler için ama bir yanın eksik oluyor işte.
buda öyleydi sürekli lafımı kesip kendinden bahsediyordu uyardım şimdilik öyle değil de nereye kadar bilmiyorum işte..

Gecim zor maddiyat tabiki konuşulur ama bu biraz fazla mı olmuş ne..evlenmeye güvencen yoksa evlenme diyeceksin o adama
ev almak istemesi garip değil ama erken başladı biraz. ben neden düğünü 3 ay sonra istiyorsun dediğim de ev alalım deyince benim maaş boşa gidiyor diye düşündü sanırım..
felaket gibi çok kişiyle görüştüm, henüz bulamadım
hiç bir şeyin garantisi yok.
çocuk istemiyor bak orda yanıldınız
evliliğini yaşamak istiyormuş 1 sene.
Bir erkek kadının parasini hesaplamamali...
aynen
inşallah çıkar dua edin..
Seni 'Bekarlığımı geri istiyorum' konusuna davet ediyorum konu sahibi
hemen bakmalıyım linki var mı :)
Sana tek diyeceğim evlenmek için evlenme doğru insanın çıkmasını bekle geç olsun güç olmasın
zaman çok acımasız, bir de sürekli birilerini tanımaya çalışmak çok yorucu
ama zaten sevmeden yapamıyorum, tahammül edemiyorum.

Bu işimdeki hırsım yordu beni evlendikten sonra çalışmayı düşünmüyorum hele çocuk olursa çalışmak hiç istemem falan dersen topuklama ihtimali yüksek.
Çalışmayı düşünmüyorsun peki kenarda birikimin var mı ki? diye sorarsa hiç şaşırmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…