evlenemiyorum bi türlü

mimikleri bile batıyor bazen, yüzyüzeyken
evet Allah korusun evlenip pişman olmaktan. seçicimiyim bilmiyorum ama çevremdekiler seçicisin diyorlar. size de diyorlardır eminim..
seviyesi en çok aklıma takılan konu oldu.

o zaman ne diecek tahmin ediyorum. daha önceden de bu tiplerle görüşünce biliyorum. ama en baştan söylememiştin?
artık görüştüğüm insanlar inandırdı beni, ev geçindirmek zorundayım sanırım

yani mutlumuyum evet mutlu sayılırım şöyleki tabi eskiye göre çok toparladı kendini olgunlaştı eskisi kadar patavatsız değil bu huyu değişti ama evlendikten sonra başka şeylerini gördüm şu an o huyları beni zorluyo ama yinede çok şükür iyi sayılırız

Okurken darlandim, surekli maddiyattan bahsetmesi evlilik degil de seninle is ortağı olmak istiyormuş gibi bir his verdi bana. Kabızlık su bu :) bunlar yeni tanıştığın birinde cok itici kelimeler tabi ki, ama sevdikten evlendikten ve hayati paylaştıktan sonra bütün haline geliyorsun onun kabizligina çare arıyorsun ama bunun icin sevmen sevilmen alışmış olman gerek. Yerinde olsam bunca negatif his veren biri ile hayatımı birleştirmem.

Adam herşeyin hesabını yapan, şimdiden evin banyosunu düşünen tuhaf biri.
Samimi olmak ayrı, aşırı abes bir samimiyeti var.
Ve sanırım konuyu ilerleyen zamanlarda cinselliğe çekecek gibi, açmaya çalıştığı konulara bakılırsa.
Sürekli paraları kontrol edip 80 tl para çekmişsin ne aldın tarzı sorulara hazır ol devam etmeyi düşünüyorsan.

F freeware srni takıntı yapmış olması sevdiği anlamına gelmiyor. Yerinde olsam bu ilişkiyi daha çok sürdürmezdim.
haftasonu ailesiyle tanıştırma planları yapıyordu. boşuna umutlandır mıyım bari..

Evliliği şirket olarak kodlamış adam ne yaparsan yap değiştiremezsin.

yeni tanıştığımız sıralardı,ablamdan bahsederken 2 sene çocuk olunca ücretsiz izin aldı dedim. 1 sene alınmalı ama 2 sene özel bi durum olmadıkça fazla gibi dedi.
ben de sıkılırım zaten demiştim. iyi bi bakıcı bulurum demiştim.o da ablam bakar parasını ona veririz demişti. ben de ne güzel olur eve gelir bakar dedim, o da ablama evime gel bak diyemem deyince, olmaz o zaman dedim bişey dememişti.. ama çok plancı.. bu konuda hoşuma gitmemişti..

Evet seçiciyim. Seçici olmak kötü bir şey değildir
Arkadaşlarım konusunda da seçiciyim.Seviyesiz insan olamaz çevremde.
Seçici olmak için bir çok özelliğim var çünkü
Kendinizi değersizleştirmeyin böyle adamlarla

tabiki .. evlendikten sonra onun rahatsızlığına çare ararsın ama itici geliyor yeni tanışınca.
birbirimizin şifresini bilcez demişti..yapabilir o davranışı... hatta yüzyüzeyken mebbis şifremi istemişti bişey hakkında konuşurken ben vermeyince bana güvenmiyor musun dedi. ben de gerek yok kendim bakarım ondan dedim.

teşekkürler fikirleriniz ve cevaplarınız için

ayy ücretsiz iznin süresine bile müdahale ediyor, ortada fol yok yumurta yok. çok çok çok çıkarcı. o ilgi sakın senin gözünü boyamasın. sen bununla bir evlen sonra nefret edersin buraya yazıyorum.

Bacım ben bunun evlenmeden önce kendini pek açık etmemiş bir versiyonuyla evliyim, hadi yine ben deli gb aşıktım da gözüme perde çekiliydi evlendim,
Sende aşk falan da yok allasen çekilir mi ya?
Adam hayatına sponsor arıyor ona göre iyi düşün taşın... Ömür boyu hiç evlenemeyecek bile olsan kafan rahat olur hiç değilse.

Madem aşk sevgi falan da yok yol ver gitsin

ayy ücretsiz iznin süresine bile müdahale ediyor, ortada fol yok yumurta yok. çok çok çok çıkarcı. o ilgi sakın senin gözünü boyamasın. sen bununla bir evlen sonra nefret edersin buraya yazıyorum.
ya daha 2 hafta görüşmüşüz.. taa bakıcıya kadar düşününce gıcık oldum. sonuçta o benim kararım olmalıydı.
benim gıcık olduğumu fark edince hemen alttan alıyor. evlenince almaz ama..

şuan mutlu musunuz y da gözünüze çok batıyor mu benzer özellikler. şuan ki aklınız olsaydı evlenir miydiniz eşinizle.
evlilerin tecrübesi önemli benim için

Bu arada
Eşim benim şifremi bilmez
Bende onunkini bilmem
Ama kim müsaitse o çeker parayı, kartı birbirimize veririz yani. Dönünce çeken bir diğerine yarısını verir cebimizde harçlık bulunsun tarzında hani

Ama daha 1,5 aylık tanıyoken biri bana şifre muhabbeti yapsa çüş derdim sanırım. Bi daha da görüşmezdim.

şuan mutlu musunuz y da gözünüze çok batıyor mu benzer özellikler. şuan ki aklınız olsaydı evlenir miydiniz eşinizle.
evlilerin tecrübesi önemli benim için
Maddi olarak destek çıktığım sürece çok mutluyuz
Şu anki aklım olsa asla evlenmezdim...
Adamın başka huyları da var tabi kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor asla alttan almaz falan yani...
İnsan seviyorsa bir derece sabredip dayanabilir, hataları tolore edebilir ama yoksa neyini çekeceksin çıkarcı adamın?

Belli ki sizin de icinize hiç sinmemis bu sahis. Ve benim de sahsi fikrim cok itici biri oldugu yonunde. Henuz yasiniz genc, karsiniza kalbinizi isitacak biri mutlaka cikacaktir. Hic acele edip sirf evlenmis olmak icin evlenmeyin.
Ben de ogretmenim ve esim de ogretmen. Ama hayatim boyunca kesinlikle ogretmenle evlenmem demistim. Buyuk konusmusum. Esim de ogretmen olunca evde konusulan konular hep ayni, yok ogrenci sorunlari, zumre toplantilari, e-okul... haliyle sosyal cevre de hep ogretmen oluyor. Keske farkli bir meslek grubundan olsaydi esim diyorum hep.. tabii bu ikinci planda kalan bir durum. Hakkinizda hayirlisi olsun.

soruyor musun, hemen kaç

uzak dur adamın nıyetı senın paranı yemek, bırde fırsatını bulsa ustune atlayacak yok banyo yok namaz kılamadım dus almam gerek bellıkı cenabetmıs neyse ben konusmayım fazla .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…