evlenemiyorum bi türlü

Hakkında hayırlısı olsun konu Sahibi ama adam çalışan kadın ikinci maaş olarak görüyor seni belliki eğer aşk ile konuşsa kabızliktan bahsetmek aklına zaten gelmez

bukadar maddiyat konuşmasına takıldım ben... hiç hoş değil daha ortada fol yok yumurta yok sanki oldu bittiye getiiyor, sırf evlenmiş olmak için evleniyor gibi..
kültür farkınız da var bariz açık yani.. bir erkeğin kabızlık , dışkı gibi konuları daha yeni tanıdığı bayana bukadar ayan beyan anlatması hoş değil... seviye çok önemli.. daha ilk dakkadan bukadar rahat konuşabiliyorsa, evlendikten sonra düşünemiyorum yani.... karı koca iken bile insanlar konuşmalarına dikkat etmeli bence, göbeğini kaşıyıp geğiren, gaz kaçıran bir kocası olmasını hiçbir kadın istemez....

Aklima eski sorunlu erkek arkadasim geldi
Daha ilk donemlerde annem benden sonra tuplerini baglatti diye anlatmisti şok olmustum o da yengec burcuydu hepsi ayni diye bisi yok tabi 1 senemi heba etmisti cok şukrediyorum ondan kurtulduguma
Resmen psikopat cikmisti ilk 6-7ay gercek yuzunu gostermediydi bastan kendini belli etmis senin ki

Kadın boşuna tüplerini bağlatmamış

2. çocuk karındeşen Jack olurdu mazallah.

yengeç burcu maddiyata,rahat yaşamaya önem verir,lüksü sever,şıp sevdidir,çabuk bağlanır çabukta soğur,sevdimi tam sever,çok sever..
sizde balık olarak çok anlaşacağınızı düşünüyorum tabi balığın özelliklerini ne kadar taşıyorsunuz bilemem
karşınızdaki adam tam bir yengeç yani ama siz yinede 5 ayda evlenmeyin gerçi yaşlarda geçiyor bilemedim ha birde azıcık tutumudur/cimridir yengeç
alışverişe çıkın önce bakın görün
ay bu arada bi yengeçle evliyim

Bence belirli bi yaştan sonra insanların evliliğe mantıkla bakmasının gayet normal olduğunu düşünüyorum.Sonuçta sizde beş parası olmayan bu yaşa gelip hiç bi birikimi olmayan biriyle evlenmek istemezsiniz. Ama bu bey sürekli maddiyat konuşuyo heralde Hiç birikimim yok evlendiğimde de evi eşimin geçindirmesini beklerim deseniz tepkisini ölçmek için ?
Buarada konuyla alakalı bu yaz bigün metroda yürüyorum arkamdanda iki adam yürüyolar biri evli , bekar olana öğüt veriyo : aman evleneceksen sakın bankacıyla evlenme yoksa bnm gibi akşamları karının gelmesini beklersin kendi yemeğini kendin yaparsın Bul bi öğretmenle evlen ohhh yarım gün çalışır gelir evinin işinide yapar çocuğunuda bakar dünyanında maaşını alıyolar yarım gün çalışıp demez mi şoka girdim yaa zamane erkeklerine bakın ve de adamın kadına bakış açısına... Allahım sen koru yarabbim böylelerinden

[QUO
TE="brdsevi, post: 44641145, member: 706227"]yengeç burcu maddiyata,rahat yaşamaya önem verir,lüksü sever,şıp sevdidir,çabuk bağlanır çabukta soğur,sevdimi tam sever,çok sever..
sizde balık olarak çok anlaşacağınızı düşünüyorum tabi balığın özelliklerini ne kadar taşıyorsunuz bilemem
karşınızdaki adam tam bir yengeç yani ama siz yinede 5 ayda evlenmeyin gerçi yaşlarda geçiyor bilemedim ha birde azıcık tutumudur/cimridir yengeç
alışverişe çıkın önce bakın görün
ay bu arada bi yengeçle evliyim [/QUOTE]
Konu sahibi balik burcumu ayni burctaniz

Konu sahibi balik burcumu ayni burctaniz[/QUOTE]
yazmış ya kız balık burcuyum diye ayrıca neettin böyle bissürü alıntı olmuş ihihih

öğretmen olmasının tatillerin aynı olmasından dolayı avantajı da var. benim için meslek önemli değil gerçi.karakter
önemli olan.mutlaka çıkar mı bilmiyorum, hep böyle tipler geliyor bunun ilgisiz hali
ben de artı ve eksileriyle değerlendirmeye çalışıyorum.
Kadın boşuna tüplerini bağlatmamış

2. çocuk karındeşen Jack olurdu mazallah.
süpersiniz ya..
mutlusun galiba.. olumsuz yorum yapmamışsın.
cimri mi? hiç sevmem cimriyi.. çok hesapçı..
yemeğe gittiğiniz de hesap ödetiyor mu?

evet özetlemiş bakış açısını.. ben ev işlerinde yardımcı olunması gerektiğini söyleyince yüzleri düşüyor, hatta bazıları nasıl beklersin böyle şeyler gibi konuşuyor. öğretmen demek onlara göre para ve rahatlık.
ama hiç te öyle değil faranjitim 9 ay boyunca.. çok yoruyo zamane çocuğu.. eve gelince bazı günler 3-4 saat kendime gelemiyorum. ama onlar rahat etsinde kadın ezilsin hiç umurlarında değil.
bu görüştüğüm kişi beraber yaparız dedi en azından. tabi ne kadar doğru söylüyor bilemem.

Ayyyy hepsini okuyamadim bezdim vallahi bu ne yahu....

Tamam acik olursun da simdiden degilki 10 senelik evli insanlar ayy kabiz olmusum ayyy dıskıda şu varmis ayyy ishal olcam filan diye acik konusmuyor bu baya hizli cikmis.. Cok civik...

Biraz basit ve siradan bi kisilik belliki maddiyatada baya önem veriyor.. Uzak durmakta fayda var...

sanırım kabul etmiycem, haftasonu bi kere daha baksam mı bilmiyorum

nedense bana devam edeceksin gibi geldi bunun nedeni de onun ilgili oluşu, senin üzerine düşmesi. ama inan ki bu insan evlendikten sonra harcadığın 1 liraya bile müdahale edecek. yerli yersiz patavatsızlıklar yapacak. katlanırım diyosan devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…