• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenemiyorum ve çok üzülüyorum :(((

kesinlikle öyleler, ama böyle olunca erkekler gözümde çok ucuzlaşıyor. sevdikleri kişinin önemi yok onlar için oyuncu değişikliği sadece. o olmazsa öbürü olur o ne ya.
Yaratilis geregi erkekler, asla bir kadin gibi sevemiyor. O filmlerde, dizilerde gordugumuz sevdigine bagli, aci ceken erkekler uzay boslugunda bile bulunmuyor. Hep akli degisik bir heyecanda oluyor. Evlilikte de bu boyle. Linc edilmek istemem ama benim kocam soyle iyi boyle sadik diyenlere ben icimden guluyorum, durust olmadiklarini biliyorum. Cunku evlendikten sonra evliligin bir sabir imtihani oldugunu anladim. Ya kendinizden vereceksiniz ya da butun bunlari kabul edip oturacaksiniz.

Yaratilis geregi erkekler, asla bir kadin gibi sevemiyor. O filmlerde, dizilerde gordugumuz sevdigine bagli, aci ceken erkekler uzay boslugunda bile bulunmuyor. Hep akli degisik bir heyecanda oluyor. Evlilikte de bu boyle. Linc edilmek istemem ama benim kocam soyle iyi boyle sadik diyenlere ben icimden guluyorum, durust olmadiklarini biliyorum. Cunku evlendikten sonra evliligin bir sabir imtihani oldugunu anladim. Ya kendinizden vereceksiniz ya da butun bunlari kabul edip oturacaksiniz.
son derece katılıyorum sana. birçok evlilik dışarıya karşı mutlu gösteriliyor maalesef. Allah karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın inşallah

son derece katılıyorum sana. birçok evlilik dışarıya karşı mutlu gösteriliyor maalesef. Allah karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın inşallah
Neden insanlar disariya karsi ici kan aglarken gulmek zorunda bunu hic bir zaman anlayamayacagim sanirim kulturle alakali birsey, duygularini saklama olabilir. Mutsuzsan mutsuzsundur. Bitti.
insaAllah, cok cok Amin..

Sosyalleş
Kendine ve hobilerine daha çok zaman ayır.
Amaçların hedeflerin olsun.
Kendini daima güncel tut.
Doğru kişiyi bulmak çok önemli.
Evlenmiş olmak için evlenmemek gerek.
Güç olacağına geç olsun dert etme.
İnşallah tez zamanda çıkar bay doğru

Sosyalleş
Kendine ve hobilerine daha çok zaman ayır.
Amaçların hedeflerin olsun.
Kendini daima güncel tut.
Doğru kişiyi bulmak çok önemli.
Evlenmiş olmak için evlenmemek gerek.
Güç olacağına geç olsun dert etme.
İnşallah tez zamanda çıkar bay doğru
ben hayatımı hep bu şekilde yaşadım hala da öyle yaşıyorum ama çıkmıyor işte. inşallah çıkar

Uzulmeyin, bende sizin gibi artik dayanamiyordum erkeklerin yalanlarina, gozumu karartip uygunsuz bir sahisla evlilik yaptim. Simdi bosanma asamasindayim. Eskiden bekarken oldugumdan daha da uzgunum, mutsuzum. En azindan evlenmeden once ic huzurum vardi, o da kalmadi sayesinde tetikte yasar oldum. Hayri olmayan, zarar veren este mutlu edemiyor buna inanin.
Ah bende işte şuanki yanlış nişanlımla bu şekilde bir karar aldım. Güvenemiyordum erkeklere beni seviyor gibi gelmişti . Ama daha evlenmeden yüzünü gösterdi. Bende tehtitten vs den korkuyorum . Şu aşamada bile ondan ne yapacağımı bilemiuorım. Düğünüme az zaman kalmıştı 🤦🏻‍♀️
Aman konu sahibi sen böyle bir şey yapma. Ben şuan çok çok mutsuzum .

Bıkmadan usanmadan forumda bunu yazacağım. Evlenmek asla bir maharet değil lütfen önce kendi kendinize yetebilmeyi öğrenin. Kendi kendinize yettiniz mi ondan sonra da mutluluğun bir başka insanda değil içinizde olduğunu görün. Evliliği merkeze oturtup eş seçerseniz sonu pek parlak olmaz. Bu kadar istediğiniz evlilik için kendinizden taviz verirsiniz.

ben de bu şekilde yaşıyorum zaten. hayatımı yaşamaya devam ediyorum ama hep birşeyler eksik tam olamıyorum. bir yandan insanların evlen evlen baskısı. akrabalarım artık bana yaşça daha büyük evlenip boşanmışları layık görüyor ben istemeyince kimseyi beğenmiyorsun evlenemezsin tabi diyorlar. iyi moralim bozuluyor:KK43:
Eğer çocuk yoksa evlenip boşanmış insanlara bir şans verebilirsiniz, neden olmasın ki? Sevgili olup ayrılmak ne kadar normalse evlenip boşanmak da normal değil mi? Tabii ki mümkün olduğunca çok tanımaya çalışarak.

Ah bende işte şuanki yanlış nişanlımla bu şekilde bir karar aldım. Güvenemiyordum erkeklere beni seviyor gibi gelmişti . Ama daha evlenmeden yüzünü gösterdi. Bende tehtitten vs den korkuyorum . Şu aşamada bile ondan ne yapacağımı bilemiuorım. Düğünüme az zaman kalmıştı 🤦🏻‍♀️
Aman konu sahibi sen böyle bir şey yapma. Ben şuan çok çok mutsuzum .
Halen cikisiniz var, evlenmeden once vazgecmek daha kolay olur. Evlendikten sonra ayrilma, bosanma cok cok zor surecler. Etraflica dusunun derim. Tehditler icin mahkemeye verebilirsiniz.

Halen cikisiniz var, evlenmeden once vazgecmek daha kolay olur. Evlendikten sonra ayrilma, bosanma cok cok zor surecler. Etraflica dusunun derim. Tehditler icin mahkemeye verebilirsiniz.
Benimki çetrefelli baya 🤦🏻‍♀️

Bıkmadan usanmadan forumda bunu yazacağım. Evlenmek asla bir maharet değil lütfen önce kendi kendinize yetebilmeyi öğrenin. Kendi kendinize yettiniz mi ondan sonra da mutluluğun bir başka insanda değil içinizde olduğunu görün. Evliliği merkeze oturtup eş seçerseniz sonu pek parlak olmaz. Bu kadar istediğiniz evlilik için kendinizden taviz verirsiniz.
bugüne kadar hep kendime yetebildim çok şükür. ama biyolojik saat diye de birşey var çocuk sahibi olmak için. artık erken yaşta menopozlar arttı. ben beklesem de yıllar beklemiyor doğurganlık düşüyor annelik duygusunu tadmak istiyorum

Başlığa cevap ( biz bosanamiyoz diye uzuluyoruz sende evlenemiyosun ) diye...hey Allahım sen büyüksün ya 🙄
kendi isteğinizle evlenmişsiniz zorla evlendirmediler ya. şikayet ettiğiniz karaı siz de vermişsiniz zamanında. çoocuk sahibi olmak istememin annelik duygusunu tatmak istememin neresi hata ?

Yanlış birşey yazıpta üzmek istemem cümlelerimi yanlış anlamazsın umarım. Ya hiç evlilik yapamazsan? Hayat bir şekilde akıp gidiyor günlerin üzüntüyle ve beklentiyle mi geçecek? Geriye dönüp baktığında en güzel yaşların için pişmanlık duymayacak mısın?

Yanlış birşey yazıpta üzmek istemem cümlelerimi yanlış anlamazsın umarım. Ya hiç evlilik yapamazsan? Hayat bir şekilde akıp gidiyor günlerin üzüntüyle ve beklentiyle mi geçecek? Geriye dönüp baktığında en güzel yaşların için pişmanlık duymayacak mısın?
ben hayatımı durdurmadım ki zaten istediğimi yaşamaya devam ediyorum. ama bir yandan da evlenip çocuk sahibi olmak da istiyorum. belki hiç evlenemeyeceğim evet ama içinde hep eksiklik olarak hisedeceğim bunu

Back
X