- 27 Ağustos 2013
- 1.900
- 2.469
- 333
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
bence bu asil facia ortada aday yok kizcagiz evde kaldigini düsünüyor, kiz sen daha hele bi asik ol hele, asil derdin bu zatenDaha 25 yaşındaymışsınız bir durun bismiallah. Hayır birde evlenince ne olacak zannediyorsun da aday bile yokken evlilik aşkıyla yanıp tutuşuyorsun ki? Bence akışına bırakın acele etmeyin ki yanlış kararlar vermeyin.
O da mı evlenmiş
Ben daha sevgili yapmayi bile beceremiyorummmbahar aylarinin gelmesi ve bilimum nisan/dügün organizasyonlari sebebiyle bekar 25 üstü kadinlar isyanda sanirim
edit: ben de merdiveni 30 a dayamis bekar kadinim
Ahaha gece gece güldüm vallahiSuan ki modum gelen kismetlerin hepsini degerlendirmek kriterlerime uyuyorsa neden olmasin :)))
Ne güzel işte. Çalışıyorum işime bakıyorum diyip geçin.Universite mezunuyum grafik tasarimciyim evet calisiyorum suan
canim sorun burda yatiyor iste.. sevgilin olsa ciddi biseylere dogru yol alirdiniz..Ben daha sevgili yapmayi bile beceremiyorummm
Yok cok şükür sosyallesiyoru5mda meslegim nasil sizce ideal meslek sayilabilir miNe güzel işte. Çalışıyorum işime bakıyorum diyip geçin.
Öyle bir yazmışsınız ki sosyalleşme imkanınız yok sandım.
Bende bugün bununla ilgili bi konu açtım bende 23 yaşındayım evlenemiyorum ve evlenemeyeceğimi düşünüyorum
Yok artik daha neler yaa senin yasindayken evliligin e sini bile düşünmüyordumBende bugün bununla ilgili bi konu açtım bende 23 yaşındayım evlenemiyorum ve evlenemeyeceğimi düşünüyorum
Dogru noktaya degindin aday yok adayasik olamiyorum deseydin bence daha büyük dertti.
bence bu asil facia ortada aday yok kizcagiz evde kaldigini düsünüyor, kiz sen daha hele bi asik ol hele, asil derdin bu zaten
haydaaa 23 yasinda seni böyle düsündürecek ne yasadin yav sen
Sanki kendisi çok yaşlı...Yok artik daha neler yaa senin yasindayken evliligin e sini bile düşünmüyordum
Dogru noktaya degindin aday yok aday
Yok artik daha neler yaa senin yasindayken evliligin e sini bile düşünmüyordum
Mesleğin ideali olur mu hele siz severek yaptıktan sonra :))Yok cok şükür sosyallesiyoru5mda meslegim nasil sizce ideal meslek sayilabilir mi
Bu zamana kadar kimse beğenmedi en son internetten biriyle konuşuyordum buluşunca beğenmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?