Evlenemiyorum

Hmmm 25 yaşında ve hala bekarsınız öyle mi?Geçmiş olsun bu saatten sonra olmaz o iş.

Ben de 25'im evde kaldık napalım. Başka şeylerle avunuruz.Siz gene meslek sahibiymişsiniz ben okulu da bitiremedim henüz. Gidip kendimi atayım camdan

Umutsuz vaka olmak için biraz genç değil misiniz?

Ne yiyip ne iciyorsunuz ne kadsr rahatsiniz ben depresyondayim cunki resmen evlenemedim diye
Senin geçtiğin yollardan daha önce geçtim sadece..ne kadar kafayı da yesen,depresyona da girsen ,ağlasan da,sızlasan da,dua da etsen,olacaksa oluyor,olmayacaksa olmuyordolayısıyla bir süre sonra artık sende rahat olmayı öğreniyorsun,

Cok guzel özetledin tesrkkur ederim ama dedigim gibi çevre baskisinin etkeni cok birde evlenen arkadaslarimi görünce cok özeniyorum hemen evlenmesem be hayatimda biri olsa fena olmazdi bence

Her şey günümü bekliyor canim hayırlısıyla olur günü gelince

Daha 25 yaşındaymışsınız bir durun bismiallah. Hayır birde evlenince ne olacak zannediyorsun da aday bile yokken evlilik aşkıyla yanıp tutuşuyorsun ki? Bence akışına bırakın acele etmeyin ki yanlış kararlar vermeyin.

Aslında sorun su ben hayatimda biri olsada elimde tutamiyorum kisa sürüyor iliskilerim
Bence evlilik odaklı yaklaştığınız için insanları ürkütüyor olabilirsiniz.
25yaşındaki bir kadına yakışmıyor evde kaldım demek. Ben 30yaşımda evlendim 31de anne oldum. Daha erken olsaymış kafayı yermişim.
Çalışıyor musunuz eğitim durumunuz ne?
Yanlış anlamayın meşgaleniz oldu mu diye soruyurum. Uğraşacak takılacak çok şey var hayatta.

Universite mezunuyum grafik tasarimciyim evet calisiyorum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…