- Konu Sahibi EU3
-
yok tatlım yok bu devire ast gibiler goturuyo ıste olayı ama onuda yapmak herkesı kısılıgıne uymaz kocası buna nasıl guvenıp aldıysa
ben kocamı sevmiyorum ama iyi benim hiç birşeyimi eksik etmiyo evimin ihtiyaçlarını karşılıyor kaba kuvveti yok nazik kıskandın mı kıs kaira sende böyle bi koca yok diye
Merhaba, aranıza yeni katıldım, forumlarda gezerken bu siteye rastladım, baktım herkes derdini paylaşmış cok ta guzel tavsiyeler verilmiş. Belki ben de moral bulurum dedim. Umarım bana da birşeyler yazarsınız.
Benim derdim evlenmeyi, başkaları gibi yuva kurup mutlu olmayı, sevilip sevilmek istememe rağmen buna erişememem. Sürekli arkadaşlarımın düğün haberlerini ve çocuk haberlerini alıyorum ama neden ben birtürlü mutluluğu yakalayamıyorum diye çok düşünüyorum. Güzel biriyim, işim var, olumsuz hiçbirşeyim yok, muhabbetim iyidir insanlarla ama 29 yaşındayım ve karşıma çıkan dogrudürüst biri olmadı. Şanssızım çok.
Arkadaşlar moralim çok bozuk
Merhaba, aranıza yeni katıldım, forumlarda gezerken bu siteye rastladım, baktım herkes derdini paylaşmış cok ta guzel tavsiyeler verilmiş. Belki ben de moral bulurum dedim. Umarım bana da birşeyler yazarsınız.
Benim derdim evlenmeyi, başkaları gibi yuva kurup mutlu olmayı, sevilip sevilmek istememe rağmen buna erişememem. Sürekli arkadaşlarımın düğün haberlerini ve çocuk haberlerini alıyorum ama neden ben birtürlü mutluluğu yakalayamıyorum diye çok düşünüyorum. Güzel biriyim, işim var, olumsuz hiçbirşeyim yok, muhabbetim iyidir insanlarla ama 29 yaşındayım ve karşıma çıkan dogrudürüst biri olmadı. Şanssızım çok.
Arkadaşlar moralim çok bozuk
bundan 1 sene önce bende senin gibiydim. evlendim 35 gün oldu. şimdide bunca emeğin bunca sevginin karşılığı bumuydu evlilik denen şey bumuydu diyorum hiç kaybettiğin bişey yok üzülme. hatta tadını çıkar bekarlığının sonra vurma kafanı benim gibiştan taşa...
ben kocamı sevmiyorum ama iyi benim hiç birşeyimi eksik etmiyo evimin ihtiyaçlarını karşılıyor kaba kuvveti yok nazik kıskandın mı kıs kaira sende böyle bi koca yok diye
Evlilikten anladınız buysa kusurabakmayın ama sizi kıskanmammm sadece eşiniz adına üzlürümmmm
ee nasıl şimdi kocanla hiç iyi değilmisin aynı evde yabancı gibimi yani
ailesi yüzünden hergün kavga hır gür.onlar her konuda haklı ben haksızım. çeneni kapatır oturursan sende iyisi yok ama hakkımı savunayım dersen b.... yedin afedersin. bide ben seni kimse ezdirmem sen merak etme diye yeminler ediyodu...boş laf ya hepsi palavra. öyle kolay da evlenmedik ha çok eziyet çektik evlenebilmek için 7 yılımız geçti...
pardon da sizi neden kıskanayımmmm sadece ihtiyaçlarınızı karşılayan bikocanız olduğu için mi???
sende boşan gitsin bence ne dert cekeceksın hakkınıda savun kımseye ezdırme kendını çekme bence sende daha fazla
sende boşan gitsin bence ne dert cekeceksın hakkınıda savun kımseye ezdırme kendını çekme bence sende daha fazla
bencede boşan gitsin senin maddi dayanağın varmı
7 yıl o kadar eziyeti 35 gün için mi çektik...Bekarmısınız siz?
çalışıyorum evet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?