Evlenemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kocamı sevmiyorum ama iyi benim hiç birşeyimi eksik etmiyo evimin ihtiyaçlarını karşılıyor kaba kuvveti yok nazik kıskandın mı kıs kaira sende böyle bi koca yok diye

ben kocamı sevmiyorum ama iyi benim hiç birşeyimi eksik etmiyo evimin ihtiyaçlarını karşılıyor kaba kuvveti yok nazik kıskandın mı kıs kaira sende böyle bi koca yok diye

ay bide sevmiyorum diyor pes ya siz eminim kocanız ıse gıdınce arkasından ıs ceviriyrsunuzdur cocugunuz varsa tüpcuye yada sütcuye daha cok benzıyordur eminim...

bundan 1 sene önce bende senin gibiydim. evlendim 35 gün oldu. şimdide bunca emeğin bunca sevginin karşılığı bumuydu evlilik denen şey bumuydu diyorum hiç kaybettiğin bişey yok üzülme. hatta tadını çıkar bekarlığının sonra vurma kafanı benim gibi taştan taşa...

bundan 1 sene önce bende senin gibiydim. evlendim 35 gün oldu. şimdide bunca emeğin bunca sevginin karşılığı bumuydu evlilik denen şey bumuydu diyorum hiç kaybettiğin bişey yok üzülme. hatta tadını çıkar bekarlığının sonra vurma kafanı benim gibiştan taşa...

valla arada bir düşünmediğim olmadı değil ama çok iyi bir insan olmaz şimdi :))))

ee nasıl şimdi kocanla hiç iyi değilmisin aynı evde yabancı gibimi yani

Evlilikten anladınız buysa kusurabakmayın ama sizi kıskanmammm sadece eşiniz adına üzlürümmmm

Evlilikten anladınız buysa kusurabakmayın ama sizi kıskanmammm sadece eşiniz adına üzlürümmmm

vallamı neden üzüldün o çok mutlu benle bence sen kıskandın beni hadi söyle

neden kıskanılasınkı şahsen ben kendı adıma sevınıyorum senın gıbıler ortalıklarda dolanırken kendı kısılıgımden goruslerımden cok memnun kaldım bence sen kendınden utanmalısın düşüncelerın ıcın bıde utanmadan kıskandınmı dıyorsun...

ee nasıl şimdi kocanla hiç iyi değilmisin aynı evde yabancı gibimi yani

ailesi yüzünden hergün kavga hır gür.onlar her konuda haklı ben haksızım. çeneni kapatır oturursan sende iyisi yok ama hakkımı savunayım dersen b.... yedin afedersin. bide ben seni kimse ezdirmem sen merak etme diye yeminler ediyodu...boş laf ya hepsi palavra. öyle kolay da evlenmedik ha çok eziyet çektik evlenebilmek için 7 yılımız geçti...

pardon da sizi neden kıskanayımmmm sadece ihtiyaçlarınızı karşılayan bikocanız olduğu için mi???

KIzlarrr slmmsizler bu ast nickli arkdsa ne die cvo verip kendini kiymetli sanmasini sagliosunuz..dalva gecioo ..o da bazi ideallerine erisememis biriii tek idealll koca bulmakk deill tabee...ast gibilerin tek idealli yakisikli pisirik bi koca bulmakk ona da sozde kavustuysaa

sende boşan gitsin bence ne dert cekeceksın hakkınıda savun kımseye ezdırme kendını çekme bence sende daha fazla

7 yıl o kadar eziyeti 35 gün için mi çektik...Bekarmısınız siz?

evet bekarım şimdi siz bılındık sözu dıyeceksınız bana bılıyorum bekara avrat bosamak kolaydır dıye ama demekkı sızde tam tanıyamamıssınız 7 yıl bosuna cekmıssınız onca derdı demekkı uzuldum sıze gercekten ama bıraz sesınızı cıkarın sızde yanı onca yıl kendı kısılıgınızı ve kendınızı ezdırmek ıcınmı bu yaslara geldınız canım bu dertlerı cekıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…