yalnız değilsin aynı yaştayız.birini 8 sene bekledim oyaladı beni.tam ondan vazgeçtim dedim başkasına ilgi duymaya başladım.tam ********miş.önce bana umut verdi sonra beni bırakıp çok kısa zamanda birini bulup evlendi.sonra yine biri çıktı karşıma oda aynı şekilde bnle ilgileniyo gibi gözüktü.sonra pat diye evlendi.
öyle çok güzel 'hah bu eğlenilecek kız denilecek bi tipte değilim' niye her seferinde bunları yaaşıyorum anlamıyorum.ayrıca yorgunum aşk meşk işleri yüzünden. insanlar çok ama çok ******** olabiliyo.tabi ben bunlara şaşırıp kendime gelemezken arkadaşlarım 2. çocuklarını doğuruyo.ayrıca akrabalarım ve bi takım çevrem tarafından dalga konusu oldum evde kaldın diyolar.bu saatten sonra evlenemezsin zamanında birini bulacaktın diyolar.sanki çok şerefli insanlar buldum da hepsini ben kapıdan kovdum.ben artık insanlara güvenmiyorum.hoş kimseninde benim güvenimi kazanmak gibi bi niyetide yok zaten.bazı insanlar ağzında gümüş kaşıkla doğuyor biz onlardan değiliz canım.napalım başa gelen çekilir.ayrıca benim annemde yok.inş. senin bi ailen vardır.merhametten şefkatten uzak yapayalnız savaşıyorum.sadece sağlığım var elimdeki tek varlığım bu.Allahım sağlığımı benden alma diye dua ediyorum sadece.başka hiçbişeye dua etmiyorum.dilek bile tutmuyorum artık...
neden birileri ha diyince evleniyoda , ben bulamıyorum.evli olan kadınlarla aynı ortamda olduğumda bakışları bile bir garip.ben senden güzelim diye bakıyolar sanki.eminimde haklıdırlar...
öyle çok güzel 'hah bu eğlenilecek kız denilecek bi tipte değilim'
hemcinslerimize bak hele ...sanki evlenmek için güzellik lazım..yani kadınlar bile bunları söylüyorsa erkekler bişey deyince kınamamak lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?