Evlenemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevdigin olur evlenemezsin bir dert, olmaz yine evlenemezsin ayri bir dert

yaaaa sabırrr...

Cnm uzuldugun seye bak bence gorucu usulu evlilikler daha saglam ıstemeye gelen yok mu

Yaa bende şu erkeklerin evlilikten korkmalrından nefret ediyorummm erkek arkadaşım var ama ciddi bişeyler üzerine konuştuğumda kaçıyor lafı kıvırıyor falan filannn şu anda askerde belkide o da henüz bişeyleri oturtmadanda bişe demekte istemiyordur. Iki defa ayrıldık bu üçüncü barışmamız benden kopamıyor her defasında kendi döndü bu sefer o bırakmam seni diyor ama henüz ciddiyet üzerine bişe konuşamıyorum kaçıyor bu konudan ne yapmalıyım arkadaşlarrr bana yardımcı olun lütfennnn

nasip kısmet işi cnm senin yaşında olup evlenmeyen kız dolu etrafmda

neden birileri ha diyince evleniyoda , ben bulamıyorum.evli olan kadınlarla aynı ortamda olduğumda bakışları bile bir garip.ben senden güzelim diye bakıyolar sanki.eminimde haklıdırlar...

neden birileri ha diyince evleniyoda , ben bulamıyorum.evli olan kadınlarla aynı ortamda olduğumda bakışları bile bir garip.ben senden güzelim diye bakıyolar sanki.eminimde haklıdırlar...

kesinlikle nasip kısmet...ne çirkinler hemencecik evleniverirler, güzeller evlenemz. benim de dünyalar güzeli bi kuzenim var. 31 yaşına geldi. 6 senedir sevgilisi var. ama evlenmiyolar. çok görüşmüyoruz neden evlenmediklerini bilmiyorum ama bi ayrılırlarsa işi zor. çünkü o kişi yüzünden bütün sosyal hayatını sıfırladı. teyzem de 45 yaşına kadar evde oturdu tek başına. sonra evlendi.

sanmakı evlilik herkeze mutluluk getırıyor.

bır sürü sorumluluk, erkeğe hizmetcılık,yaptın ettın takdır edılmez

sankı mecburmussun gıbı yapmaya ,yanı çokta takılm derım.hayırlısnı dile

öyle çok güzel 'hah bu eğlenilecek kız denilecek bi tipte değilim'

Üzülme o eğlenılenecek kızlarda evlenıyor ,bu şekılde ayrım bari siz yapmayın kızlar yahu

Güzel olunca eğlenilecek kız bu deniyor ha? Vayy be ne muhteşem düşünce. Güzel olmak suç zaten.

Geçmiş konu hortlatılmış yine.

Konu sahibi zaten evlendi sonra.

herkeste ayri bir dert. bende diyorumki keske calisabilsem , kendi parami kendim kazansam
bunun ozlemini yasiyorum. sana ozendim inanki calisan tum bayanlara ozeniyorum.
suan binbir zorlukla dil okuluna ikna ettim esimi ve 2 ay olu 1 ay sonra baslangic seviyesi
bitecek. 2. seviye icinde hic sicak bakmiyor esim. benim niyetimde dil ogrenip calismaya baslamakt
hele buna hic sicak bakmiyor. inanki buda cok zor

hemcinslerimize bak hele ...sanki evlenmek için güzellik lazım..yani kadınlar bile bunları söylüyorsa erkekler bişey deyince kınamamak lazım...

hemcinslerimize bak hele ...sanki evlenmek için güzellik lazım..yani kadınlar bile bunları söylüyorsa erkekler bişey deyince kınamamak lazım...

kadınlara göre ölee bende savunmuyo değilim aslında bu güzellik olayını...daha geçende bir hayalle ! tartışıyorduk bu meseleyii ama erkeklerin de genel görüşü,güzellik geri planda kalıyor..bir müddet sonra en azından..aslında hepimiz için geçerli bu..fakat bazı erkekler fiziksel görününüşe fazla takıntılı..gerçi buna rağmen ben yolda,durakta ,otobüste bakımlı erkeğe! -bakınız yakışıklı değil,b-a-k-ı-m-l-ı- çok az rastlarım biz red etmeyi bilmiyoruz kiii her birimiz vursak tekmeleri tam doksandan görcem ben onları sonra

insanın hayatında biri yoksa evlenmek nasıl aklına gelebilir? karşınıza düzgün biri çıkmıyorsa tabiki evlenmeyeceksiniz. mutluluk evli çocuklu olmaktan mı geçiyor? 31 yaşımda evlendim. eşimle tanışana kadar evlenmek aklıma bile gelmedi. çünkü buna layık biriyle tanışmadım. bir gün bile ben ne zaman evlencem, halim ne olacak demedim. bu kadar kafaya takarsanız yanlış bir evlilik yapabilirsiniz.

evli olupta mutsuz olcağına bekar kal daha iyi bence hiç sıkıntı yapma evleninicede keşke evlenmeseydim dersin vardır hayırlı bi kısmetin inşş allah hakkında hayırlısını versin

evlenipte ne yapacaksınız
tüm samimiyetimle söylüyorum şimdiki aklım olsa kesinlikle evlenmem
anne baba evindeki rahatlık varken oooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…