Evlenemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tatlım kısmet değilse
Evlenip daha büyük mutsuzluklar yaşayacaksan
Böylesi belkide daha hayırlıysa
Evlilik olmasada olur
Mutlaka sende istersin bir yuva kurmak haklısın ama aceleye getirme lütfen
ınşallah herşey gönlünce olur
Öpüyorum

Birinden bahsetmiştin hani boşanmiş noldu
bir gelişme varmi kahvecim

canım yaa üzülme hiç beklemediğin bi andan çıkacak kısmaetin.emin ol ve dua et.Rabbim gönlüne göre versin..

Çok eski bir konu bu ya gene çıkarmışsınız.

valla bu ara eski konular yeniden canlanıyor noluyoki anlamadım ben,, konumu yok acepp zemuszemus

sada kahve konuyu acalı baya olmus kımbılır belkı buldun bırını eger oyleyse soylede sevınelım bende 26 yasındayım ama ınsan bazan umutsuzluga dusebılıyo kısmetımız var bı yerde beklıyo bence olucak ıllakı takma derım

bu konu niye hortladi ki simdi, bi baskasinin konusu da var 26 yasindayim evlenemedim diye o da hortlamis
hayirdir????

Korkmaya başladım ölü konular hortluyor filan noluyor delikafadulden

canım bu ısler kısmet hemen bız ısteyınce olmuyor elbet kısmetın bır yerde senı beklıyor boyle topıkler var senın durumda olanlar ıcın bende bu topıklerdetım gel bıraz sohbet et tek sen degılsın boyle hısseden

30 yasinda bekar abim var, tanistirayim istersen ne dersin ?:asigim::1hug::kedi:

oyyy oyyy kısmetin nerde karşına çıkacağı hiç belli olmaz bebeğim sıkma sen canını olurmu...

bu başlığı açan kişi bu yazıları 1 sene önce yazmış

son durum ne herkes yoruma devam ediyor ama kafamçokkarıştı

gerçi ben ilk syfa hariç okumadım ama kaydirigubbakcemile3

arkadaşlarının eşlerinin arlkadaşları yok muymuş böyle yaşı yaşına uygun aradıııın kriterlerde. biraz şansını zorla bence

kısmet işi canım bu bende 25 e kadar hiç çıktığım bile yoktu 25 te eşimle tanıştım 26 evlendim annemin bi lafı vardır uzaktır gelicek yada ufaktır buyucek kısmetin

senin durumunda olan erkeklerde var elbette canım yaa. öyle ha deyince olmuyor işte bu işler.
bigün mutlaka evlenilecek dogru dürüst kız kalmadı diye düşünen tam senin kafa dengin biri cıkar karsına.
evlenipde ah kafam demektense gec evlenip iyiki yapmısım demek daha iyidir.
zamana bırak ve sakınce bekle.

SELAM
CANIM EVLENMEKTE BEBEK YAPMAKTA TAMAMEN KISMET NE KADAR UGRASSANDA EGER AYAZILMASSA NE BEBEK YAPABILIRSIN NEDE EVLENEBILIRSIN
lmaz:

bende 23 yaşındayım bende korkuyorum bu olaydan.şuan ciddiyetle baktığım bi insan var oda aynı şekilde ama agresif tavırlarımdan dolayı benden soğuduğunu düşünüyorum artık.Yani kimin nolcağı hiç belli olmuyo bu hayatta.yrn evleniyorum dersin.ama bi bakmışın bozulur.çok mutlu yu hep mutlu olucak sanma.mutsuzu da hep mutsuz kalıcak sanma derim canım sana.herşeyin bi zamanı var.yazımızda ne varsa onu yaşıycaz sonuçta.tanrının bi bildiği var ki böyle oluyo de.o bnm için en hayırlısını zaten bana verir de.ve an olarak içinde bulunduğun durumdan hep mutlu ol.herşeyi olduğu gibi yaşa şansını zorlama hiç bişeyide çok isteme çünki bana göre çok istediğin şeyler de hep engeller çıkıyo önüne ve istediğine ulaşmak için kendinden geçiyosun.o yüzden oluruyla sana neler verildiyse öyle yaşa memnuniyetle tabi.gör bak hayat neler çıkarıcak karşına.29 geç değil hadi 40 olsan neyse.artık evlilik yaşıda 30 küsürlere kdr çıktı ztn.mutluluklar seninle olsun.

bende sans yok arkadaslar, insanda biraz sans olacak
biri cikiyor karsima, evlenmek istiyor ama anca 1-2 sene sonra diyor, maddi durumumu duzeltmem lazim diyor, maasi yok...ben bile bi bayan olarak gelecegimi garanti altina almisim, karsimdakinin de boyle olmasini isterim tabiki, haksiz miyim...e 1-2 sene ben beklersem 30unu gecerim, o zaman da baska bi pruz cikarsa? hem zaten severek evlenmek istiyorum, mantik evliligi degil ama sevmek oyle kolay bisey degil yani her mantikli tercihte bile olmayabilir...

kisacasi bu sans yok

bnm bir arkadasım war ve kız 41 yaşında çokda mutlu zemuszemus
mutlu olmayı yaşamayı bilmelisin
karamsar olma cnmzemuszemus
yaşın daha çok genç

yanlış düşünüyorsun bence tatlım
şansdan ziyade karşına yanlış insanlar çıkmış ve hiçbiri senin için hayırlı insanlar değilmişki sen evlenememişsin böyle düşün bence
ben evlilikten çok korkuyorum inan birazcık olan cesaretim bile gödürklerim duyduklarım ve yaşadıklarımın sayesinde kırıldı
çok fazla talipti şuydu buydu var ama insanın gönlüne göre biri olmayınca boş bu işler
senin yapman gereken önce karakterine uygun eline mesleğini almış seni seven değer veren ve maddi açıdanda rahat yaşatabilecek birini bulmak
aranızda uçurumlar olmasın zaten bunlar ilişkiyi yıpratır ve bitirir
hakkında hayırlısını dile
belkide evlenmek senin için hayırsız bile olabilir belki allah korusun mutsuz bile olabilirsin böyle düşün içini ferah tut canım
ne demişler kısmetse gelir yemenden kısmet değilse ne gelir elden a.s.

`