Evlenemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim çevremde de böyle müzmin bekar arkadaşlardan biri 43 yaşında evlendi 44 yaşındada doğum yaptı fakat evlenmiş olmak için evlenince hiç bi anlamı yok aslında. Çevreye mutsuzluğu yansıyor.. Allah hayırlı evlilikler versin.

kac yasindaydin peki

bu işler nasip kısmet işi..Benim teyzem 31 yaşında evlendi..Bunun hangi zamanda olacağı belli olmaz..

Merak etme bir yerde biri var ve seni bekliyor ama simdi ama yarin belki yarindanda yakin..umitsiz olma herseyin hayirlisi umarim turnayi gozunden vurursun ...:)

bu işler nasip kısmet işi..Benim teyzem 31 yaşında evlendi..Bunun hangi zamanda olacağı belli olmaz..

bu arada inci boncuğun teyzesi benim:delphi-tatlicadiarzu-

basligi görünce bende ayrildiniz sandim,:1shok:
aman neyse kurtulcaz sizden, sakin herifleri kacirayim filan demeyin bak,
sizin dügün fotolarinizi görmessem catlarim.
arzu zati göstermedin su erkulun fotolarini nazar etcez diye:mymeka:

cnmcım zaten sen gtüzel değil hemide çok güzelsindir eminim...çünkü güzellerde şans olmaz..el üstünde tutulmazlar.çünkü herkez güzeli kaldıramaz komplekse girer..aynaya her baktığında BEN GÜZEL DEĞİLİM BAHTIM GÜZEL OLSUN DE..benim yaptığım gibi...

benımde durumum aynı canım arkadaslarımın her sene dugunune gıdıyorum artık seneye sıra sınemde dıyorlar ama kac sene gecıyor aynı durum..Allaha ınan ve dua et ederkende duasını evleneyım Allahım yuva kurayım dıe dııl de hayırlısıyla evleneyım dıe et ınan evlılık o kadar kolay bısı dııl hele kı cocuk olunca daha da zorlasıyor hersey zamanı var demekkı herseyde hayır vardır canım uzulme sakın sen bekarlıgın keyfını sur bak bugun maasımı aldım bekar oldugum halde yetmıyor evlı olsam nolcak bılmıyorum:ecrin_bebek: bu yuzden bekle guzel haberler verecegınden emınım kısmetın bol bol olsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ewlilik,
ruh,beyin we şans işi..gerçekten beyninizde detaylıca tarttığınızda büyük ölçüde uyum warsa,beklentilerinizi karşılıyorsa we aynı zamanda ruhunuzu da ısıtıyorsa,
şanslısınız demektir.
ama kesinlikle kaç yaşında ewlendiğiniz değil,
kiminle ewlendiğinizdir asıl önemli olan.
öyle çok gördüm ki -genel kanıya göre- doğru we zamanında bir ewlilik yapmış,
herşeyiyle dengi dengine olan çiftlerin boşanmalarını..
bu aynı zamanda kader işidir de..
bence kendinizi kötü hissetmeyin.eğer kaderinizde çok güzel bir ewlilik war ise,
gelip sizi bulacaktır.er ya da geç..
ayrıca ewlilik öyle çok da mühim we zaruri birşey değil.
(bunu gerçekten kusursuza yakın bir eşi olan bendeniz söylüyor :) )
ben de ewliliği düşünmüyordum esasen.
çünkü özgürlüğüme,rahatıma,keyfime çok düşkünüm.öyle baskılara,
yasaklara gelemem gibi geliyordu.daha doğrusu ewlilik hep kural demekti sanki o zamanlar.okulum bitti,düzenimi kurdum.kendime yeni ew eşyaları aldım,
tek başıma harika bir hayat kurguladım.
tabi ki arkadaşlarım,dostlarım,kaliteli bir çewrem wardı ama
planda ewlenmek yoktu.
hatta bana ailem de dedi bu kız herhalde bu kafayla ewlenmiycek,
master,doktora yapar,yurtdışına gider ws..
ben de kendime hep sıfır eşyalar aldım,gelin ewi gibi düzdüm:)
ama herşey tek başıma yaşamak için planlandı.mobilyalarım ws..
peki sonra ne oldu?
benim mucizem ,eşim,canım,
ewimi kudruktan 2-3 hafta sonra karşıma çıktı..aynı sene söz,nişan,düğün..
tamamen plansız..
pişmanmıyım?asla..
çünkü öyle bir andı,
öyle bir an ki bana -işte bu-dedirten..
daha ewwelki hiçbirinde demediğim..
bekle..senin için hayırlı olan zamanda gelecektir aşk..
sonra ewlenirsin ya da ewlenmezsin..o mühim değil..ruheşini bul yeter..

meraba arkadaşlar yazılarınız ve yorumlarınız çok guzel bende aynı dertten muzdarıbim aslında kafaya takmamak gerek ama istemeden takılıyo özelikle kalabalık ortamlarda her an gözune batıyor doğru kişiyi beklerken bu yasa geldik gelcek diye umutlar tukenıyo ya gelmezse diye duşunuyosun dua edin arkadaşlar basına gelmeyen bilmez allah herkese kendisi için en hayırlısının versın evli bekar

dogru zmn demekkkı daha gelmemıss bence sabırlı ol gec kalınmıs bısey yok

benim nişasnlım 32 yaşında ve bendn önce kimseyle ciddi düşünmemiş ailsiyle bile tanıştırmamış.

karşısına ben cıktım. ve çıkmaya başlayalı 20 gün olmadan ailesiyle tanıştırdı.

yani nasipp kısmet işi bunlar.. geç olsunda sorunsuz olsun..:)

kısmet rabbım kımseyı tek yaratmamıstır yanlızlık bır tek ona mahsus

takma canım daha gençsin . herşey nasip kısmettir ve bian da sende anlamassın kısmetin nerden geldiğini ..herkesin bir alın yazısı vardır evli olmak için evlenme sakın ve seçici ol .

Aaaaaa arkadasim sakin moralinizi bozmayin,bazi insanlarin kismeti 17 sinde, bazilarinin 30 unda olur bunu bilemeyizki eminim zamani gelince sizde guzel bir yuva kurarsiniz....Allahtan dileyin hayirli insanlari karsiniza cikarsin....

canım benim okadar takma kafana evlenmek marifet değil bence bekarlığın tadını çıkar gez kurslara yazıl. elbet kısmetini karşına çıkar

Kısmet işi bu hiç belli olmuyo seni ne zaman bulacağı...
Ummadık bir zamanda karşına biri çıkar önce söz sonra nişan sonra evlilik nasıl olduğunu bile anlayamazsın.. Allahtan hayırlısını dile herzaman için..
a.s.

ısın gucun her seyın yerınde evlenemedım dıye neden uzuluyorsun kı kımı tanıyosam ısını gucunu kurmus belırlı yastan sonra evlenen acayıp mutlular hatta ımrenerek bakıyorum.....akrabam mımar bayan çok da güzel karsısına cıkıyordu talıb vs ama olmuyordu anlasamıyordu..35 ınde evlendı ama Allah bozmasın cok mutlu....herkes daha bu evlenmez derken karıyer sahıbı zengın kendısını seven bırıyle evlendı....

uzuldugun syee baggggg kısss gercekten yıyen ın mıgedı bulanıyo yemıyenın azı sulanıyoooooo

canım benim sen moralini hiç bozma..bu işler kısmet meselesi tabiki..bi söz var bizde..uzaktır gelemez,yakındır göremez derler....onun için sen rahat ol...herşeyin bir zamanı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…