- Konu Sahibi mavigece07
-
görücü usülü banada çok sıradan,gereksiz ,garip gelmiştir hep....yani hadi sizi tanıştırdılar ama 1 kere görüşmeyle olmazki...içinizin biraz ısındığı birine bence 1 den fazla şans vermeniz gerekir...bilmiyorum ben ilk bakışta aşk olsa derdim inanmazdım ama sonra eşimi arkadaş gurubunda gördüğümde demiştim ne hoş ,acaba çıktığı varmı,benden hoşlanırmı...içim kıpır kıpır olmuştu.ona bakarken utanıyordum sanki duygularımı görüyormuş gibi ama o da benden hoşlanmış ve peşimi bırakmadı aylarca arkadaş gurubuna katıldı sonrası 5 yıl flört 8 yıllıkta evliyiz.25 yaşında evlendim senin yaşın 27 yani bence gayet gençsin bunu sorun haline getirmen gereksiz...30 yaşında anne oldum..artık böyle canım ünivert.okuyan yada iş bulmak için çabalayan bayanlarda da evlilik yaşı böyle..
ortamın yok galiba, ondan oluyor... hoş benim ortamım var, ben de 27 yaşındayım, ama ben de ortama gıremıyorum. hayırlısı olsun, sonumu cok merak edıyorum...
bnm de şöyle bi annem babam olaydı evlenmemi isteyen...
bizimkilere kalsa 30 yaştan öncesi çok erken belki otuzdan sonra düşünülebilir.
hatta mümkünse ömür boyu beraber yaşayalım
şaka bi yana arkadaşım senin annenle baban eskilerde kalmış. bizim kızın yaşı geldi komşunun oğlu da pek uygunmuş devirleri kalmadı.
üstelik bu çok itici.
kesinlikle ailenin bu tavırlaını görmeyeceksin, gezip tozup keyfine bakacaksın.
kimseyi karıştırmayacaksın.
sen daha bi rahat nefes alsan hayatındaki doğru insanı bulacaksın.
ama yok böyle giderim dersen evlenmek için evlenip, ilk aydan hamile kalıp, sonra da çocuklarıma yazık deyip kötü evliliğini bitiremeyen acılı 'evli'kadın olursun.
böyle işler aceleye, 'hadi bakalım bu da olmazsa evde kalırım,annem babam üzülür.' e gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?