evlenemiyorum :(

Mavigece seni bir arkadaşımla tanıştırayım mı :)
Kendisi 1.90 flaan neden bilmiyorum ilk defa böyle bir şey aklıma geldi

ben antalyada yaşıyorum..ailem herkes burda...o kişide antalyada yaşasın istiyorum..nasip tabi ama tanımadanda görücü usulü gurbete gitmek istemiyorum açıkçası...
tanışmalara açığım niyeti ciddi aile kavramını bilen sağlam bir işi olan ünv mezunu beyler ...Esra Erol a katıldım sanki

Yeni adaylarla devam etmek istiyorum Esra Hanım

Bu isler ismarlama olmazki... En basiti mesela atiyorum bi kiyafet alicaksiniz kafanizda sekli semasini belirlediniz ama bin magaza geziyorsunuz bulamiyorsunuz...yada cebinizde pek para yok bi avm de geziyorsunuz bin atne alacak güzel sey buluyosunuz ama nafile ama bigün cebinizde bol para var alisveris yapmakta istiyorsunuz ama icinize bisey sinmiyor....yani genelde böyle olmazmi...simdi böyle illa birini bulcam diye olmazki ne bileyim irazda kader kismet isi...ailenizinde sizi zorlamasi cok yanlis...ne var canim hic ummadiginiz bi anda cikar biri karsiniza...zorlamayin bence, sonra bide baskiyla yanlis biriyle evlenirsiniz,hos sevipte yanlis cokanlarda varda ama en azindan ozaman sebep var sevdim ben kasindim dersiniz ama böyle baskiyla cooooook yanlissss....

ortamın yok galiba, ondan oluyor... hoş benim ortamım var, ben de 27 yaşındayım, ama ben de ortama gıremıyorum. hayırlısı olsun, sonumu cok merak edıyorum...

vay bee,yazalı bir yılı geçmiş,hala aynı durumdayım ve hala sonumu merak ediyorum,seneye Allah kerim,seneye görüşmek üzere

Kızlar esas oğlan Ankara'da bakanlıkta çalışıyor, maddi durumu iyi, esprili, yakışıklı değil ama nadir kalmış düzgün, dürüst adamlardandır :)

aaynı dert bendede var ya.27 yasımdayım bende.ıstedıgım biri var onunla konsuncada hep tartısıyoz en fazla 3 gun sonra kavga.onlada olmuyo ondan baskasınıda dusunemıyorum.ısteyemıyorum .evdekıler banada evlen artık yoksa erkek kardesını nısanlıcaz dıyo 91 lı o 4 yıldır cıktıgı kız var aıleler görusuyo.hayır bnden önce o nısanlanmıcak ben mıllletın cenesını cekemem dıyorum sen evlenme bak kardesın evlendı dıe dıcekler bılıyorum.askerlıgını yapsın öyle dıyorum cocuk seneye asker gıtcek 5 ay gelcek bn hala bı aday bulamadım o ıstedıgım kısıyle hala bı umut bakalım beklıyorm olurmu dıye ama gercekten aılenın baskısı cok kötü.en son ıyı evleneyım sevmeden seneye gelırım cocugumla dıyorum bısey dıyemıyolar.

Yaşı 28 :) Sevgilimin arkadaşı oluyor geçenlerde bana yok mu düzgün arkdaşın şu çocuğu baş göz edelim dedi de
Çok iyi çocuktur gerçekten, hesabını da bilir, sanırım daha önce hiç ciddi ilişkisi olmamış. İyi çocuktur iyi, talipleri bekliyoruz :)

Aileler haklı aslında hani yuvamız kurulsun istiyolar..torun sevmek istiyolar..bende artık bi eşim olsun istiyorum açıkçası ama nasıl olucak bilmiyorum...işve cilve yapmayı beceremedim kendimi bildim bileli hep edepli terbiyeli olmaktan kaybettim galiba...
insan heves ediyo artık yaaa...bütün samimi arkadaşlarım evlendi tatil günlerinde artık hep ya annemle ya da yalnız plan yapmak zorunda kalıyorum...çünkü kız arkadaşlarım kocalarıyla plan yapıyo...ne var dı yani şöyle tatilde alışveriş merkezine el ele gideceğim bir eşim olsa...tamam evlenmiş olmak için evlenmeyi bende istemiyorum zaten o sebeple hiç kabul edemedim..

Dilay80 çok haklısın yani çok istiyorum ama içime sinen yok...İçime sinen tiplere bakıyorum bi umut çalıştığım yerlerde ya da ortamlarda araştırma moduna geçiyorum ya evli oluyolar ya sevgilisi oluyo ya da benden küçük oluyolar...anlamadım bu işi ... :44:

Bu cocuk noldu bende merak ettim simdi ..biz gibi kismetsiz beylerde var iste..bide derler erkege es bulmak daha kolay ama yok iste olmayinca olmuyor..bi soz var yaa bunca insan yalnizken neden bunca insan yalniz¿?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu çocuk da nişanlandı :)

konu sahibi varmı gelişme ?
evlenen varmı yorum yapanlardan...

Gelişme var da ...Beyefendiyle daha 2 kere görüştük...Kendisi biraz burnundan kıl aldırmayan biri...Mesaj atıp arama alışkanlığı yok...zaten 2 seferdir benim talebimle görüştük...Bu sefer adım ondan gelmezse hiç bir zaman aramayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…