R rretro Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 50 Emoji Skoru 13 Puanlar 18 Yaş 36 Yer İstanbul 19 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mavigece07 #81 mavigece07 .!.: Allah söyletiyor seni kuzummm Genişletmek için tıkla... süpper ben ara ara yazıyayım buraya olumlu durumlar duymak için :)
mavigece07 .!.: Allah söyletiyor seni kuzummm Genişletmek için tıkla... süpper ben ara ara yazıyayım buraya olumlu durumlar duymak için :)
MissCherryBlossom Nirvana Pro Üye Katılım 23 Ağustos 2012 Mesajlar 53.495 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 250.631 Puanlar 898 19 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mavigece07 #82 mavigece07 .!.: Gelişme var da ...Beyefendiyle daha 2 kere görüştük...Kendisi biraz burnundan kıl aldırmayan biri...Mesaj atıp arama alışkanlığı yok...zaten 2 seferdir benim talebimle görüştük...Bu sefer adım ondan gelmezse hiç bir zaman aramayı düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Vay p.c vay Arama sorma bence de sekerim, kendini kiymetli gormesin
mavigece07 .!.: Gelişme var da ...Beyefendiyle daha 2 kere görüştük...Kendisi biraz burnundan kıl aldırmayan biri...Mesaj atıp arama alışkanlığı yok...zaten 2 seferdir benim talebimle görüştük...Bu sefer adım ondan gelmezse hiç bir zaman aramayı düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Vay p.c vay Arama sorma bence de sekerim, kendini kiymetli gormesin