evlenemiyorum :(

canim erkeklerin tavirlarina cok takilma...zaten 30 yasin altindakilerden de fazla bi olgunluk bekleme...
onu sen egiteceksin...disardan bazi nisanli ve evli duzgun erkeklere bakinca imrenebilirsin ama onlar kadini tarafindan egitildikleri icin oyleler unutma bunu...

pasta yemis yememis vs bunlara takilma fakat cevresi ve yetistirilis tarzi sana benzer olmali...senden az kazanacak veya egitim durumu senden dusuk olan bir erkek eger huyu suyu iyiyse tercih edilebilir ancak bu durumda kompleks yapabilecegini sorun yasayabilecegini unutma...

ve son olarak kendini evlenmem lazim bulmam lazim diye zorladikca emin ol o kisi gelmeyecek
biraz rahatla

canım kısmetin pat diye çıkıp geliyor hiç merak etme
benide öyle görücü usulüyle isteyenler olmuştu onları istememiştim çünkü hep yaşı benden çok büyük olanlarla tanıştırmak istiyorlardı.sonra yaşım geldi 25'e ben artık evlenmekten umudumu kestim çünkü kendi köyümden biriyle evlenmek istiyordum köydede yaşıtım kalmadı tamam artık bitti demiştim çalışır anama babama bakarım demiştim ve o yaz bir düğünde (gitmek istemediğim ama herkes gidiyor sende gel tek başına kalma demişlerdi )eşimle tanıştım (kendi köylüm 2 yaş farkımız var) 3-4 ay flört ettik sonra nişanlandık ve senesine evlendik şimdi 6 yıllık evliyiz
inşallah seninde en beklemediğin an çıkar gelir kısmetin hayırlısıyla

boşver evlenipte ne yapacaksın ki..ciddi söylüyorum
bekarlık sultanık yaa

Burdaki evlilikte yasanan o kadar sorunu gorupte hala evlenmek istiyorum diyebiliyor musun. Evlen ama dogru adam gelince evlen. Evlenipte 1 sene sonra bosanma.

Canım, benim bi tanıdığım biriylşe görüşmem için 1,5 yıldır beynimi yedi hep reddettim. Faceye baktığımda hoş gelmiyordu. En sonunda sussun en azından diye kabul ettim, bi görüşür olmaz derim kurtulurum diyordum. Şimdi evleniyorum :) Şükürler olsunki kabul etmişim, tanışmadan önce güzel gelmeyen şeyleri şimdi hoş geliyor. İnşallah rabbim sanada nasip eder.

bu başlığı açalı bir yıl olmuş hala bir değişiklik yok kızlar...napıcaz..nasıl evlenicez benim gibi bekar arkadaşlar ...offf yeter artık yaa...

Hz.Ömer'in çok güzel bi sözü vardır: Kalbinizin ısınmadığı insanlardan uzak durun,diye.

Sen sabret , Rabbim nasibinde varsa zaten kısmetinde olan kişiyi sana verecek. Yeter ki doğru zamanda ve doğru kişiyle olsun..

herseyden bi hayir vardir, lutfen evlenemiyorum diye dert etmeyin...
sadece Allaha dua edin hayirli bi es karsiniza cikarmasi icin o dogru zamani bilir elbet
ben öyle yapttim cok dua ettim karsima iyi birini cikarmasi icin...
Cikardi da suan 2 senelik evliyim, hictte dert etmiyordum, evlenemiyorum diye
ayrica coktta mutluyum , Allahima binlerce sukurler olsun tuuuh tuhhh masallah
bak gecen pazar kuzenim evlendi, 40 yasinda kendisi Allah zamani gelince karsimiza dogru insani cikartiyo...
ben buna butun kalbimle inaniyorum....

canım gercektren daha vaktı gelmemıs demek kii..vallaha vaktı gelınce agzındılın baglanır evlenırsın...hıcbırseyı onemsemezsın o an..bası seyler Allahın takdırı bence evlılıkte oyle...

Ya o vakit hiç gelmeyecekse? Evliliği dahi düşünemiyorum, 29 yaşındayım hiç sevgilim bile olmadı. Beğenilmiyorum. O kadar üzülüyorum ki.

yas 27 erken bence takıntı yapma bende suan 25 yasındayaım 20 yasında evlendım... ama bazen dıyorum keşke gec evlenseydim dıye... ben bu işlerın kısmet olduğuna ınanırım demekkı senın evlenme vaktın gelmemıs... gelseydı saydığın hiçbişe işe yaramazdı... bence acele etme dua et... ınsallh ıstedıgın gıbı bırını bulup evlenırsın hayırlısı olsun canım

Hay Allah ya üzüldüğün şeye bak ben ne yapayım ben 34 yaşında evlendim 3 yıllık evliyim valla iyi sabretmişim şimdiki nesil hiç dayanamıyor üzülme çevreye ve ailene karşı kulaklarını tıka elbet gelecek doğru bir kısmet panik yapma...

Eğer sırf annen ve ailen zorluyor diye evleneceğim dersen yanlış evlilik yaparsın. Bekle kısmetin mutlaka kısa zamanda gelecek ama şunu da söyleyeyim ilk görüşmelerde ayaklarının yerden kesileceğini bekleme. Birkaç kez görüşünce anlarsın.

aile baskısıyla böyle kararlar almayın, sonu büyük hüsran oluyor ne yazık ki. gönlünüz birine evet der vakti geldiğinde. demesi için zorlamayın. artık eski dönemlerdeki gibi değil evlilik yaşı. çok çok yükseklerde geziyor. siz ferah olun, takılmayın bunlara.

canım benim kuzenimde 30 yaşında karşısına çıkan kişiler oluyor ya kendi beğenmiyor yada karşı taraftan bir şey oluyor bir türlü olmuyor çok üzülüyor. Siz nasıl tanıştınız eşinizle görücü usulüyle mi?

Hala bir gelişme yok vallahi napıcağımı şaşırdım...Yuvamı kurayım ayrı bir düzenim olsun seveyim sevileyim istiyorum...Yok sanki elektrik alabileceğim bütün adaylar evlenmiş ...

hiç takma ya,olursa olur zaten bende 25 yaşına gireceğim tüm arkadaşlarım evlendi,sözlendi,nişanlandı ben tık yok yakışıklılık arıyorum,düzgün karakter arıyorum erkek istesin arıyorum arıyorum da arıyorum ama yok işte olmayınca anca arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…