- Konu Sahibi mavigece07
-
biliyomusun çok çok haklısın...stresli oluyorum kafam rahat olarak gitmiyorum ya sanki bi iş görüşmesiymiş gibi duygusuzca gidiyorum galiba bu görücülüklere...ya da içime sinecek biri denk gelmiyo bende anlamadım...aslında çok evlenme heveslisi gibi yaklaşmıyorum...zaten yaklaşsam gerisi gelcek belki...ama artık karaktere çok yoğunlaştım...
mesela annemin sohbetten arkadaşının oğluyla buluştum geçen 2 ay önce çocuk liseyi zor okumuş ve bana diyoki üniversiteye gitmediğime hiç pişman değilim okuyupta nolucam..ama dedim kitap okuyosunuzdur...yok diyo hiç okumuyorum...böyle bir dik başlı mütevazilikten uzak birisi...pastaneye oturmuştuk...mesela ben ilk kez tanıştığım birisinin karşısında birşeyler yemem...tanımıyorum yani sonuçta tanışmaya gitmişim değilmi...ben istemedim ama kendisine pasta istedi gayet rahat zaten oldukçada kilolu bi arkadaştı...yiyip içerken bir yandan hayat hikayesini anlatıyo hadi gelde elektrik al...biraz ortama uyum sağlayan..hani derler ya oturup kalkmasını bilen az görgülü olsun istiyorum karşımdaki insanı..bir ömrü paylaşıcam sonuçta..
mesela bir arkadaşım yeni nişanlandı çocuk çok efendi çok uyumlu arkadaşımı çok seviyo..hani birlikte hareket ediyolar...hani yıldızı barışmak derler ya öyle...
İnşallah denk gelsin bize de yaa...tüm isteyenlere
Merhaba buna benzer bir başlık gördüm benimde aynı sorunum var..Bu sene 27 yaşına giricem son 5 yıldır görücü usulü tanıştırıldığım oldu fakat bir türlü içime sindiripte evet diyemiyorumAradığım yakışıklılık değil evlenemediğim için öyle zannediyo çevremdekiler...Aradığım içim ısınacak birisi olması görücü usulü tanıştığım yakışıklı denebilecek kişilerlede tanıştım ama olmayınca olmuyo 1 saat masada zor oturuyorum bir bahane bulup kalkıyorum..Görücü usulü bana çok ısmarlama geliyo...işte kişi beni telefonla arıyo randevu veriyoruz bir cafe ya da pastanede buluşup hayat hikayemizi anlatıyoruz bazı kişiler çok vurdumduymaz oluyo ya da onlarda birinin zoruyla gelmiş gibi hareket ediyo dolayısıyla bende elektrik alamıyorum..
Evde büyük bir baskı var annem ve babam artık evlenmemi çok istiyo..Bazı görücülükleri babam kendi çevresinden buluyo...Annemle her gün bu konuyu konuşuyoruz daha doğrusu o konuşuyo...bende çok istiyorum ama onlar benden daha çok istiyo ve bu da beni bunalıma sokmak üzere...inanın internetten bile bulsammı diye düşünmeye başladım..Ama o sitelerdede güvenemem açıkçası normalde bile insanlara güvenmek zor..
Ne yapmalıyım bana yol gösterin lütfen ..ben 174 boyunda bir bayanım halk eğitime bağlı bilgisayar dersi üzerine usta öğreticilik yapıyorum...uzun boylu olduğum için karşımdakinin boyuna kilosuna filan çok dikkat ediyorum...şişman erkekler çok itici geliyo ya da aşırı zayıflar...yanlışmı yapıyorum çok mu inceliyorum acaba şöyle bakışıyla içimi ısıtıcak birisi olsa
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
Merhaba buna benzer bir başlık gördüm benimde aynı sorunum var..Bu sene 27 yaşına giricem son 5 yıldır görücü usulü tanıştırıldığım oldu fakat bir türlü içime sindiripte evet diyemiyorumAradığım yakışıklılık değil evlenemediğim için öyle zannediyo çevremdekiler...Aradığım içim ısınacak birisi olması görücü usulü tanıştığım yakışıklı denebilecek kişilerlede tanıştım ama olmayınca olmuyo 1 saat masada zor oturuyorum bir bahane bulup kalkıyorum..Görücü usulü bana çok ısmarlama geliyo...işte kişi beni telefonla arıyo randevu veriyoruz bir cafe ya da pastanede buluşup hayat hikayemizi anlatıyoruz bazı kişiler çok vurdumduymaz oluyo ya da onlarda birinin zoruyla gelmiş gibi hareket ediyo dolayısıyla bende elektrik alamıyorum..
Evde büyük bir baskı var annem ve babam artık evlenmemi çok istiyo..Bazı görücülükleri babam kendi çevresinden buluyo...Annemle her gün bu konuyu konuşuyoruz daha doğrusu o konuşuyo...bende çok istiyorum ama onlar benden daha çok istiyo ve bu da beni bunalıma sokmak üzere...inanın internetten bile bulsammı diye düşünmeye başladım..Ama o sitelerdede güvenemem açıkçası normalde bile insanlara güvenmek zor..
Ne yapmalıyım bana yol gösterin lütfen ..ben 174 boyunda bir bayanım halk eğitime bağlı bilgisayar dersi üzerine usta öğreticilik yapıyorum...uzun boylu olduğum için karşımdakinin boyuna kilosuna filan çok dikkat ediyorum...şişman erkekler çok itici geliyo ya da aşırı zayıflar...yanlışmı yapıyorum çok mu inceliyorum acaba şöyle bakışıyla içimi ısıtıcak birisi olsa
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
Hay Allah ya üzüldüğün şeye bak ben ne yapayım ben 34 yaşında evlendim 3 yıllık evliyim valla iyi sabretmişim şimdiki nesil hiç dayanamıyor üzülme çevreye ve ailene karşı kulaklarını tıka elbet gelecek doğru bir kısmet panik yapma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?