Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

bende burdayım bende dedim nefes annesi geldi yemekleri görünce bizi unuttuu

vallahı cok oslemişim yemek yemeyı :)

annem sagolsun öglende yemek yapıo bana aksamda yıyoruz orda

bende yemek yapmayı osledım ama bıraz daha gecmesi lasım bulantılarımın :)

evlendım hala benden kurtulamadı annem

Ne kadar yapsakta yemek annelerimizin yaptığı gibi olmuyor onların ellerin tadıda yemeklere geçiyorr bizde dün annemlere gittik kirde kebap yapmış parmaklarımı yedim resmen kızım diyo sen tok evin aç kedisisin yemekmi yedirmediler şimdiye kadar sana

gercekten oyle eşimde cok guzel yemek yapar hakkını yıyemem ama
bu aralar cok yogun oldugu ıcın gec gelıyo ve yemek yapamıyo

annemde ne ıstersem yapıo valla ellrı dert gormesın

anneye yakın olmak cok guzel bişi dimi heranına koşabılıyo:)cok sanslıyız

evet canımm valla ben izmirliyim izmirde doğdum izmirde büyüdümm izmirde evlendim türkiyenin çoğu yerini gezdim gördüm ama derler ya insanın memleketi gibisi yok diye helede orda sevdiklerin ailen varsa dahada bir güzel geliyor insana Benimde güzel yaptğımı söylerler ama ne bileyim annemin yemeklerini yediğimde yüzümde gülümse oluyor Bak yakında seninde bebişin olcak oda aynı şeyleri senin için dicek ilerdee

ıns saglıcakla kucagıma alsam onada annem bakıcak ıns

ssc sende annene yakınsın dımı canım?

ıns saglıcakla kucagıma alsam onada annem bakıcak ıns

ssc sende annene yakınsın dımı canım?

inş canım benimmm allahm izniyle sağsağlim kucağına alırsın bizde teyze oluruzz bende anneme baktırcam bebişlerimize bizden daha iyi bakacaklarına eminim çünküü benim hala üstüme titriyor çocukmuşum gibi torununa nasıl bakar tahmin edemiyorum

bizim akşama yemeğimiz var.

kremalı mantar çorbası
kıymalı patlıcan yemeği
zeytinyağlı kabak
pilav
yanına da salata yoğurt falan.

yemekten sonrada arkadaşlarımız gelecek çaya. bu hafta oldukça hareketliyiz:)
patates salatası, kek yaptım dün. buzluktada sigara böreklerim var.
pastanden de kuru pasta falan aldım şimdi.
eve gidince de makarna salatası ya da kuskus salatası duruma göre yapıcam.

benim yemeğim yok akşama yaa gidince yapcamm sssccc vallaa döktürmüşün canım yaaa bence makarna salatsına veya kuskusa gerek yok 3 çeşit koysan bile yeterli bence.

yemekleri eşimle birlikte yapmıştık zaten canım.

gelmek isteyen herkesi bir an önce çağırıp bitirmek istiyorum havalar soğumadan gelenler gelsin sonra evimizde keyife devam:)
aslına bakarsan evreka akşamki ruh halime göre karar vereceğim:) bence de gerek yok ama çeşit olsun diye. zaten insanlar yemek yiyip gelir.

kızlar gunaydın sssccc canım dun yazdıgını gormemısım ne yaptın ek bırseyler hazırladınmı bende dün otobüste tansiyonum düştü eve gittim yattım dışardan söledi eşim Bu otobüslerdeki vatandaşı anlamıyorum yaa bir insan yıkanmazmı otobüsün kokusundan bayılacaktım indim hemen eczaneye gittim tansiyonumu ölcdürttüm sonra hemen eve gidip uzandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…