Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

PANPİŞLERİM günaydın nasılsınız bakim giremiyorum bi kaç gündür ,o doktor senin bu dr benim geziyorum,en son fizik dr na gittim iğne verdi hergün onları kullanıyorum iğneler bitince ağrım geçmezse mr a gidicem,işte bu sorunlarla uğraşırkende buraya giremedim,kaçırdığım bişey varmı ,okuyamadım önceki yazıları,
yeni gelenler var sanırım hoşgeldiniz kızlarrr

günaydın canımm geçmiş olsunne iğnesi verdi iyi geliyormu bare.. bende pazartesi gtcem ultrason çekilcem inş bişrye cıkmaz

eve giderken anneme uğradım. kurabiye ve kek yapmıştı onlardan verdi. bende ek birşey yapmadım.
arkadaşlarımız çok geç kalktı ve ben şu an ruh gibi dolanıyorum. acayip uykusuz kaldım bu hafta. bu akşam uyuyup pazar sabahı kalkmayı planlıyorum şimdi.
evreka toplu taşımadaki insanların çoğu kokuyor araç ayrı kokuyor.
ben sabahları minibüs kullanıyorum 10 dklık yol ve resmen kalp krizi geçirecekmişim gibi hissediyorum kendimi. heleki aç bindiysem daha kötü oluyorum.
kokulu mendil falan bulundur yanında öyle durumlarda burnunu falan kapatırsın biraz işe yarar belki.

ceylinn sana da geçmiş olsun canım

slm kızlarrrrr bnde 4 haziran geliniyim okumaktan yoruldum valla yazılarınızı ben gelmekte geç kalmışım :))

aa aynı gün evlenmişiz canım mutluluklar dilerim...ve hoşgeldin topicimize

günaydın canımm geçmiş olsunne iğnesi verdi iyi geliyormu bare.. bende pazartesi gtcem ultrason çekilcem inş bişrye cıkmaz
evrekacım sorma kasıktan kalçaya ordn dize inene bi ağrı vardı onun için kas gevşetici falan verdi geçmezse mr çekeriz dedi tamam dedim bakalım,inş biş çıkmaz

cannım dediğin doğru bende yazın insan kokmasına karşı bi kolonyalı mendil bide kolonya taşırım elime sürerim elimi koklarım...geçmiş olsun dileğin içinde sağol canım

Kızlar ben koltuk örtüsü almak istiyorum salon takımlarım için,ama benim koltuklar avangard tarzı olduğu için uyarmı bilmiyorum,şallar çok dağıınık duruyor koltuk örtüleri tam oturuyor siz ne dersiniz bi fikriniz varmı?

Anneleri seviyorum yaaa bende 2 bucuktu yattıgımda koçişle tartıştım uyku tutmadı tv izledim sonra yattım sabahta uyandım bir baktım bana sarılmış sımsıkı öpüyorr Dedim özürmü diliyon benden hadi affetim seni kereta dedim sarıldım bende öptüm ama olan uykuma oldu

Dediğin gibi canım otobüsün kokusu zaten beni mahfediyo bide insanların kokusu bide sıkış tepiş olunca nefes alamadm bende klostrofobi var üstüme üstüme geldi insanlar nefes alamadım 15 dkka bana 1 saat gibi geldi kendimi nasıl attım dışarıya bilmiyorumm kolonya vardı ama cantamdan okadar çok doluyduki otobüs çantamdan çıkartmadım

canım ben ikeadan aldım normalde perde olarak geçiyormuş ama ben köşeme örttüm iki tane aldım çok kullanışlı kaymıyor bide modern duruyor ama avagard koltuğa uyarmı bilmiyorum.

canım ben ikeadan aldım normalde perde olarak geçiyormuş ama ben köşeme örttüm iki tane aldım çok kullanışlı kaymıyor bide modern duruyor ama avagard koltuğa uyarmı bilmiyorum.

hıı anladım canım bende örtü aldım ama dağınık duruyor sevmedim,kalıp gibi olmasını istiyorumda

ceylinn senin istediğin gibi olması için özel dikim yaptırman gerekir. hazır koltuk örtüleri şekil olarak senin koltuklara uymaz gibime geliyor.
benim koltuklarıma uymamıştı 500 tl gibi bir para istemişti dikmek için.bizde salonu kullanmıyoruz diye vazgeçtik diktirmekten

ama kışı atlatınca diktirsem iyi olacak kullanmasak bile koltuklar toz içinde kalıyor.

hoşbulduk arkadaslar ever ceylincim aynı gün evlenmişiz :)) geçmiş yazıları okudum aynı şeyleri yaşıorz resmen hep birlikte... bi taraftan iş bi taraftan yemek ev işi... ama herşeye rağmen muhteşem bişi ya evli olmak :)))

slm kızlar

ceylın gecmiş olsun canım

sssc uykusuzluk ınsanı butun gun etkılıyo dıkkat et kendıne canım

burcu hoşgeldın aramıza hepımız bırbırımızden cok sey ogrenıyoruz

kızlar yarın ıkılı test yaptırıcam bebegım 11 haftalık oldu

cok heycanlıyım 1 ihtımal cınsıyetı bellı olabılırmiş dua adın ıns

saglıklı sonuclar cıkar

nefess çok heyecanlı ya. inşallah tüm sonuçlarınız çok iyi çıkar.

kız olsun tamam mı:)
bu yıl hamile kalan herkese cinsiyet tahmininde bulundum (kız dedim) hepsi erkek doğurdu.
bakalım seninkinin cinsiyeti ne olacak. sağlıklı olsunda :)

nefescimmm ben bile heyecanlandımm allahmın izniyle sağlıdır canım merak etme senn Ama benim gönlümdende oğlan geçiyorr

kızlar merhabaa, siz anne ve kayınvalideleri ne zaman yemeğe aldınız? biz evleneli iki hafta oldu, ilk hafta balayındaydık, o haftasonuda piknikteydik, bu haftasonu almalımıyım acaba yemeğe? daha ikki gün öncede biz kayınvalidemgilde yemekteydik... acaba bu haftasonuda geçsin haftaya cumartesi mi çağırsak? birde ayrı ayrı çağırmam gerekecek masamız 6 kişilik, hadi mutfak sandalyelerinden koysak ama bu sseferde sıkışık olacak sığmayacağız, ayrı günlerde çağırsam olurmu aileleri? yoksa hepsini aynı gün çağırıp iki masa mı yapsam bilemedim?

selam hanımlar..
bende evlendim artık bu topikte paylaşacak ve öğrenecek çok şeyim olacak galiba

sofistikee merhaba eylül gelinimiz, bizim topiğimiz ne kadar boş kaldı diiimi? kızlar dönemedi bitürlü..

cok tesekkurler canım ıns ıyı cıkar

ınan bende eşimde cok kız ıstıyoruz cunu hem eşimin tarafı hem bızım tarafta yenı nesıl kız hıc yok
yanı aılenın gülü olucak ıns kız olursa tabıkı ılk once saglıklı olsunda

ayrıca kızlar bızım gelınde hamıle bende hamıle ablamda hamıle :):)

anneme dıyolar torunun cınsıyetı ne?

annemde hangısının dıyo cok komık yaa:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…