- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #2.821
kızlar gunaydın sssccc canım dun yazdıgını gormemısım ne yaptın ek bırseyler hazırladınmıbende dün otobüste tansiyonum düştü eve gittim yattım dışardan söledi eşim Bu otobüslerdeki vatandaşı anlamıyorum yaa bir insan yıkanmazmı otobüsün kokusundan bayılacaktım indim hemen eczaneye gittim tansiyonumu ölcdürttüm sonra hemen eve gidip uzandım
slm kızlarrrrr bnde 4 haziran geliniyim okumaktan yoruldum valla yazılarınızı ben gelmekte geç kalmışım :))
evrekacım sorma kasıktan kalçaya ordn dize inene bi ağrı vardı onun için kas gevşetici falan verdi geçmezse mr çekeriz dedi tamam dedim bakalım,inş biş çıkmazgünaydın canımmgeçmiş olsunne iğnesi verdi iyi geliyormu bare.. bende pazartesi gtcem ultrason çekilcem inş bişrye cıkmaz
eve giderken anneme uğradım. kurabiye ve kek yapmıştı onlardan verdi. bende ek birşey yapmadım.
arkadaşlarımız çok geç kalktı ve ben şu an ruh gibi dolanıyorum. acayip uykusuz kaldım bu hafta. bu akşam uyuyup pazar sabahı kalkmayı planlıyorum şimdi.
evreka toplu taşımadaki insanların çoğu kokuyor araç ayrı kokuyor.
ben sabahları minibüs kullanıyorum 10 dklık yol ve resmen kalp krizi geçirecekmişim gibi hissediyorum kendimi. heleki aç bindiysem daha kötü oluyorum.
kokulu mendil falan bulundur yanında öyle durumlarda burnunu falan kapatırsın biraz işe yarar belki.
ceylinn sana da geçmiş olsun canım
eve giderken anneme uğradım. kurabiye ve kek yapmıştı onlardan verdi. bende ek birşey yapmadım.
arkadaşlarımız çok geç kalktı ve ben şu an ruh gibi dolanıyorum. acayip uykusuz kaldım bu hafta. bu akşam uyuyup pazar sabahı kalkmayı planlıyorum şimdi.
evreka toplu taşımadaki insanların çoğu kokuyor araç ayrı kokuyor.
ben sabahları minibüs kullanıyorum 10 dklık yol ve resmen kalp krizi geçirecekmişim gibi hissediyorum kendimi. heleki aç bindiysem daha kötü oluyorum.
kokulu mendil falan bulundur yanında öyle durumlarda burnunu falan kapatırsın biraz işe yarar belki.
ceylinn sana da geçmiş olsun canım
Kızlar ben koltuk örtüsü almak istiyorum salon takımlarım için,ama benim koltuklar avangard tarzı olduğu için uyarmı bilmiyorum,şallar çok dağıınık duruyor koltuk örtüleri tam oturuyor siz ne dersiniz bi fikriniz varmı?
canım ben ikeadan aldım normalde perde olarak geçiyormuş ama ben köşeme örttüm iki tane aldım çok kullanışlı kaymıyor bide modern duruyor ama avagard koltuğa uyarmı bilmiyorum.
slm kızlar
ceylın gecmiş olsun canım
sssc uykusuzluk ınsanı butun gun etkılıyo dıkkat et kendıne canım
burcu hoşgeldın aramıza hepımız bırbırımızden cok sey ogrenıyoruz
kızlar yarın ıkılı test yaptırıcam bebegım 11 haftalık oldu
cok heycanlıyım 1 ihtımal cınsıyetı bellı olabılırmiş dua adın ıns
saglıklı sonuclar cıkar
selam hanımlar..
bende evlendim artık bu topikte paylaşacak ve öğrenecek çok şeyim olacak galiba
nefess çok heyecanlı ya. inşallah tüm sonuçlarınız çok iyi çıkar.
kız olsun tamam mı:)
bu yıl hamile kalan herkese cinsiyet tahmininde bulundum (kız dedim) hepsi erkek doğurdu.
bakalım seninkinin cinsiyeti ne olacak. sağlıklı olsunda :)
nefescimmm ben bile heyecanlandımmallahmın izniyle sağlıdır canım merak etme senn Ama benim gönlümdende oğlan geçiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?